Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny! Jak tak dalej pójdzie z produkcją tych postów to ja chyba nie ogarnę tego forum Na koniec czytania już zapomniałam na co chciałam odpisać!
Z tego co pamiętam to:
Witam obie nowe dziewczyny! Czujcie się jak u siebie!
Agniechaaaa super wieści, czekamy na piątek w takim razie
Panan o której masz IUI? Powodzenia!
A wczoraj ktoś pisał o owsiance na słono. Tylko nie pamiętam kto i nie potrafię już znaleźć posta. Ja poproszę przepis! Od dłuższego czasu planuje taka zrobić ale nie mam pomysłu z czym.
A moja infekcja się wieczorem rozkręciła więc jednak zdecydowałam wziąć dopochwowo clotrimazolum zalegające w szafce. Mam nadzieję że nie zaszkodzi jakby co. W końcu to dopiero 4dpo. Już dzisiaj jest znacznie lepiej po 2tab.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2017, 15:45
Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
malka wrote:Dziewczyny! Jak tak dalej pójdzie z produkcją tych postów to ja chyba nie ogarnę tego forum Na koniec czytania już zapomniałam na co chciałam odpisać!
A pomyślcie jakby nas zebrać w jednym pomieszczeniu. Ale by był harmider!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2017, 15:58
malka, Karma88 lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Dzięki dziewczyny, będę się stosować do zaleceń .
Karolina90 my niedawno byliśmy też na strzelnicy, super sprawa, ja strzelałam z magnum44, kałacha i shortguna , z tego magnum to był dla mnie trochę hardcore.
Flower plan jest taki, że we wtorek idę do Chrostowskiego z wynikami histero i tych wszystkich hormonów, ma mi ustalić dawkę gonadotropin od przyszłego cyklu i to będzie ostatnio krok przed ivf .Karolina90 lubi tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
nick nieaktualnyJuz ofpowoadam na wszystko kochane wypisany mam protokół na 2 zajączki
Yose Crinone mi tam nie wypływa wiec nie narzekam na ten lek w porównaniu do lutinusu czy luteiny to niebo a ziemia
Dawkowanie moich leków
Nadal niezmiennie progynova 21 1-1-1
Od niedzieli wieczor 1tab duphaston, 1 Crinone
Od pon prolutex 1-0-0
Crinone 1-0-1
Duphaston 1-1-1
Tym razem nie mam encortonu taka oto zmiana dodatkowa zmiana to fakt, ze nie będziemy mieli embrio glue samo nacięcie bo gin mi tłumaczył ze przy 5dniowych nie ma udowodnionego działania na embrio glue ze to przy 3dniowych poleca zdecydowanie coz klika zmian moze pomogą tym razemMalwas, Anna Stesia, Lejka, Agulek24, Koteczka82, Madżka89, Karolina90, Sarna84, Czrna 81, Bocianiątko, Lulame lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Juz ofpowoadam na wszystko kochane wypisany mam protokół na 2 zajączki
Yose Crinone mi tam nie wypływa wiec nie narzekam na ten lek w porównaniu do lutinusu czy luteiny to niebo a ziemia
Dawkowanie moich leków
Nadal niezmiennie progynova 21 1-1-1
Od niedzieli wieczor 1tab duphaston, 1 Crinone
Od pon prolutex 1-0-0
Crinone 1-0-1
Duphaston 1-1-1
Tym razem nie mam encortonu taka oto zmiana dodatkowa zmiana to fakt, ze nie będziemy mieli embrio glue samo nacięcie bo gin mi tłumaczył ze przy 5dniowych nie ma udowodnionego działania na embrio glue ze to przy 3dniowych poleca zdecydowanie coz klika zmian moze pomogą tym razem
a mi dr Paliga mowila ze wlasnie przy 3 dniowych nie podaje sie kleju tzn nie jest tak zalecane to, bardziej przy blastkach. To juz nic nie wiem. No to powoli czas start z lekamiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2017, 16:13
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:a mi dr Paliga mowila ze wlasnie przy 3 dniowych nie podaje sie kleju tylko przy blastkach. To juz nic nie wiem. No to powoli czas start z lekami
Tak leki czas start liczę na podwójny cudCzrna 81, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBocianiątko wrote:Pochylona nad maleńkim snem,
Liczę po matczynemu oddechy.
Pokrywki z powiek stukają bezgłośnie.
Zagotowała się słona zupa ze wzruszenia.
Zamyślona, przy niewinnym istnieniu,
Dotykam uśmiechem muszelek uszu.
Skrzydlate dłonie otaczają wszystko.
Zamknęła się miękka, opiekuńcza brama .
Pokrzepiona dawką tkliwego widoku,
Przykrywam pocałunkiem policzki.
Myśli poukładane na kupkę spełnienia,
Śpiewają w rytmie serca:
Jestem mamą!
Jestem mamą!
Jestem mamą!
Wszystkie cudowne Kobiety które w październiku czekają na spełnienie swoich najskrytszych marzeń o fasolce... Niech teraz usłyszą ten śpiew w rytmie serca...
Będę mamą! Będę mamą! Będę mamą!
1. lamka
2. KateHawke, kasia_pra, Truskawka1805
3. Alusiek84
4.
5. Sana
6. Roxanne, Amy333
7.
8. joann
9.
10. Luuna
11. Emiilka
12. malka, Meśka
13. summer86, xcandyx, Justya85, Aaeemm
14.
15.
16. Izape_91, Frelcia
17. ewlajna, niedograna, Jedna_z_Wielu
18. Phnappy, panan12
19. Bocianiątko
20. *KasiaS*
21. pysia13, Aneczkaa87, nowa na dzielni
22. 91Ewela09, StaraczkaNika
23. Domiand
24.
25. myssss
26. lamka
27.
28. Czrna 81, Nadzieja73, Karma88
29. Nati1990
30.
31. Amy333, Roxanne
Mamy już *** 2 *** przyszłe MAMUSIE!
Kochana wpisz Nas na 23Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Ja zauważyłam, ze co lekarz to swoją teoria ale miałam przy 3transferach i wsumie tylko raz sie udało i przypuszczam, ze to nie przez embrio glue :p
Tak leki czas start liczę na podwójny cud
no ja mialam przy kazdych oprocz ostatniego. I przy tamtych mi sie udalo a teraz nie.. moze to zbieg okolicznosci akurat..
A prawda co lekarz i klinika to swoje zasady, teorie itpMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dziekuje za miłe przyjęcie ) Widzę że większość z was próbuje zajść w ciąże Super:) Życzę powodzenia... Uda się napewno dziewczyny,,. Każda z was dostanie swoją małą kruszynkę ☺️ Prędzej czy pozniej... Każda z was zasługuje żeby zostać mamą... Moja córka ma już 9 lat... Marzy o bracie:) Narzeczony także chciałby dzidziusia ... Swojego własnego
Lunaris lubi tę wiadomość
daisy813 -
Hmmmm...(( Ucielo mi tekst/ No nic... napisze jeszcze raz
Zrobiłam badanie dwóch hormonów... FSH 10.91 i LH 3.73
Czy moj wynik nie jest zbyt wysoki??? Chciałabym zajść w ciąże ale za jakieś 3 lata... narazie nie czuje sie gotowa fizycznie ani psychicznie ... dlatego was podczytuje; Czy za 3 lata nie bedzie za pozno patrząc na wynik FSH?daisy813 -
Frelcia wrote:Ja mam nietypowego Męża. Nie lubi pić piwa/wódki, piłki nożnej ani ksw
Malka najważniejsze że pomogło może zrób wymaz przy okazji wizyty u gina ma posiew.
Aga czas ruszyć z arsenałem ! Fasolka musi mieć przygotowany domek ♡
Yosel jaka jest różnica między Cyclo-progynova a progynova czy to jest to samo? Bo te poerwsze mam teraz brać ale tam są dwa rodzaje tab
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
daisy813 wrote:Hmmmm...(( Ucielo mi tekst/ No nic... napisze jeszcze raz
Zrobiłam badanie dwóch hormonów... FSH 10.91 i LH 3.73
Czy moj wynik nie jest zbyt wysoki??? Chciałabym zajść w ciąże ale za jakieś 3 lata... narazie nie czuje sie gotowa fizycznie ani psychicznie ... dlatego was podczytuje; Czy za 3 lata nie bedzie za pozno patrząc na wynik FSH?
Jak pisałam wczesniej wykonaj między 2 a 5 dniem cyklu poziom AMH i ile masz lat ?
AMH to poziom rezerwy jajeczek jakie zostały jeśli wynik będzie poniżej 1 to czasu raczej nie zostało.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flo cos mi mowi na ta nazwa, nie wiem czy kiedys nie bralam ale samej progynovy czyli jeden kolor tabletki a tu masz cyklo -progynova - takie cos znalazlam..
Przez pierwsze 11 dni leczenia należy przyjmować tabl. białe, przez kolejne 10 dni leczenia - tabl. jasnobrązowe (wg kolejności tabletek w opakowaniu). Opakowanie 21 tabl. powl. składa się z: 11 tabl. powl. białych, z których każda zawiera 2 mg walerianianu estradiolu oraz 10 tabl. powl. jasnobrązowych, z których każda zawiera 2 mg walerianianu estradiolu i 0,5 mg norgestrelu. Po 21-dniowym cyklu przyjmowania tabletek należy zrobić 7-dniową przerwę. Krwawienie występuje zwykle podczas 7-dniowej przerwy.
To na endo zeby podleczyc i zeby ladnie roslo. W czasie stosowania leku owulacja nie jest hamowana, jak również prawie nie jest zmienione endogenne wydzielanie hormonów.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyFlowwer wrote:A co lubi ?
Malka najważniejsze że pomogło może zrób wymaz przy okazji wizyty u gina ma posiew.
Aga czas ruszyć z arsenałem ! Fasolka musi mieć przygotowany domek ♡
Yosel jaka jest różnica między Cyclo-progynova a progynova czy to jest to samo? Bo te poerwsze mam teraz brać ale tam są dwa rodzaje tab
hmmm mangi, gry typu heroes, rpg, grać w kosza, biegać, robić zdjęcia i kręcić filmy, nurkować, tańcować -
nick nieaktualny
-
91Ewela09 wrote:Niech ten dzień się kończy, mam go dosyć. Ta choroba mnie wykończy, w nocy stałam ok dwoch godzin
OF wyznaczył mi owu na niedzielę, tak jak ginekolog.