X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
Odpowiedz

Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017

Oceń ten wątek:
  • 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam, przepisał mi flegamine w syropie i apap przeziębienie. A ogólnie to sugerowal mi ze symuluje...

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brzuch mnie boli bardzo na @ a @ brak :( w środku już krew a na zewnątrz nic..

Yosel własnie czytam ze Aga ma tylko jako prog a ja mam jeszcze estradiol. Musze jeszcze czasowo rozegrać sprawę biopsji a jak się pracuje to jest ciężko.

daisy813 generalnie jesteś młoda ale zbadaj to sobie bo duzo dziewczyn mają problem z poczeciem drugiego dziecka.

Frelcia a w co dokładnie gra? Lineage II ?

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2017, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale mam wkurwa... wszystkie mniejsza miasta/gminy ościenne u mnie finansują dzieci w żłobkach tylko nie moje zakichane miasto...

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate jak po wizycie?

Frelcia jak jedno wyjdzie to zawsze zostaje haczyk

91Ewela09 ładuj wit C

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2017, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic. Umówie się z burmistrzem i powiem mu że jest chujem, bo nie daje dzieciom do lat 3 szansy na rozwój i socjalizację :/

Agniechaaaa, Bocianiątko, Lunaris, Karma88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2017, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia wrote:
    No nic. Umówie się z burmistrzem i powiem mu że jest chujem, bo nie daje dzieciom do lat 3 szansy na rozwój i socjalizację :/
    Rewelacyjnie ti ujęłaś :/ maskara zawsze kłoda pod nogi

Frelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2017, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Rewelacyjnie ti ujęłaś :/ maskara zawsze kłoda pod nogi
    Staram się o dofinansowanie z UE ale to tylko na połowę dzieci bo jest za niskie na więcej a chcę przyjąć 20-tkę... No nic... poczekam jeszcze na Malucha + może się uda i zobaczę co na tej rozmowie uzyskam. Najwyżej będę celowała w bogatych rodziców. Tacy też mają dzieci i patrzą na najwyższy poziom i....ceny.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2017, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co jest najbardziej wkurzające? że dofinansowanie do pola golfowego w moim mieście pieniądze są ale na pomoc rodzicom już nie :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2017, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia wrote:
    Staram się o dofinansowanie z UE ale to tylko na połowę dzieci bo jest za niskie na więcej a chcę przyjąć 20-tkę... No nic... poczekam jeszcze na Malucha + może się uda i zobaczę co na tej rozmowie uzyskam. Najwyżej będę celowała w bogatych rodziców. Tacy też mają dzieci i patrzą na najwyższy poziom i....ceny.
    NA prwno cos wymyślisz :) ale muszę Ci powiedzieć, ze dałaś mi powera do własnego biznesu z wykształcenia jestem pedagogiem teraz robię logopedię :) i teraz własne uważam, ze czas pomyśleć o założeniu czegoś w tym klimacie ;)

Flowwer, Lejka, Czrna 81 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2017, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    NA prwno cos wymyślisz :) ale muszę Ci powiedzieć, ze dałaś mi powera do własnego biznesu z wykształcenia jestem pedagogiem teraz robię logopedię :) i teraz własne uważam, ze czas pomyśleć o założeniu czegoś w tym klimacie ;)
    No świetna sprawa. Mam duże wsparcie Męża w tym wszystkim. On jest od strony praktycznej i martwienia się a ja od kreatywno-pedagogicznej i cieszenia się :D

Agniechaaaa lubi tę wiadomość

• 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi dofinansowanie dla żłobków to np. u mnie w gminie to zdanie realizuje OPS. Dopytaj dokładnie w Centrum Usług Wspólnych ewentualnie w Ośrodku Pomocy Społecznej. A jak oni potwierdza ze nikt nie realizuję tej ustawy to mozesz jeszcze pozyskac środki na rozwój z Ministerstwa Rodziny Pracy i Polityki Społecznej oni często ogłaszaja różne konkursy projektowe ;)

klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:

ja z kolei chcialabym zrobic specjalizacje 2 letnia, tylko nie wiem ktora wybrac :) kursy do pracy mam zrobione, te potrzebne, jeszcze myslalam o leczeniu ran a tak to juz specjalizacja :)

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2017, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    91Ewela09 wrote:
    Jeśli chodzi dofinansowanie dla żłobków to np. u mnie w gminie to zdanie realizuje OPS. Dopytaj dokładnie w Centrum Usług Wspólnych ewentualnie w Ośrodku Pomocy Społecznej. A jak oni potwierdza ze nikt nie realizuję tej ustawy to mozesz jeszcze pozyskac środki na rozwój z Ministerstwa Rodziny Pracy i Polityki Społecznej oni często ogłaszaja różne konkursy projektowe ;)
    O widzisz ! dziękuję CI bardzo :) nie wiedziałam.

Flowwer lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2017, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chcę prowadzić muzykoterapię i sensoplastykę. I wprowadzę konsultację medyczną za free :D mam nadzieję że zachęcę ... :)

• MamaNl Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)
    Mam pytanie za 100pkt jaki powinien byc progesteron w 9dpo ??? Miesiac temu mialam 16 i moja lekarka powiedziala ze niski, zaczelam brac magnez i witamine C i sie podniosl ale zastanawiam sie czy w normie

Joanna …
    Jest synuś Bruno 💙
    event.png
  • Luuna Ekspertka

Wysłany: 6 października 2017, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zobaczcie jakie reakcje chemiczne wyszły po 2gdz od zrobienia testu. Narazie mam 8dpo wiem że to za wcześnie ale ja chyba jestem uzależniona od robienia testów;-)
    Test zrobiony rano wyszła jedną kreska po 2gdz druga....wiem że to negatyw ale jak miło oko nacieszyć
    https://zapodaj.net/fcac9ecfba34d.jpg.html

Frelcia lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-73391.png
    Mam 3 skarby

• 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem zamiast muzykoterapii fajniesza jest rytmika. Mojego M chrzesnica szaleje na punkcie zajęć z rytmiki.

Koteczka82 lubi tę wiadomość

klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2017, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki dla Was

https://scontent-bru2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/22154465_1779917495370473_1291496856068705242_n.jpg?oh=cd34276ebd7f070c9ae082f2c563aabe&oe=5A7587A3

<3 :)

Flowwer, KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2017, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luuna wrote:
    Dziewczyny zobaczcie jakie reakcje chemiczne wyszły po 2gdz od zrobienia testu. Narazie mam 8dpo wiem że to za wcześnie ale ja chyba jestem uzależniona od robienia testów;-)
    Test zrobiony rano wyszła jedną kreska po 2gdz druga....wiem że to negatyw ale jak miło oko nacieszyć
    https://zapodaj.net/fcac9ecfba34d.jpg.html
    Dla mnie to jest pozytywny test :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2017, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    91Ewela09 wrote:
    Moim zdaniem zamiast muzykoterapii fajniesza jest rytmika. Mojego M chrzesnica szaleje na punkcie zajęć z rytmiki.
    Żeby prowadzić rytmikę są jakieś kursy? czy można jakoś samemu się poduczyć :)

‹‹ 79 80 81 82 83 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ