Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wyszorowałam podłogi (nawet za kiblem! do czego trzeba mieć zdolności gimnastyczki lub być dżdżownicą), posprzątałam całe mieszkanie, poodkurzałam, ogarnęłam balkon, zrobiłam muffinki i sałatkę, koreczki, przeniosłam 2 szafki 4 pudła z ubraniami, wywaliłam 2 worki śmieci zeżarłam aspirynę popiłam kawą :] i dalej madame nie raczy się pokazać! Ale brzuch coś mnie zaczyna cisnąć. Komu jeszcze posprzątać? mam 3h do przyjazdu gości?
KateHawke, staraczka1111, Lejka, Czrna 81, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Wyszorowałam podłogi (nawet za kiblem! do czego trzeba mieć zdolności gimnastyczki lub być dżdżownicą), posprzątałam całe mieszkanie, poodkurzałam, ogarnęłam balkon, zrobiłam muffinki i sałatkę, koreczki, przeniosłam 2 szafki 4 pudła z ubraniami, wywaliłam 2 worki śmieci zeżarłam aspirynę popiłam kawą :] i dalej madame nie raczy się pokazać! Ale brzuch coś mnie zaczyna cisnąć. Komu jeszcze posprzątać? mam 3h do przyjazdu gości?
Lunaris lubi tę wiadomość
-
Agniechaa ja uwielbiam 13 Trzymam kciuki za zajączki
ja teraz mam 13 cs z ovu i też liczę że się teraz uda tylko musze jakoś rozplanować M bo wylatuje do niemiec w delegację i mam nadzieję że owu przyjdzie o czasie żeby plemniczki wytrzymały. Wkońcu po 3 tygodniach posuchy trzeba się troszkę odprężyćWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2017, 13:17
Czrna 81 lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
daisy813 wrote:Czesc dziewczyny Zaprosiła mnie do was Flowwer za co bardzo dziękuje:) Mam nadzieje że mnie przyjmiecie do siebie... Konto założyłam wczoraj... Tak naprawde noe umiałam się odnaleźć... Nie wiedziałam w którym temacie zadać moje pytanie... To jak? Mogę do was dołączyć? Człowiekowi jakoś tak raźniej jak was czyta... Mam wolną chwile to zabieram sie za lekturę aby was lepiej poznać. 76 stron do przeczytania...
-
Aga jak nic to będzie najszczęśliwszy piątek 13-tego pod słońcem taka data - no musi się udać!
A co do wstydzenia się swojego ciała ja popieram słowa Kaczorki, dla męża i tak jesteśmy najpiękniejsze nawet ostatnio mówię do eMka, żeby mi na 28 urodziny zafundował wampirzy lifting a on mówi: "Kochanie dla mnie i bez tego wampira jesteś piękna"
Ja mam dziś taką chcicę, jak nic owulka zaraz będzie bo ledwo siedzę w pracy i co chwila się kręcę na krześle ale jeszcze 3 godzinki i do domku👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Hahaha Lunaris, ja bede miała taki maraton jutro..w niedziele przyjeżdża teściowa ;/👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
Agniechaaa napisz mi cos jeszcze odnosnie tego zelu crinome, na jak dlugo staracza tobie opakowanie, jaka cena, i czy wylatuje cos z niego?
Ja tez mam kg nadprogramowe, ale stwierdzilam ze sie bede odchudzac jak juz urodze, w sumie przyzbralo mi sie od encortonu.. staram sie jakos ograniczac slodkie, ale czasem mam taka ochote ze musze zjesc herbaty gorzkiej nie wypije, musi byc troche chociaz cukru teraz zimno i mokro ze nawet na spacerek ciezko wyjscMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
KateHawke wrote:Ja koniecznie poproszę Okna chociaż
karolina dawaj do mnie z tą teściową dziś przyjdzie moja mama-jest szansa na @ bo na bank się pokłócimy
Agnieszka WOW to już za tydzień piątek, piąteczek, piątunio! lepszej daty nie dało się trafić! superKateHawke, Czrna 81, Flowwer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunaris wrote:Wyszorowałam podłogi (nawet za kiblem! do czego trzeba mieć zdolności gimnastyczki lub być dżdżownicą), posprzątałam całe mieszkanie, poodkurzałam, ogarnęłam balkon, zrobiłam muffinki i sałatkę, koreczki, przeniosłam 2 szafki 4 pudła z ubraniami, wywaliłam 2 worki śmieci zeżarłam aspirynę popiłam kawą :] i dalej madame nie raczy się pokazać! Ale brzuch coś mnie zaczyna cisnąć. Komu jeszcze posprzątać? mam 3h do przyjazdu gości?
JAAAA JAAAA proszę cały domek łącznie ze strychem i strzyżeniem trawnika hahaha odwdzięczę się kluskami śląskimi z pesto pomidorowo-kurkowymKateHawke lubi tę wiadomość
-
Lunaris nie wiesz co mówisz...matka mojego męża - jest bardzo specyficzną kobietą, żadna synowa jej nie lubi, a ma je 3👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
O widzicie dziewczyny ile już metod na przywołanie damulki jeszcze trochę poczytam i się tak przestraszy że może łaskawie się pojawi
Babeczki mi wypłynęły z foremek teraz będą ciasteczkowe grzybki w końcu jesień mamy nie?staraczka1111, Lejka, Frelcia, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Ja się zakochałam w swoim ciele na nowo po roku chodzenia na pole dance . Smacznie mi się na siebie patrzy, wcześniej było tak sobie. Jednak ruch to podstawa Ale też przestałam ćwiczyć właśnie przez staranie, jakoś trudniej mi się teraz zebrać
Agniechaaa to co, misio polarny?KateHawke, Czrna 81, Lunaris lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Lunaris do mnie też przyjedź bo mam strasznego lenia dopiero odkurzyłam i znów siedzę muszę na zakupy skoczyć bo się wszystko kończy ja poproszę pakiet extra z myciem podłóg, gotowaniem obiadu i szorowaniem w wannie psa. hihi to trochę Ci u nas zejdzie
Lunaris lubi tę wiadomość
-
Lunaris wrote:O widzicie dziewczyny ile już metod na przywołanie damulki jeszcze trochę poczytam i się tak przestraszy że może łaskawie się pojawi
Babeczki mi wypłynęły z foremek teraz będą ciasteczkowe grzybki w końcu jesień mamy nie?
Ot - kobieta doskonała!!! Sprząta, pierze i gotuje, myje okna i podłogi szoruje!nowa na dzielni, Karolina90, KateHawke lubią tę wiadomość
19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście
-
Lunaris wrote:O widzicie dziewczyny ile już metod na przywołanie damulki jeszcze trochę poczytam i się tak przestraszy że może łaskawie się pojawi
Babeczki mi wypłynęły z foremek teraz będą ciasteczkowe grzybki w końcu jesień mamy nie?
kochana skad ty masz tyle sily? podziwiam!! ja to leniuch jestemMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:Ja mogę Was wszystkie zaprosić na obiad, bo nakleiłam klusek i pierogów dla pułku wojska
O ja..kluski śląskie to ja poprostu kochamFrelcia lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
Frelcia wrote:Ja mogę Was wszystkie zaprosić na obiad, bo nakleiłam klusek i pierogów dla pułku wojska
to ja juz lecem podaj adresFrelcia lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️