Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokładnie Aga... tak samo miałam - sexi bielizna i te sprawy, a teraz... tak jak pisałam kiedyś - w ciążę zaszłam gdy... się nabzdryngoliłam i zapomniałam o tym czego się wstydzę i zaszaleliśmy jak za dawnych lat Jak dzis pamiętam wtedy reakcję mojego M - kiedyś co chwilę widywałam go takiego happy, a potem... psułam kazdą próbę spędzenia miło czasu.
Ale Aga - czekamy na wieści!
Kate - no ja już liczę tylko na leki, bo nawet moja dietetyczka (to ona powiedziala mi, zebym sprawdziła insulinę) uznała, że skoro dieta i aktywność nic nie dają, to trzeba uderzyć czymś mocniejszym. Ale jakos nie mialam szczescia do endokrynologow... Jeden uznał, ze to, że mi insulina po 2h nie spada i dalej jest kilka razy wyzsza od tej podstawowej (ktora tez jest juz ponad norme), to nie jest to nic niepokojacego, wrecz ze jest to WZOROWA KRZYWA...A inny powiedzial, że... nikt nie jest idealny i powinnam się zaakceptowac taka jaka jestem, bo widocznie tak juz mamm ze bede otyla... NO dramat... Licze, ze może mój gin mnie wspomoże, a jak nie to moja dietetyczka ma mi polecić sensownego lekarza, no ale to dopiero jak bede mogła zacząć coś działać.innamorata88 lubi tę wiadomość
19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście
-
nick nieaktualny
-
Oj dziewczynki - przecież Wy dla swoich mężów i tak jesteście najpiękniejsze!! Nawet z tymi kilogramami
Też mam spory nadbagaż tu i ówdzie, ale kompletnie nie zwracam na to uwagi, bo mój mąż uwielbia moje ciało. I żadnego seksu przy zgaszonym świetle!!
Tylko po wszystkich burzach hormonalnych moje libido bardzo cierpi.. A mój mąż cierpi razem z moim libido
Więc zazdraszczam niektórym z Was, że macie tyle chęci i energii w tym temacieLejka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Frelcia - hmmmmm... wrażliwość na zapachy??? Wiesz, w ciąży tak bywa...
Frelcia lubi tę wiadomość
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
-
Kaczorka, my widzimy na zdjęciu gdzie te Twoje kg się skumulowały Twój nadbagaz zejdzie do końca tego miesiąca, hehehe Za miesiąc Twój nadbagaż bedziecie tulić do Waszych serc!
KateHawke, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Frelcia wrote:Dziewczyny nie nadążam za Wami piszę kosztorys i tak sobie myślę...całą noc śmierdziało mi w sypialni STARĄ SKARPETĄ xD i nie wiem o co chodziło
Lejka lubi tę wiadomość
-
Czrna 81 wrote:KateHawke ja też nie mam mobilizacji. Wzięcie się za siebie cały czas odkładam na "po porodzie" Zbyt często się pocieszam łakociami niestety...
Oj tak... Przestałam cukrować kawę i herbatę 2 lata temu. Nie mam z tym problemu. Łakocie też bardzo ograniczyłam. Ale teraz po tym wszystkim co się wydarzyło w ciągu pół roku popołudnie jest koszmarem. Muszę zjeść coś słodkiego bo inaczej chodzę po całym domu i przeszukuję wszystkie szafki.
To odkładanie to świetnie znamCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
Lejka ci lekarze to jakieś konowały... Taka natura i wszystko w porządku... Zwierząt na gospodarstwie bym takim nie dała leczyć a co dopiero ludzi.
Kaczorka jakie nadprogramowe! Jakbym miała inną orientację seksualną to bym cię schrupała - taka z ciebie laskaFlowwer, Czrna 81, Lejka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem po wizycie endometrium 7,5 mm wiec jest Ok transfer Uwaga, Uwaga 13 w piatek :p wiec za tydzień wielki dzien na wesele kazał spokojnie jechać i sie wyluzować bez tańczenia breakdance :p hihihi
Co do leków to dostałam
Duphaston, Crinone i prolutex dawkowanie napisze jak bede w domkuFlowwer, Lejka, KateHawke, Yoselyn82, Czrna 81, Lunaris, staraczka1111, Bocianiątko, Karma88, Sarna84, malka, blue00, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Aga, to kiedy bedziesz testować? Ale skoro 13-ego transfer (TO MUSI BYC TA SZCZEŚLIWA 13-TKA!!!), to i tak przed koncem miesiaca Ci to wypadnie. Więc moim zwolnionym wielkim brzuchem będę mogła obdarować inne dziewczyny, bo Ty na początku listopada też już będziesz miała brzuszek zajęty!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2017, 13:05
KateHawke, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Lejka ci lekarze to jakieś konowały... Taka natura i wszystko w porządku... Zwierząt na gospodarstwie bym takim nie dała leczyć a co dopiero ludzi.
Kaczorka jakie nadprogramowe! Jakbym miała inną orientację seksualną to bym cię schrupała - taka z ciebie laskaLunaris, KateHawke lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Agniechaaaa wrote:Jestem po wizycie endometrium 7,5 mm wiec jest Ok transfer Uwaga, Uwaga 13 w piatek :p wiec za tydzień wielki dzien na wesele kazał spokojnie jechać i sie wyluzować bez tańczenia breakdance :p hihihi
Co do leków to dostałam
Duphaston, Crinone i prolutex dawkowanie napisze jak bede w domku
To jest najlepsza data!! Ja bym chciała wtedy urodzić
Ale ja to sobie mogę akurat chcieć..
Oj dziewczyki, bo w ciąży te nadprogramowe kilogramy brzuch zasłania Ale one naprawdę są. Najwięcej w udach i tyłku! Mam taką typową figurę gruszki. -
Agniechaaaa wrote:Jestem po wizycie endometrium 7,5 mm wiec jest Ok transfer Uwaga, Uwaga 13 w piatek :p wiec za tydzień wielki dzien na wesele kazał spokojnie jechać i sie wyluzować bez tańczenia breakdance :p hihihi
Co do leków to dostałam
Duphaston, Crinone i prolutex dawkowanie napisze jak bede w domkuKateHawke, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Co do leków to dostałam
no to suuuper, 13 wszystko zdarzyc sie moze jak to mowia.. szczesliwa data!Agniechaaaa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Jestem po wizycie endometrium 7,5 mm wiec jest Ok transfer Uwaga, Uwaga 13 w piatek :p wiec za tydzień wielki dzien na wesele kazał spokojnie jechać i sie wyluzować bez tańczenia breakdance :p hihihi
Co do leków to dostałam