Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Jestem tutaj nowa i jeszcze się nie mogę pozbierać na tym forum Ja testowałam wczoraj ale niestety negatywny... Po cichu również gratuluję Mam pytanie. Jestem 6 dzień po owulacji, czuję bóle podbrzusza i mam strasznie wrażliwe piersi. Jak na objawy ciąży to chyba jeszcze za wcześnie. Jak myślicie?
-
witaj ja myślę, że to jeszcze za wcześnie musisz zachować spokój i Kochana pamietaj, że test tak naprawdę najlepiej wykonać w dniu spodziewanej @ choć niewiele z nas to wytrzymuje ale jedyne co nas teraz ratuje to spokój i musimy cierpliwie wszystkie czekać
-
oj dziewczyny to za wcześnie jeszcze na jakiekolwiek objawy nawet nie wiadomo czy doszło do zagnieżdżenia się ewentualnej fasolki nie ma co się dopatrywać
ja tak robiłam, a teraz wpisuje tylko to co jest ewidentne i dużo mi z tym lepiej
ja testuję za 5 dni, ale może spróbuję w niedzielę rano, bo popołudniu jest cała rodzina może się uda, że będzie świętować coś jeszcze, ale raczej szczerze w to wątpięTamka lubi tę wiadomość
-
Kasandra tak patrzę na Twój wykres i wygląda podobnie do mojego. Też ovu pokazywał mi owulację przy trzecim skoku a ja jestem prawie pewna że była wcześniej bo zaszłam w ciążę. Wg ovufriend jest to niemożliwe bo współżycie było 6 dni przed owulacją. I też miałam spadek tak wcześnie a w 7 dpo pozytywny test.
Kasandra lubi tę wiadomość
-
Swan wrote:Kasandra tak patrzę na Twój wykres i wygląda podobnie do mojego. Też ovu pokazywał mi owulację przy trzecim skoku a ja jestem prawie pewna że była wcześniej bo zaszłam w ciążę. Wg ovufriend jest to niemożliwe bo współżycie było 6 dni przed owulacją. I też miałam spadek tak wcześnie a w 7 dpo pozytywny test.
mam nadzieję w takim razie, że w niedzielę pierwszy próbny test też mi wyjdzie pozytywnie -
Swan wrote:Kasandra tak patrzę na Twój wykres i wygląda podobnie do mojego. Też ovu pokazywał mi owulację przy trzecim skoku a ja jestem prawie pewna że była wcześniej bo zaszłam w ciążę. Wg ovufriend jest to niemożliwe bo współżycie było 6 dni przed owulacją. I też miałam spadek tak wcześnie a w 7 dpo pozytywny test.
swan a na jakiej temperaturze się zatrzymałaś, że tak powiem -
nick nieaktualnyRobiłaś betę po równych 48h czy na przykład 35 czy 40?
Wynik mieści się w normie bo co 48h beta ma minimum przerastac o 66%, a super jak się podwaja lub trochę więcej. Który masz dzień po owulacji?
Ja dziewczynki jak pisałam 9dni po owu miałam 4.5, 11 dni po owu 9.2 a 13 dni po owu 43. Beta rośnie choć jest taka malutka...będę dalej ja badać. -
robiłam po 48h boje sie ze to za malo przyrasta
pierwsze badanie bylo w 15dpo a drugie w 17 dpo, zrobie jeszcze w poniedzialek po 72h badanie
tydzien temu bylam u gin (jeszcze nie wiedzialam ze w ciazy jestem) stwierdzil ze mam duzo plynu za macica;/ wiec sie bardzo stresuje i denerwuje a do poniedzialku daleko