Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySwan, ja miesiąc po poronieniu miałam jeszcze betę we krwi. zrób badanie i powtórz za dwa dni, jeśli rośnie to znaczy, że ciąża, jeśli maleje to będzie znaczyło, ze się nie oczyściłaś.
co do Ovu, zgadzam się, to tylko program. ja miałam owulację potwierdzoną monitoringiem, a program mi na siłę wyznaczał 2 dni później. można się na nim opierać ale nie wierzyć mu w 100%Kasandra lubi tę wiadomość
-
Wiem ze mialam ja wczesniej niz program wyliczyl, mysle ze jeden lub 2 dni. Bete robilam, wynik wlasnie odebralam - 102, czyli ciaza bo przed poronieniem bylo tylko 10. Tak sie boje ze znowu strace to dzieciatko.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agaW, ja mam dwóch synów 4 i 2.5 roku, ciąże bezproblemowe, zaszłam za pierwszym razem. Dopiero ta trzecia się tak zakończyła. Miałam w tym czasie silną nerwicę, podejrzewam że praca fizyczna też swoje zrobiła. Teraz już psychicznie jest ok, żadnych stresów, oszczędzam się w pracy więc mam nadzieję że będzie ok. Ale wszystkie kobiety w rodzinie mojej mamy + mama + moje siostry miały poronienia 3 ciąży. Lekarz stwierdził, że to baaaaaardzo ciekawy przypadek i może mieć związek z jakimś genem...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anko różnie to bywa. Przy pierwszej ciąży 3 dni przed @ miałam już 102, a tydzień później już ponad 7000. A w poprzednim miesiącu testy ładne, potem coś mnie tknęło zrobić betę i okazało się że w 12 dpo było tylko 15, a dzień później już 10...
-
nick nieaktualny