Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny prosba co kupić Staremu na urodziny ? Juz tyle okazji przez tyle lat za nami ze pomysly mi sie skonczyly...
Chcialabym mu dac pozytywny test ale jak sie nie uda to musze cos miec w zamian.
Idziemy na kolacje niespodzianke ale co do tego...?Czrna 81 lubi tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualnyMeśka wrote:Dziewczyny prosba co kupić Staremu na urodziny ? Juz tyle okazji przez tyle lat za nami ze pomysly mi sie skonczyly...
Chcialabym mu dac pozytywny test ale jak sie nie uda to musze cos miec w zamian.
Idziemy na kolacje niespodzianke ale co do tego...? -
Meśka wrote:Dziewczyny prosba co kupić Staremu na urodziny ? Juz tyle okazji przez tyle lat za nami ze pomysly mi sie skonczyly...
Idziemy na kolacje niespodzianke ale co do tego...?
Miałam dzisiaj robioną histeroskopie, znowu zrośnięte ujście prawego jajowodu, wszystko usunął i porządnie pod ciśnieniem przepłukał jajowody, lewy drożny na 100%, widoczny płyn po przedostaniu się do jamy brzusznej po tej stronie. Teraz jak są przeczyszczone to fajnie by było, żeby jakaś owu się pojawiła... Dzisiaj 11dc, na razie tylko 10mm pęcherzyki w jajnikach i endometrium 4mm ... Ale bez stymulacji mam długie cykle, robię sobie nadzieję ;p. Znacie jakieś sposoby na zwiększenie grubości endometrium?Flowwer, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:może coś z katalogu marzeń? np. paintball ze znajomymi
Katalog marzen ? Zacofana jestem nie wiem co to
EDIT: google mi powiedziałoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2017, 14:32
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Malwas wrote:Degustacja whisky z katalogu marzeń Z tego chyba każdy facet jest zadowolony.
Miałam dzisiaj robioną histeroskopie, znowu zrośnięte ujście prawego jajowodu, wszystko usunął i porządnie pod ciśnieniem przepłukał jajowody, lewy drożny na 100%, widoczny płyn po przedostaniu się do jamy brzusznej po tej stronie. Teraz jak są przeczyszczone to fajnie by było, żeby jakaś owu się pojawiła... Dzisiaj 11dc, na razie tylko 10mm pęcherzyki w jajnikach i endometrium 4mm ... Ale bez stymulacji mam długie cykle, robię sobie nadzieję ;p. Znacie jakieś sposoby na zwiększenie grubości endometrium?
Dziewczyny tu polecają migdały, suszone morele i winkoMalwas lubi tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Ale ja Wam zazdroszczę tych chłopów waszych... Ja mam ochotę zawsze. Mogę na pralce, stole, podłodze, rano wieczór i w południe. A ten mój chłopek roztropek przez swoją chorobę to jak raz na tydzień mnie bzyknie to jest sukces... Może teraz mu się po testosteronie poprawi trochę. Eeechh na razie muszę się obejrzeć za jakimiś samobzykami na baterie
-
Właśnie na dziś mam zapas winka, orzechow, K ma piwko, a co! A potem do poniedzialku trzeba sie powstrzymac od bzykania, a wiadomo, ze jak nie wolno to sie najbardziej chce. Przynajmniej u nas.
Ja rano zalatwilam szczepienie koci u weterynarza, potem praca, o 13 wyskoczylam na poczte, po zakupy i teraz wracam dalej do pracy. A po poludniu moze cos zaczne sprzątac.
Jutro robimy na obiad domowe tortille. Ostatnio probowalismy przepis, potem do pracy maz dostal, a teraz na obiad beda w sobote.Bocianiątko lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
Meśka a może zabierz go na strzelnicę my ostatnio byliśmy z eMkiem - fajna zabawa
Malwas, Meśka lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:ja kupiłam mojego strzelanie i nie był zadowolony pewnie źle trafiłam
No jakby nie było każdy lubi co innego mój akurat uwielbia takie rozrywki
A może jakie gokarty, trampoliny, dron?👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Meśka a może jakas wypasna kolacja? Albo np zegarek ktory mu sie podoba? Ja swojemu kupilam w tym roku zegarek na rocznice slubu i mina byla przepiekna, bo nic sie nie spodziewal.
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Malwas wrote:Degustacja whisky z katalogu marzeń Z tego chyba każdy facet jest zadowolony.
Miałam dzisiaj robioną histeroskopie, znowu zrośnięte ujście prawego jajowodu, wszystko usunął i porządnie pod ciśnieniem przepłukał jajowody, lewy drożny na 100%, widoczny płyn po przedostaniu się do jamy brzusznej po tej stronie. Teraz jak są przeczyszczone to fajnie by było, żeby jakaś owu się pojawiła... Dzisiaj 11dc, na razie tylko 10mm pęcherzyki w jajnikach i endometrium 4mm ... Ale bez stymulacji mam długie cykle, robię sobie nadzieję ;p. Znacie jakieś sposoby na zwiększenie grubości endometrium?
Wszystko przedmuchane to teraz koksować jajka!! Jakie dalsze plany?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Karolina90 wrote:O ja..kluski śląskie to ja poprostu kocham
Do tego modra kapusta i rolada wołowa ehhhhhhhhhhhhhhh Chyba niedzielę fundnę taki obiad.Lejka, Karma88, Yoselyn82, Frelcia, Czrna 81, KateHawke, Karolina90, Bocianiątko lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄