Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Czarna u mnie właśnie ogromna wichura dom aż się rusza.
No u mnie wieje mocno od godziny, swiatlo mi momentami mruga... co za beznadziejna pogoda...Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Zielona raczej wieczór, bo potem poprostu boli i słabo człowiek funcjonuje, ale ja byłam dziś w szoku, że ginio kazał się kłuć już dziś (10dc) i mu powiedziałam, że liczyłam na to, że jutro, bo mam jutro ciężki dzień, a on mi powiedział, że nic się nie stanie, jak sobie wstrzyknę jutro po pracy, czyli chyba jednak można w dzień. Jakby coś, to zamierzam to pyknąć jutro przed południem, powiem Ci potem, czy da się po tym jako tako funkcjonować, czy lepiej przeleżeć najgorsze
-
nick nieaktualny
-
Frelcia mogę sie zapytać dlaczego padło u Ciebie na Provita i Mańka ?
Yosel mamy piekną polską złotą jesień
Jutro odkurzacz do lisci pójdzie w ruch ehh
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
U nas na Podbeskidziu dramat - strazacy non stop maja jakies wyjazdy do powalonych drzew, itp. Ja to pewnie spac nie bede przez to huczenie za oknem.19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście
-
U mnie już nie ma prądu. Siedzę przy latarce na drodze pełno gałęzi.
-
Flowwer wrote:Frelcia mogę sie zapytać dlaczego padło u Ciebie na Provita i Mańka ?
Jutro odkurzacz do lisci pójdzie w ruch ehh
taaaaa piekna byla piekna pare dni i juz sie spierzyla, bo za dlugo bylo ladnie..
A drzewa tak lataja u mnie, moj otworzyl na chwile okno balkonowe to myslalam ze go nie zamknie, tak wieje mocno!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Frelcia mogę sie zapytać dlaczego padło u Ciebie na Provita i Mańka ?
Jutro odkurzacz do lisci pójdzie w ruch ehhWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2017, 22:35
-
lejka , pięknie rośnie maluch
inna kciuki za wizytę, czas leci jak zwariowany. Super
Mecz obejrzany
I u mnie mruga światło przez wiatr...Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
U mnie tylko pada nic nie wieje na szczęście.
Za to odkryliśmy z mezem ze mamy pluskwy; / wstrętne robactwo! Mueeszkanie mam niecały rok po remoncie, wszystko świeże i nowe: / a ja ostatnio chodzę non stop pogryziona i nie wiedziałam z czego : / no to juz wiem.... Bajobongo. Qjeszcze mi tego brakowało. Znacie jakieś metody zgładzenia tego obrzydlistwa? Szykuje mi się wywrócenie domu do góry nogami....
Edit: o właśnie zaczęło wiacStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izape_91 wrote:U mnie tylko pada nic nie wieje na szczęście.
Za to odkryliśmy z mezem ze mamy pluskwy; / wstrętne robactwo! Mueeszkanie mam niecały rok po remoncie, wszystko świeże i nowe: / a ja ostatnio chodzę non stop pogryziona i nie wiedziałam z czego : / no to juz wiem.... Bajobongo. Qjeszcze mi tego brakowało. Znacie jakieś metody zgładzenia tego obrzydlistwa? Szykuje mi się wywrócenie domu do góry nogami....
Edit: o właśnie zaczęło wiac
Masz krosty jakby cie komar ugryzl i swedzi cie to? gdzie to znalazlas?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Izape_91 wrote:U mnie tylko pada nic nie wieje na szczęście.
Edit: o właśnie zaczęło wiac
http://pluskwy.info/pluskwa-domowa/
Tylko tak mogę pomóc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2017, 23:18
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Kaczorka wrote:Lejka - Wow! To nieźle dokarmiłaś swojego bobasa!! :p moja w 34+0 miała 2580 :p
A 3.11. mam swój TP jak młoda do tego czasu nie zechce wyjść sama to będziemy zwalniać brzuchy w ten sam dzień :p
Meczyk obejrzałam - całkiem spoko z reguły nie oglądam, bo wtedy przegrywają :p
Bocianiątko, Czrna 81, Kaczorka, Meśka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam nadzieję że ta wichura nie porobiła Wam większych strat. Ja od sierpnia boję się wiatru, tu niedaleko mnie poprzewalało lasy, straszny to jest teraz widok... Co ciekawe przy pracach porządkowych żadnej zwierzyny nie znaleziono do tej pory. Czyli zwierzęta czuły co idzie i uciekły.Czarna81
22 cs. -
U mnie strasznie wiało w małopolskim jeszcze mam obok orzechy i spadały i tlukly się po oknie
P. S. Dziś inseminacja o 14 trzymajcie kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2017, 06:50
Flowwer, Bocianiątko, Lulame, Sarna84, Lunaris, Koteczka82, Karma88 lubią tę wiadomość