Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hopeless powodzenia w nowym cyklu Kochana! Lunaris łap okresowe wiruski od Hopeless, żeby zabieg udało się zrobić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2017, 10:19
Lunaris lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Czrna kurcze! zapomniałam! mogłam sobie zapakować ze 2 dni temu dzieki zaraz łykne to może się coś ruszy.
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
O żesz w mordę, starość nie radość Bociusiu kochany, teraz mi się jeszcze przypomniało, że przecież Kochana, Ty teraz też serduszkujesz Owocnych starań! Po cichutku liczę, że nam obu uda się uniknąć tej rozkoszy, jaką jest sonoHSG. Pracowitego weekendu nasza kochana Gospodyni
Bocianiątko lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Agniechaaa i KateHawke powodzenia na wizycie
Inna kciuki za wizyte i czekam fotki Michasia
StaraczkaNika i Zielona oraz Bocianiotko zastrzyki i szal w weekend od rana do wieczora
panan kciuki za IUI Pamiętaj, żeby poprawić w domu!
Hopeless kciuki za nowy cykl
U nas pol nocy wialo mocno, az spac sie nie dalo a dzis znow pochmurny, mokry dzien...KateHawke, Bocianiątko, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Agniechaaa powodzenia ustalicie tam wszystko jak trzeba i zajaczki niech w końcu trafią do mamusi koszyczka
Inna - bąbel niech buzinkę pokaże bo e-ciotki muszą oglądac tego małego bohatera
Panan - powodzenia pamiętaj żeby się nie wysikać przed zabiegiem a twój mąż ma jakieś bakterie?? Że myślisz że mogą być? Dziewczyny zawsze poprawiały jeszcze w domku
Flowwer przyjechała już do Ciebie ta ciotka krwista z tych wakacji?
Lunaris chyba będzie trzeba modły odprawić też i nad twoją ciotką pewnie razem z Flowwerową wybrały się gdzieś nad morze czerwone i jest im tam za dobrze
KateHawke - powodzenia zobaczysz wszystko pójdzie po twojej myśli i już za nie długo będziesz przeżywać czekanie na wyniki bety
KateHawke, Bocianiątko, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Wygląda na to, że dzisiejszy piątek to intensywny dzień dla Was! Będę mocno trzymała kciuki! Dziewczyny jesteście niesamowicie dzielne i silne. Czytam Was i to daje tyle siły i perspektyw. Dzięki
W Wielkopolsce mocno powiało, teraz wciąż paskudnie pada...
Dziś mam 8dpo i tak mnie korci jutro na test, a mówiłam sobie żeby poczekać chociaż do niedzieli. Ale w poprzednim cyklu @ przyszła wcześniej (11dpo) i było mi chyba jeszcze bardziej smutno, bo nawet nie zdążyłam testować. a teraz ta temperatura tak trochę obiecująco wygląda... -
Yoselyn82 wrote:U nas pol nocy wialo mocno, az spac sie nie dalo a dzis znow pochmurny, mokry dzien...
Cytować miałam a nie lubić U nas przeszło ok. 1 w nocy Ale tyle drzew powalonych że masakra. Dzisiaj w Kato też pada i brzydko jest...
joann poczekaj może jeszcze ze 2 dni bo może byc za wcześnie. Trzymam kciuki za udany test
Inna pokaż na potem buziolka Michasia albo pupcię
Lunaris, Flower bierzcie te moje wiruski małpowate
##&&&&&&@@@@@@@&&&&&&@@&@&@&@@@@@@@@&&&&##
Czrna 81, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Emiilka wrote:O żesz w mordę, starość nie radość Bociusiu kochany, teraz mi się jeszcze przypomniało, że przecież Kochana, Ty teraz też serduszkujesz Owocnych starań! Po cichutku liczę, że nam obu uda się uniknąć tej rozkoszy, jaką jest sonoHSG. Pracowitego weekendu nasza kochana Gospodyni
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
DAWAJ, dawaj te wirusy!!! ja już mam dosyć od cholernego czerwca czekam na ten zabieg i znowu bedzie dupa!
Jak nam nie trzeba to przyjdzie jędza zawsze i nawet przed czasem a teraz doprosić się nie można! -
Jeny Lunaris niech ta franca szybko Cię atakuje bo nie wyobrażam sobie żebyś znowu w tyle została! Masz mieć zabieg, masz mnie dogonić. Pamiętasz, że razem robimy jesienne fasole? Obiecałaś!
A Bocianiątko jest już przecież w trakcie ciążyBocianiątko, Czrna 81, Lunaris lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
zielona i staraczkanika bezbolesnego klucia
Inna nie będę oryginalna i też czekam na foto
agniechaaaa i katehawke powodzenia na wizytach
Hopeless
Karolina mam nadzieję, że kolizja nie groźna i nie ma dużych zniszczeń :* ♡
frelcia szkoda pergoli, nie da się odzyskać ? :* ♡
lunaris oby nic nie przepadło, trzymam kciuki
Jeżeli coś pominąłam to wybaczcie, ale nadrobić posty i się do nich odnieść z moją pamięcią to wyzwanie.
Jestem z Wami myślami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2017, 11:11
KateHawke, Czrna 81, Agniechaaaa, Lunaris lubią tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
A ja mam wielki kurde zjazd rodzinny kilkudniowy teraz, kiedy powinniśmy z łóżka nie wychodzić . No ale nic, już wymyśliłam że ich wszystkich wyślę rano na mały evencik i jak sobie pójdą to chociaż jedno poranne trzaśniemy
Jedna_z_Wielu, Czrna 81, Lunaris lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Lunaris wrote:DAWAJ, dawaj te wirusy!!! ja już mam dosyć od cholernego czerwca czekam na ten zabieg i znowu bedzie dupa!
Jak nam nie trzeba to przyjdzie jędza zawsze i nawet przed czasem a teraz doprosić się nie można!nowa na dzielni, Jedna_z_Wielu, Karma88, Lunaris lubią tę wiadomość
-
A mnie dziś uczucie tego że sie uda w tym cyklu gdzies uciekło. Wydaje mi się że znowu nic z tego
Zwłaszcza że było tylko kilka tyle ile dr zaleciła a potem dopadło mnie przeziębienie i nici z przytulanek ovu na podstawie temperatur przesunał mi owulacje i nawet mi sie juz nie chce na to patrzec
niech mnie ktoś postawi do pionu19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Meśka wrote:A mnie dziś uczucie tego że sie uda w tym cyklu gdzies uciekło. Wydaje mi się że znowu nic z tego
Zwłaszcza że było tylko kilka tyle ile dr zaleciła a potem dopadło mnie przeziębienie i nici z przytulanek ovu na podstawie temperatur przesunał mi owulacje i nawet mi sie juz nie chce na to patrzec
niech mnie ktoś postawi do pionu
Ja ci dam "nic z tego" Z takich nic z tego to najszybsze fasolki przychodzą Żołnierze to weterani i 5 dni to dla nich pikuś (pan Pikuś). A owulka mogła być 2 dni wcześniej bo z tempką to różnie bywa.
Tak więc stawiam do pionu i w dupcię kopię - tak na szczęścieJedna_z_Wielu, Lejka, Bocianiątko, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, za dużo piszecie przez noc.
U nas wichura była, ale na szczęście żadnych szkód nie mamy.
Na kryzysowy dzień miałam wczoraj piwko i męża do bzykania.
W poniedziałek muszę podlecieć pobrać wymazy.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Karma88 wrote:Dzień dobry, za dużo piszecie przez noc.
U nas wichura była, ale na szczęście żadnych szkód nie mamy.
Na kryzysowy dzień miałam wczoraj piwko i męża do bzykania.
W poniedziałek muszę podlecieć pobrać wymazy.
A mnie M obudził na bzyku hihi ale śluz już się zmienia z brazowego na różowy i może dziś lub jutro nawiedzi ciocia z ameryki
Jakie wymazy robisz ?Czrna 81 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny, ale naprawdę przestancie się przejmować ilością Bo to nie od ilości tu zależy My mieliśmy tylko 4 i proszę... za miesiąc będzie nas już 4. Więc dziewczyny - ważne, że są serduszka w okolicy owu, a jak żołnierze są wytrwali to i kilka dni poczekają, żeby trafić do celu! Ja w Was wierzę i Wasze jajeczka i w żołnierzy Waszych M! Tylko przestańcie się tak zamartwiać wszystkim - ilością , śluzem, jego jakością, itd, bo to Wam nie pomaga! Stres to naprawdę bardzo duży wróg starań...
Bocianiątko, Flowwer, Anna Stesia, Lunaris lubią tę wiadomość
19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście