Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jeśli to TO, to mogą Cię tak denerwować jeszcze dĺuuuuugieeee miesiące Jak mnie nigdy nie bolały, to w tej ciąży czuję je non stop
Frelcia lubi tę wiadomość
19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście
-
nick nieaktualny
-
Karolina90 wrote:W sumie tak ciężko powiedzieć bo nie wiadomo ile po zastrzyku Ci dokładnie pęknie, u mnie to było róznie. Raz mi pękł po 24 h, raz po 36 a raz był konieczny drugi zastrzyk. Myślę, że 12 dni po IUI to już będzie okej zobaczysz co Ci powie w piątek gin, czy jest po owu czy przed a idziesz sama czy z partnerem?
On robi usg przed iui? Jadę z mężem będzie mnie trzymał za rękę -
Frelcia, ja po bólach piersi się nie nastawiałam ani w pierwszej, ani w drugieja (poronionej), ani w trzeciej ciąży. Za to u mnie we wszystkich tych 3 razach pojawiły się 2 objawy, po których wiedziałam bez testów, że coś jest na rzeczy... A byly to:
- permanentne zmęczenie - zasypiałam codziennie koło 21, czasem już po 20-ej się ķładłam, gdzie ja zwyczajowo chodzilam spać baaaaardzo późno
- wrażliwość na zapachy - wystarczyło, ze w hipermarkecie przechodziłam przez część restauracyjną i mnie naciągało - to już wiedziałam, że trzeba kupować testy
Ale każda z nas jest inna - więc u każdej inaczej się to może objawiać. Ale życzę Ci, żeby te bóle co czujesz, to bylo właśnie dzieciątko!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2017, 18:34
19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście
-
KateHawke wrote:Wysyłam &&&@@@@@@&&&&&&@@@@@@
Ja dziś mocno plamię już czwarta wkładka poszła w ruch a wczoraj ostatnia tab anty.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Ja dziś mocno plamię już czwarta wkładka poszła w ruch a wczoraj ostatnia tab anty.
-
nick nieaktualny
-
witajcie, mam pytanie czy którejs z was wyszedł test " bobo test" żółty pozytywny po ok 45 min max godzinie. Kreska jaka się pojawiła jest prawie taka sama jak kontrolna. W wyliczonym czasie na moje oko nic nie było potem patrze a tu szok. Wiem że sie nie czyta po czasie ale rozumiem cienie, czy coś alać kreska ale moja jest mega różowa . Nie wiem co myśle.
-
katdud wrote:witajcie, mam pytanie czy którejs z was wyszedł test " bobo test" żółty pozytywny po ok 45 min max godzinie. Kreska jaka się pojawiła jest prawie taka sama jak kontrolna. W wyliczonym czasie na moje oko nic nie było potem patrze a tu szok. Wiem że sie nie czyta po czasie ale rozumiem cienie, czy coś alać kreska ale moja jest mega różowa . Nie wiem co myśle.
Na twoim miejscu leciałabym jutro na betę i potwierdziła przypuszczenia
-
Kochane moje dziewczyny - ta moja koleżanka ma bardzo gorącą prośbę. Zna ktoś może dr Jamrozika?Jeśli tak to gdzie on przyjmuje> Czy przyjmuje na NFZ? I gdzie najszybciej się do niego dostać?
Bardzo proszę o pilne odpowiedzi. Dzięki - kocham Was :* -
KateHawke ale to naprawdę dużoo po czasie było krecha jest nadal , wyraźna więc może test felerny czy cos , eh tak długo sie już staramy że aż nie chce mieć nadziei. To cykl bez stumulacji , miałam przerwę po stymulowaniu i inseminacji i po lekach a tu takie coś nie wiadomo co
-
nick nieaktualnyPowtórzyłam betę. W poniedziałek 1,1; wczoraj 2,9; dzisiaj 5,3. Wiem że powinno się sprawdzać co dwa dni ale strasznie się martwię że jest taka niska. Miała któraś podobnie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2017, 19:50
malka lubi tę wiadomość