Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
lilys wrote:Czesc.
Moze z wami bedzie mi razniej...
probuje prubuje i nic z tego..
zaczynam panikowac... Dziewczyny pomocy.. 36 mc staran i nic... .procz rozczarowan..
Lilys, oczywiście, że to nic nie zmieni, ale nie jesteś sama.
Ludzie doczekują się dzieci i po siedmiu latach, ale tyle nie wytrzymam!!!
Jesteśmy z tytanu, bo żaden facet by tego nie wytrzymał
Nie będę pisać żadnych p... o wyluzowaniu, choć oczywiście, że to pomaga.
Wiem tylko, że trzeba swoje wypłakać po teście, a potem wysoko unieść głowę. Uda się nam!!!
Ja jutro daje szansę kolejnemu lekarzowi...
Ściskam mocnoLillith lubi tę wiadomość
-
Ja też zrobilam dziś test, 10 dpo chociaż lekarz kazał czekac do poniedziałku ale ja jak zawsze zrobiłam po swojemu :p Oczywiście negatywny, jak zwykle, i nie będę sobie tłumaczyc że może za wcześnie i robic nadzieję,kolejny cykl porażka ehh
Ana0408 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam ja powinnam @ dostac dzisiaj, narazie jej nie ma, czekam do soboty, jak nie bedzie w niedziele robie test...
miałam od nowego cyklu zaczac stymulacje do in vitro...moze nie bedzie juz to potrzebne???
dzisiaj albo 15 dpo albo 13 dpo...ale wole poczekac spokojnieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 10:07
-
Ana0408 wrote:Zrobilam dzis test 11 dpo oczywiscie spodziewana jedna kreska po raz 3.Nie pomogly leku ani monitoring w czym problem? Pytanie ktore zadajemy sobie wszystkie...Smutek,zal,łzy czy to sie kiedys uda?
Kochana ja mam identyczną sytuację. Wczoraj robiłam test (też 11 dpo) i oczywiście jedna krecha... już się nie łudzę i czekam na @.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 14:23
Ana0408, M4DZI4 lubią tę wiadomość
Beta 2.01 - 4120 (19dpo)
Beta 4.01 - 8317 (21dpo) -
nick nieaktualny
-
28.02 lekarz podal mi pregnyl 10000 jm, 1.03 byla owulacja. jak myslicie kiedy powinnam zrobic test? wczoraj nie moglam juz wytrzymac i zrobilam rano i wyszly mi dwie ladne kreski ( test o czulosci 25)
wedlug lekarza powinnam czekac do konca przyszlego tygodnia, a tyle to ja chyba nie wytrzymam w tej niepewnosci. myslicie, ze mozna szybciej? jak tak to kiedy? tak zeby wynik byl wiarygodnyAleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
nick nieaktualny
-
lkc wrote:28.02 lekarz podal mi pregnyl 10000 jm, 1.03 byla owulacja. jak myslicie kiedy powinnam zrobic test? wczoraj nie moglam juz wytrzymac i zrobilam rano i wyszly mi dwie ladne kreski ( test o czulosci 25)
wedlug lekarza powinnam czekac do konca przyszlego tygodnia, a tyle to ja chyba nie wytrzymam w tej niepewnosci. myslicie, ze mozna szybciej? jak tak to kiedy? tak zeby wynik byl wiarygodny -
Hej muszę się podzielić z Wami zaistniałą sytuacją.Wczoraj roiłam test rano pink 25 czułość i pisałam że jest negatyw,ale nie wgłębiałam się w przebieg testu a to istotne już dzisiaj...słuchajcie pojawiła się wczoraj znikająca kreska testowa.Najpierw jej nie yło,potem po dłuższym czasie się pojawiła a jak test wysechł to właściwie ciężko było coś dojżeć.Nie dawało mi to spokoju i koło g.14 zrobiłam kolejny pink i tym razem kreska testowa się pojawiła ale wyglądała jak miejsce gdzie ma być różowy pasek takie białawe miejsce.Do dziś rana ciągle oglądałam ten test pod każym kontem aż nie wytrzymałam i koło 10 dzisiaj zroiłam 3 pink i wyszła lekko różowa słaba kreseczka testowa.Ponieważ przerwałam progesteron wziełam go znowu i poleciałam kupić innej firmy czulszy pepino 10,myślałam że wyjdzie lepiej wydoczna kreska a tu niespodzianka kreska dla wprawnego oglądacza niby jest ale ledwo ledwo widoczna bladzizna.Zrobię jeszcze jutro 13dpo i zobaczymy czy będzie coś lepiej.
-
nick nieaktualnyAna, ja tak miałam, jakieś dziwne kreski, nie kreski, nie wiadomo czy zaciek czy jakieś inne pieroństwo. poszłam na betę następnego dnia i dziś jest 9 tc
głowa do góry, szanse są, najlepiej idź zrób test z krwi, to się wszystko wyjaśni.
trzymam kciukiAna0408 lubi tę wiadomość