Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny, mialam testowac w niedziela ale lapska mnie swedzialy i nie wiem jak to zinterpretowc, bo gdy zakroplilam mocz to pojawil sie cien, widzialam go , córka tez (moj 10 dpo) ale jak wysechl to nie widac nic. czy moge miec nadzieje? niestety beta ewentualnie w pon ale czy ja wytrzymam w tej niepewnosci? dodam ze w 9 dpo na tescie bylo to samo.
-
nick nieaktualny
-
Lola71 jasne ze mozesz miec nadzieje ja wlasnie ten znikajacy cien mialam we czwartek 11 dpo a w piatek juz lekka kreseczka dzis mocniejsza wiec powodzenia.
Kiara 3 testy byly pinki 25 a nastepne juz pepino 10. Kreska dzis lepsza ale jrszcze jasnawa.Moze w poniedz.podjade do Polski i ta bete zrobie:)Kiara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Ja miałam testować jutro, ale nie mogłam się doczekać. Achh ta niecierpliwość. Zatestowałam więc dziś rano (11 dpo) i niestety negatywnie
Ale w sumie dopiero 11 dpo teoretycznie a test 25 więc... czekam na @ która mam nadzieję nie przyjdzie i zatestuję ponownie z 2 kreskami! o! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ja miałam ogólnie małe problemy zdrowotne( chyba mam początki hashimoto) i nie robiłam sobie nadzieję tylko latalam od lekarza do lekarza a teraz jednak widzę że temperatura ładnie skoczyła więc jurto rano testuje zobaczmy co z tego wyjdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 22:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moja druga kreska dzisiaj ciemniejsza niz poprzednio, a test robilam przed chwila. to juz nie moze byc pregnyl:D
))))))))))))) w koncu sie udalo!!! w 10 cyklu ))))))
https://cdn.ovufriend.pl/cms/File/gallery_tests/79fc067a71cbae65b30f21d376aac800.jpgczarownica_tea lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019