Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Frelcia a Ty na 100% chcesz zlobek. Moim skromnym zdaniem wiekszy sens ma utworzenie Klubu Malucha, mniej warunkow lokalowych, sanitarnych do spełnienia, no i personel łatwiej znajdziesz. Poczytaj sobie o tym
-
nick nieaktualny91Ewela09 wrote:Frelcia a Ty na 100% chcesz zlobek. Moim skromnym zdaniem wiekszy sens ma utworzenie Klubu Malucha, mniej warunkow lokalowych, sanitarnych do spełnienia, no i personel łatwiej znajdziesz. Poczytaj sobie o tym
a w klubiku tylko 5hWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2017, 19:52
-
ewela serio Ci tak lekarz powiedział, fajnie kuruj się Kochana i mam nadzieję, że szybko minie :*
agniechaaa jeszcze nie miałam okazji, więc Gratuluję planu działania, a data, cóż najlepsza, ja osobiście nie lubię 14tego, więc musi się udaćHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Bezpośrednio nie powiedział, ale 3 razy pytal czy na pewno jestem chora,a na koniec zmierzył mi temperaturę. Na jakiegis gbura trafilam. Mój cudowny M o mnie dba. Kolacja do łóżka (ogromny wybor), pudeleczko z lekami i sok pomaranczowy, kakao
Na początku myślałam ze oczekuje czegos w zamian ale stwierdzil ze nie. -
91Ewela09 wrote:Bezpośrednio nie powiedział, ale 3 razy pytal czy na pewno jestem chora,a na koniec zmierzył mi temperaturę. Na jakiegis gbura trafilam. Mój cudowny M o mnie dba. Kolacja do łóżka (ogromny wybor), pudeleczko z lekami i sok pomaranczowy, kakao
Na początku myślałam ze oczekuje czegos w zamian ale stwierdzil ze nie.
Taki M to skarb
Lekarzem się nie przejmuj, może sam się źle czuł ?Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Luuna wrote:Dziewczyny zobaczcie jakie reakcje chemiczne wyszły po 2gdz od zrobienia testu. Narazie mam 8dpo wiem że to za wcześnie ale ja chyba jestem uzależniona od robienia testów;-)
Test zrobiony rano wyszła jedną kreska po 2gdz druga....wiem że to negatyw ale jak miło oko nacieszyć
https://zapodaj.net/fcac9ecfba34d.jpg.html
Dla mnie pozytyw bez dwóch zdań bo druga kreska jest ładnie różowa. Jeśli masz możliwość idź jutro na bete
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny91Ewela09 wrote:W klubie 5 godzin podstawy ale rodzic decyduje ile chce zeby dziecko bylo. U mnie w gminie kluby malucha czynne sa od 6.30 do 18.30.
gdzie można robić rytmikę? tylko podyplomówka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2017, 20:10
-
MamaNl wrote:Witajcie
Mam pytanie za 100pkt jaki powinien byc progesteron w 9dpo ??? Miesiac temu mialam 16 i moja lekarka powiedziala ze niski, zaczelam brac magnez i witamine C i sie podniosl ale zastanawiam sie czy w normie
Ale 16 jest ok generalnie powyżej 15.
Jeśli twoja gin uważa że masz niedomogę to powinna przepisać dupka.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Ale 16 jest ok generalnie powyżej 15.
Jeśli twoja gin uważa że masz niedomogę to powinna przepisać dupka.
W tym cyklu dla odmiany mialam 31 - tu w NL tak szybko nie daja proszkow chyba ze paracetamol na wszystkoFlowwer lubi tę wiadomość
-
Frelcia wrote:To mnie doinformowałaś. W takim razie żadna różnica czy Klubik czy Żłobek.
gdzie można robić rytmikę? tylko podyplomówka? -
MamaNl wrote:W tym cyklu dla odmiany mialam 31 - tu w NL tak szybko nie daja proszkow chyba ze paracetamol na wszystko
MamaNl lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny91Ewela09 wrote:Musisz sprawdzić dokladnie,bo nie chce wprowadzić Cię w błąd. W żłobku na 1 opiekunke przypadna mniej dzieci, niz w Klubie malucha.
http://www.szkrabkowo.com.pl/?roznice-miedzy-zlobkiem-a-klubem-malucha,29
Teraz się to trochę pozmieniało z nową ustawą na 2018r bo dzieci w Żłobku mogą w jednej sali i bawić się i potem spać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2017, 20:23
-
nick nieaktualny91Ewela09 wrote:W klubie 5 godzin podstawy ale rodzic decyduje ile chce zeby dziecko bylo. U mnie w gminie kluby malucha czynne sa od 6.30 do 18.30.
Dobra mniejsza oto. Piątek piąteczek piątunio jest a my o pracy -
Dzieki dziewczyny za rady odnosnie prezentu. Tak sie wlasnie poklocilam z moim ze nic mu nie kupię! Na nic nie zasluguje. Ja wymyślam kombinuje zeby mu sprawic przyjemnosc a on takimi tekstami mi dzis wyjechal ze zal powtarzać. Poszlam usypiac Malego i nie zejde do dziada na dol!
Inna jak po wizycie ?19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r.