X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kto będzie testował w tym tygodniu ?
Odpowiedz

Kto będzie testował w tym tygodniu ?

Oceń ten wątek:
  • Ana0408 Przyjaciółka

Wysłany: 14 marca 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaW ale te kreski stresujące:) no bety mi się chyba nie uda zrobić tu gdzie mieszkam nie ma takiego labora ja w Polsce co się płaci i robi badania...

• lola71 Znajoma

Wysłany: 15 marca 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, mialam testowac w niedziela ale lapska mnie swedzialy i nie wiem jak to zinterpretowc, bo gdy zakroplilam mocz to pojawil sie cien, widzialam go , córka tez (moj 10 dpo) ale jak wysechl to nie widac nic. czy moge miec nadzieje? niestety beta ewentualnie w pon ale czy ja wytrzymam w tej niepewnosci? dodam ze w 9 dpo na tescie bylo to samo.

iv09df9heyq3igbw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana0408: zawsze jeszcze możesz kupić test o większej czułości (10mlU/ml zamiast 25), skoro nie mieszkasz w Polsce, a u nas on jest to na pewno u Was też :)

• Ana0408 Przyjaciółka

Wysłany: 15 marca 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola71 jasne ze mozesz miec nadzieje ja wlasnie ten znikajacy cien mialam we czwartek 11 dpo a w piatek juz lekka kreseczka dzis mocniejsza wiec powodzenia.
    Kiara 3 testy byly pinki 25 a nastepne juz pepino 10. Kreska dzis lepsza ale jrszcze jasnawa.Moze w poniedz.podjade do Polski i ta bete zrobie:)

Kiara lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana0408, super :))
    jak u mnie już beta była około 100 to na teście i tak był jasny pasek, wyszedł od razu ale nie był takiego koloru jak kreska kontrolna :)

Ana0408 lubi tę wiadomość

• kasia88 Koleżanka

Wysłany: 15 marca 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Ja miałam testować jutro, ale nie mogłam się doczekać. Achh ta niecierpliwość. Zatestowałam więc dziś rano (11 dpo) i niestety negatywnie :/
    Ale w sumie dopiero 11 dpo teoretycznie a test 25 więc... czekam na @ która mam nadzieję nie przyjdzie i zatestuję ponownie z 2 kreskami! o!

3jgxvfxm9ld5b0qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie właśnie 18 cykl starań sie zaczął :( ile jeszcze?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie mogę się doczekac testowania... kurde jak ten czas powoli leci :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś testowałam i niestety wynik negatywny!

• malu Przyjaciółka

Wysłany: 16 marca 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1704, poczekaj do terminu @ i wtedy testuj, jeszcze nic straconego!

• Kasandra Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziewczynki wpadłam się już przywitać :) ja testuję za 10 dni około, a dzisiaj spadek, nigdy tak nie miałam :)

qbxwkvq.png
  • BuBu Koleżanka

Wysłany: 16 marca 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja miałam ogólnie małe problemy zdrowotne( chyba mam początki hashimoto) i nie robiłam sobie nadzieję tylko latalam od lekarza do lekarza a teraz jednak widzę że temperatura ładnie skoczyła więc jurto rano testuje zobaczmy co z tego wyjdzie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 22:10

3jgx3e3kxkbj0z7a.png
    wnidio4px2a5kwgs.png
    bl9cuay3m1ytu56k.png
  • Mokael Znajoma

Wysłany: 17 marca 2014, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, to jest mój 10 dpo, oczywiście zatestowałam rano i zobaczyłam cień drugiej kreski, poczekam do czwartku i powtórzę, bo oczywiście z relacji forumowiczek wynika, że testy czasem kłamią.... niestety...

Anko lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam w czwartek bete. Tez pojde, to bedzie 12dni po owulacji.
    W testach wiele mozna sie dopatrzyć, albo nie dopatrzyc:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzis mam 12 dpo i dostalam prezent :) :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 11:10

M4DZI4 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mokael,kiedy wczoraj popoludniu zrobilam test to tez mialam ciec cienia,a dzis ladna jasna rozowa kreske :)

M4DZI4 lubi tę wiadomość

• M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue00 gratuluję Ci:)!! Też tak czekam na tą drugą kreseczkę..Termin @ na dziś, narazie cisza, jajniki też przestały bolec jak na @ choc parę dni pobolewały.Ale pewnie mnie po poludniu zaskoczy jak ostatnio, a jesli nie to jutro testuję..znowu :p

relgh371ssmqv4f3.png
  • BuBu Koleżanka

Wysłany: 17 marca 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja dziś robiłam i była druga kreska nie tylko ja ja widziałam tylko była jaśniejsze niż ta kontrolna zaznaczylam że pozytywny ale zobaczę jeszcze za parę dni

3jgx3e3kxkbj0z7a.png
    wnidio4px2a5kwgs.png
    bl9cuay3m1ytu56k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratuluje :)

• lkc Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja druga kreska dzisiaj ciemniejsza niz poprzednio, a test robilam przed chwila. to juz nie moze byc pregnyl:D
    :)))))))))))))) w koncu sie udalo!!! w 10 cyklu :)))))))
    https://cdn.ovufriend.pl/cms/File/gallery_tests/79fc067a71cbae65b30f21d376aac800.jpg

czarownica_tea lubi tę wiadomość

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
‹‹ 225 226 227 228 229 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ