Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Brzuch mnie boli bardzo na @ a @ brak w środku już krew a na zewnątrz nic..
Yosel własnie czytam ze Aga ma tylko jako prog a ja mam jeszcze estradiol. Musze jeszcze czasowo rozegrać sprawę biopsji a jak się pracuje to jest ciężko.
daisy813 generalnie jesteś młoda ale zbadaj to sobie bo duzo dziewczyn mają problem z poczeciem drugiego dziecka.
Frelcia a w co dokładnie gra? Lineage II ?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Kate jak po wizycie?
Frelcia jak jedno wyjdzie to zawsze zostaje haczyk
91Ewela09 ładuj wit C
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Rewelacyjnie ti ujęłaś maskara zawsze kłoda pod nogi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFrelcia wrote:Staram się o dofinansowanie z UE ale to tylko na połowę dzieci bo jest za niskie na więcej a chcę przyjąć 20-tkę... No nic... poczekam jeszcze na Malucha + może się uda i zobaczę co na tej rozmowie uzyskam. Najwyżej będę celowała w bogatych rodziców. Tacy też mają dzieci i patrzą na najwyższy poziom i....ceny.
Flowwer, Lejka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:NA prwno cos wymyślisz ale muszę Ci powiedzieć, ze dałaś mi powera do własnego biznesu z wykształcenia jestem pedagogiem teraz robię logopedię i teraz własne uważam, ze czas pomyśleć o założeniu czegoś w tym klimacie
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
Jeśli chodzi dofinansowanie dla żłobków to np. u mnie w gminie to zdanie realizuje OPS. Dopytaj dokładnie w Centrum Usług Wspólnych ewentualnie w Ośrodku Pomocy Społecznej. A jak oni potwierdza ze nikt nie realizuję tej ustawy to mozesz jeszcze pozyskac środki na rozwój z Ministerstwa Rodziny Pracy i Polityki Społecznej oni często ogłaszaja różne konkursy projektowe
-
Agniechaaaa wrote:NA prwno cos wymyślisz ale muszę Ci powiedzieć, ze dałaś mi powera do własnego biznesu z wykształcenia jestem pedagogiem teraz robię logopedię i teraz własne uważam, ze czas pomyśleć o założeniu czegoś w tym klimacie
ja z kolei chcialabym zrobic specjalizacje 2 letnia, tylko nie wiem ktora wybrac kursy do pracy mam zrobione, te potrzebne, jeszcze myslalam o leczeniu ran a tak to juz specjalizacjaMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny91Ewela09 wrote:Jeśli chodzi dofinansowanie dla żłobków to np. u mnie w gminie to zdanie realizuje OPS. Dopytaj dokładnie w Centrum Usług Wspólnych ewentualnie w Ośrodku Pomocy Społecznej. A jak oni potwierdza ze nikt nie realizuję tej ustawy to mozesz jeszcze pozyskac środki na rozwój z Ministerstwa Rodziny Pracy i Polityki Społecznej oni często ogłaszaja różne konkursy projektowe
Flowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny zobaczcie jakie reakcje chemiczne wyszły po 2gdz od zrobienia testu. Narazie mam 8dpo wiem że to za wcześnie ale ja chyba jestem uzależniona od robienia testów;-)
Test zrobiony rano wyszła jedną kreska po 2gdz druga....wiem że to negatyw ale jak miło oko nacieszyć
https://zapodaj.net/fcac9ecfba34d.jpg.htmlFrelcia lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73391.png
Mam 3 skarby
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuuna wrote:Dziewczyny zobaczcie jakie reakcje chemiczne wyszły po 2gdz od zrobienia testu. Narazie mam 8dpo wiem że to za wcześnie ale ja chyba jestem uzależniona od robienia testów;-)
Test zrobiony rano wyszła jedną kreska po 2gdz druga....wiem że to negatyw ale jak miło oko nacieszyć
https://zapodaj.net/fcac9ecfba34d.jpg.html -
nick nieaktualny