Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
angi jak radzą dziewczyny ponów jutro, lub jeśli mozesz idź na betę.
Ja w dniu @ miałam taką kreskę że z lupą trzeba było jej szukać, a jak wyschnął śladu po niej nei ma. Nawet drugi test na pamiątkę robiłam juz kilka dni późniejLillith, angi_o lubią tę wiadomość
-
Zatestowałam, bo muszę antybiotyk wziąć - a tam, kurcze - druga bardzo blada kreska... tak się cieszę i boję jednocześnie, że to tylko dzisiaj... albo ciąża biochemiczna...
Tyle miesięcy starań... już miałam przejść na CLO i zrobić HSG, ale jak zrezygnowałam z pracy na noce to miałam pierwszą owulację!
Kurcze co teraz...? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa zazdroszczę dziewczyną którym pozytywne testy wychodzą natychmiast, parę dni po owulacji.. u mnie jest 38 dc okres spóźnia się jakieś 6-7 dni w dniu od 18 do 21 dc była owulacja nie wiem dokładnie bo ten cykl olałam i nie prowadziłam żadnych obserwacji.. i test z rana zawsze negatywny ;/
-
Czesc,
ja też będę testować w tym tygodniu. Tzn testuje w sumie juz od kilku dni, ciagle negatyw. Ciezko mi stwierdzic, jak dlugi jest moi cyklm bo jestem po anty, pierwsze dwa cykle po 28-30, trzeci 40, a teraz jest 39. dzien. Jakies pare dni temu czulam intensywne bolem, klucia, strasznie zle mi bylol, ale przeszlo, tempkla spadla, myslalam, ze przyjdzie okres, ale nie przyszedl, a dzis temp dpo gory, mialyscie ktoras z Was tak?
Rób to, co kochasz, a nie kochaj tego, co robisz! -
cześć Dziewczyny, zamierzam testować w czwartek jak @ nie przyjdzie dziś 44 dc, najprawdopodobniej 10 dpo, więc poczekam do czwartku tym bardziej, że testy 10 mi się skończyły w aptekach w okolicy nie ma i został mi tylko test 25
-
nick nieaktualny
-
A ja będę testowała w piątek jeśli wcześniej nie dostane okresu.
Minago ja też miałam spadek w tym cyklu po owulacji i to trzy dniowy, a teraz temp. poszła z powrotem w górę i okresu nie dostałam, brzuch parę dni temu też mnie pobolewał a teraz już nie.
Zobaczymy co z tego będzie
Powodzenia !Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 13:22
-
Nie umiem CI odpowiedziec Ja testowałam dziś - wynik negatywny, ale troche mi się to wszystko nie podoba (tzn w sumie p;odoba), bo mam dziwne plamienie od wczoraj. napierw myslalam, ze to okres i ze cykl juz na straty, ale potem sie okazalo, ze zaden okres to nie jest. Dzis to samo - plamienie, ale na poewno nie zaliczające się do okresu... 40 dc, troche robi sie pozno :p. Zadecydowalam, zeby sie juz nie stresowac, ze ide jutro na bete. ZObaczymy. Trzymnam kciuki za Nas Wszystkie!Rób to, co kochasz, a nie kochaj tego, co robisz!
-
Sponge, ja nigdy nie miałam plamienia, więc też do niedawna zadawałam sobie to pytanie. Ale myślę,że sama szybko się zorientujesz. U mnie wczoraj w toalecie widziałam jedną plamę brązową czerwoną na majtkach. Jak ubrałam wkłądkę, już do końca dnia była czysta, krew lub brązowy śluz pojawiał sę później tylko już na papierze. W nocy czysto, z rana znowu plama, więc do pracy ubrałam tampona - teraz już nic nie mam z powrote. Plamienie według mnie jest leciutkie, tzn w porównaniu z normalnym orkesem i nie jest to chyba taka typowa krew tylko trochę krwi, trochę brązu... Nie wiem, czy Ci to w miare wytlumaczylam. Ja też dziś mam 14 dpo a który dzień cyklu masz?Rób to, co kochasz, a nie kochaj tego, co robisz!
-
to mamy identycznie ja tez 40 dzień cyklu i 14 dpo na betę jednak dię w piątek, bo wyczytałam, że jeśli to plamienie było tym od zagnieżdżenia (nie zawsze musi być) to od teraz dopiero zaczyna rosnąć beta. wiec jeszcze się wstrzymam To razem testujemy w piątek ?Rób to, co kochasz, a nie kochaj tego, co robisz!
-
nick nieaktualny