Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
91Ewela09 wrote:O matko chyba się wykończę... Jestem tak strasznie przeziębiona, że ledwo siedzę w pracy. Już chciałabym weekend i całodzienne leżenie pod kołderką.
Zdrówka życzę, kuruj się.. Herbatka, kołdrą i odpoczynek.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Freciato wspaniała wiadomość. Trzymam kciuki żeby wszystko ułożyło się po twojej myśli
Frelcia lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
gg88 wrote:Hej dziewczyny zmiana tematu a która dziś ogląda mecz ja jestem wierną kibicką naszej reprezentacji tylko lipa że będę oglądać go sama bo M w pracy
Kochana ja oglądam z córcią, M później dojedzie. Mamy szaliki, kubki z logo i zamówioną pizze, hehe;-) Nie wiem tylko co na tą pizze mój diabetolog by powiedział, hmmm;-) -
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:Dziewczyny udało się!!! Mam lokal na Żłobek!! z pięknym ogrodem, cateringiem za pół ceny i w ogóle super!
Noo to ci będę podrzucać mojego bobasa jak mi się uda in vitroFrelcia, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Bocianiątko wrote:No więc jest tak. W prawym dwa obiecujące pęcherzyki 19 i 22mm. W lewym kilka mniejszych, lekka hipetstymulacja. Ale za to z endo już lepiej, 6mm mam dołączyć acc na poprawę śluzu.
Ovitrelle w sobotę myślicie że nie za późno? No i kontrola za tydzień a w następnym cyklu hsg. Dr kazała zmienić miejsce bo mówi że to nieprawda że nie wolno robić hsg na stymulacji... Wysłała mnie do św Zofii... Zobaczymy...
Ale pięknie rosną, ten 22 to nie wiem czy do soboty wytrzyma. oj cos czuje się będzie gorąco w tym cyklu:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFrelcia wrote:Dziękuję dziękuję! Mój Żłobek będzie na Was otwarty
Karolina90, Frelcia, KateHawke, justyna14, Bocianiątko, Karma88, Agniechaaaa, Yoselyn82, Jedna_z_Wielu, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Meczyk ogladam, niestety nie z pasji a lekkiego przymusu - mezus oglada wiec zeby razem czas spedzac to towarzysze, ale czesto padam na drugiej polowie.
Frelcia gratulacje z okazji lokalizacji i super ze cenowo atrakcyjnie od kiedy planujesz uruchomic?Frelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:Meczyk ogladam, niestety nie z pasji a lekkiego przymusu - mezus oglada wiec zeby razem czas spedzac to towarzysze, ale czesto padam na drugiej polowie.
Frelcia gratulacje z okazji lokalizacji i super ze cenowo atrakcyjnie od kiedy planujesz uruchomic? -
nick nieaktualny
-
Yoselyn82 wrote:ktorys z 15 parametrow masz dodatni.. ZROB ANA3.. mi w Ana 1i 2 mialam ze dodatnie a w ANA 3 wiedzialam ktore mam dodatnie i w jakim stopniu czyli ile plusikow
Byłam właśnie w Diagnostyce i domówiłam ANA3. Może przed środą zdążę z wynikiem.
-Monika- wrote:Karma - ... fajna z Ciebie kobitka, do reszty sienie wypowiem bo najzwyczajniej nie wiem o co chodzi
Monika :*
gg88 wrote:Hej dziewczyny zmiana tematu a która dziś ogląda mecz ja jestem wierną kibicką naszej reprezentacji tylko lipa że będę oglądać go sama bo M w pracy
Nie oglądam, chciałam Męża dziś zmolestować, ale widzę, że pewnie też zalegnie przed tv
Jedna_z_Wielu wrote:Ja nawet nie wiedziałam, że dziś mecz
Też się teraz dowiedziałam.
Frelcia wrote:Dziewczyny udało się!!! Mam lokal na Żłobek!! z pięknym ogrodem, cateringiem za pół ceny i w ogóle super!
Frelcia fantastyczna wiadomość!!!
Ja dziś miałam przesilenie, wszystko przeciwko mnie. Niby własna firma, a stresu od groma. Wszyscy coś chcą, pracownicy, klienci i nijak nie mogę ostatnio zapanować. Wybuch płaczu, opanowałam się i teraz próbuję spokojem świat opanowac.
Ahaha w weekend jedziemy z mezem kupic autko od jego znajomego. W końcu mąż się zdecydował, bo od poltora roku w necie ogladal i ogladal, bo chcial zmienic i w koncu olsnienie i bach.Frelcia, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia