Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Izape_91 wrote:U mnie tylko pada nic nie wieje na szczęście.
Za to odkryliśmy z mezem ze mamy pluskwy; / wstrętne robactwo! Mueeszkanie mam niecały rok po remoncie, wszystko świeże i nowe: / a ja ostatnio chodzę non stop pogryziona i nie wiedziałam z czego : / no to juz wiem.... Bajobongo. Qjeszcze mi tego brakowało. Znacie jakieś metody zgładzenia tego obrzydlistwa? Szykuje mi się wywrócenie domu do góry nogami....
Edit: o właśnie zaczęło wiac -
Dzisiaj szykuje się ważny dzień!
Agniechaaa i KateHawke powodzenia na wizycie! :*** z niecierpliwością czekam na relacje
Inna czekam na piękne fotki Michasia!
StaraczkaNika i Zielona zastrzyki i weekendowy szał no, z reszta ja też
panan kciuki za IUI Pamiętaj, żeby poprawić w domu!
Miłego dnia Dziewczynki! :*** Duży uśmiech mimo tej paskudnej aury za oknem!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2017, 08:20
KateHawke, Agniechaaaa, innamorata88, Zielona1911, Flowwer lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
nick nieaktualnyU mnie też noc była niespokojna, syn się budził i musiałam z Nim spać, bał się że Nam dach zerwie a u niego to szczególnie słychać pn. ma mały pokoik z duzym oknem balkonowym.
Dziewczyny trzymam za dzisiejsze wizyty kciuki.
PS. Wczoraj jak nalałam gorącej wody do termforu to się zrobiła mała dziurka i woda się soczyła, tym sposobem zalałam łoże i pościel, dobrze że syn mnie wołał,bo bym musiała spać na mokrym:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2017, 08:18
-
Agniecha i KateHawk trzymam kciuki za wizyty, Inna czekam na wieści co u Michasia. Dopiero dziś tworzyłam link, który ostatnio podesłałas, ryczę jak bobr...
Panan kciuki za IUI.
KateKum tulę Cię najmocniej :*
Wiemy co u Lucii?
Udanego piątku dla wszystkich!KateHawke, Agniechaaaa, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki jestem z Wami czytam ale nie nadarzam momentami. Pracuje w księgowosci i u nas do 10-tego jest taki zapieprz że nie wiem jak sie nazywam.
Zycze powodzenia i sciskam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty :*
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
No powiem Wam że od 15.30 do teraz nie było mnie na OF i z ledwością nadrobiłam. Szaleństwo...
A u mnie w lekarza 5dpo cisza, poza strasznym przeziębieniem. Nic z tym nie robię, kupiłam tylko Flegamine i paracetamol. Musi wystarczyć.
A kto dziś testuje? Jakoś mało tych -
Panan kciuki za IUI
Meśka to u mnie w kcięgowości OD 10-go jest zapieprz. Kiedy wszyscy skończą wpisywać dokumenty wkraczam ja żeby to wszystko spiąć i mam tydzień żeby cały bajzel ogarnąć. I tak co miesiąc...Muszę zmienić profil roboty na przyszłość...
Izape u mojej babci jest jedna pluskwa. Tylko jedna a wkurr...ia mnie niemiłosiernie. Wszystko spsikane chemią, na cały dzień eksmisja z pokoju. NIC... Myjką parową wszelkie przypuszczalne miejsca wyparowane. NIC... Skubany terminator. A wiemy że jest tylko jedna (i do tego nie ma pewności że to pluskwa bo nie widać) bo gryzie prawie co noc po jednym razie. I nie mamy już pomysłu jak się jej pozbyć. A przywlókł ją wujek jak przyjechał w odwiedziny. Wskoczyła w autokarze bo to już drogą dedukcji ustaliliśmy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2017, 09:08
-
Ja dziś rozpoczynam kolejny cykl. Przynajmniej mam pewność że nie będę miała @ podczas konsultacji do zabiegu.
-
Cześć Dziewczynki
Ale dziś w nocy wiało, masakra taka jestem niewyspana, a do 17:00 muszę jakoś wysiedzieć w robo
I w ogóle to jakiś pechowy piątek, z rana mieliśmy kolizje z mężem, bo jakaś piz*a nie umie włączyć kierunku w aucie...ehhh👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny kciukam za wszystkie wizyty!
Przepraszam, że nie wyliczę już wszystkich nicków- strasznie dziś pracowity dzień mamy
Moja @ nie nadeszła zaczynam popadać w załamanie nerwowe i boję się zadzwonić do lekarza i mu o tym powiedzieć- znowu spadnę z zabiegu... dam jej szansę do jutra rana a jak nic się nie wydarzy to jutro zbiorę się i zepsuję Panu Dr wolną sobotę
Ps w Lubelskiem wichura zdemolowała tylko mój balkon. -
Bocianiątko wrote:Dzisiaj szykuje się ważny dzień!
Agniechaaa i KateHawke powodzenia na wizycie! :*** z niecierpliwością czekam na relacje
Inna czekam na piękne fotki Michasia!
StaraczkaNika i Zielona zastrzyki i weekendowy szał no, z reszta ja też
panan kciuki za IUI Pamiętaj, żeby poprawić w domu!
Miłego dnia Dziewczynki! :*** Duży uśmiech mimo tej paskudnej aury za oknem!
To jak dziś wteguje to jutro poprawić,? A jak będą bakterie?innamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa, KateHawke czekamy na informacje od Was! Mam nadz że poustalacie dzisiaj wszyściutko i zaraz będziemy trzymać kciuki za Wasze transfery
Inna a Ty koniecznie pokaż nam zdjęcie Michasia, chociaż by to miała być pupcia hihi
Panan powodzenia na iui
Lunaris osobiście nie próbowałam ale czytałam gdzieś tu że aspiryna pomaga. Tylko nie pamiętam ile dziewczyny tego brały...KateHawke lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Dziewczyny zasuwacie z postami, że nie nadążam
Powodzenia na wszystkich wizytach!
KateHawke, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny!
Kochane, czytam Was codziennie, ale piszę tylko przy rannej kawusi, mam nadzieję, że mnie nie wygonicie
Agniechaaa powodzenia na dzisiejszej wizycie! Oby wszystko poszło po Twojej myśli
KateHawke za Twoją wizytę Kochana również kciuki trzymam mocno zaciśnięte!
Inna czuję, że dzisiaj Michaś pomacha Mamusi rączką na przywitanie! Powodzenia
StaraczkaNika bezbolesnego kłucia Kochana! Weekend zapowiada się u Ciebie pracowicie Przeszło mi przez myśl, że jak Wam się uda, to przejdziesz na fioletową stronę mocy i nie będziesz już nas raczyć porcjami dobrych, pozytywnych postów! Obiecaj, że będziesz do nas zaglądać
Zielona oby zastrzyk nie bolał i pękł idealnie w czasie Pracowitego weekendu
Kaczorka święta racja! Na naszym zadupiu to nawet nawałnica nie może się udać
Dziewczyny, jeżeli kogoś pominęłam to przepraszam. Niebezpiecznie zbliża się czas, w którym powinnam zbierać się do pracy
KateHawke, Zielona1911, Czrna 81, Bocianiątko, Meśka, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
nick nieaktualny