Tydzień dla Płodności   

Uwaga: to już ostatnia szansa!   
Nie zwlekaj - zbadaj swoją płodność - pierwsza wizyta 1zł!
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kto będzie testował w tym tygodniu ?
Odpowiedz

Kto będzie testował w tym tygodniu ?

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bobo-test strumieniowy chyba jest najczulszy z takich ogólnodostępnych

• Lamia Koleżanka

Wysłany: 6 marca 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angi jak radzą dziewczyny ponów jutro, lub jeśli mozesz idź na betę.
    Ja w dniu @ miałam taką kreskę że z lupą trzeba było jej szukać, a jak wyschnął śladu po niej nei ma. Nawet drugi test na pamiątkę robiłam juz kilka dni później

Lillith, angi_o lubią tę wiadomość

b5ks8hx.png
  • angi_o Ekspertka

Wysłany: 7 marca 2014, 05:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety na dzisiejszym teście druga kreska nie pojawiła się nawet na chwilkę, poczekam do niedzieli ale wydaje mi się, że nic z tego, w nocy bardzo mnie kłuło w macicy a dziś tempka troszkę spadła, więc nadziei coraz mniej.

zrp0egz2shs65ya0.png
    24.11.2018 1 IUI :(
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zatestowałam, bo muszę antybiotyk wziąć - a tam, kurcze - druga bardzo blada kreska... tak się cieszę i boję jednocześnie, że to tylko dzisiaj... albo ciąża biochemiczna...
    Tyle miesięcy starań... już miałam przejść na CLO i zrobić HSG, ale jak zrezygnowałam z pracy na noce to miałam pierwszą owulację! :)
    Kurcze co teraz...?

jftycms.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki będzie dobrze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje tym, które zrobiły dzisiaj teścik i jest druga krecha :)

Ja testuje w sobote...

wczoraj 3 dni po owulacji bolał mnie prawy jajnik jak nigdy a dzisiaj mam dużo białego śluzu, duzo duzo

co to może znaczyc?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zazdroszczę dziewczyną którym pozytywne testy wychodzą natychmiast, parę dni po owulacji.. u mnie jest 38 dc okres spóźnia się jakieś 6-7 dni w dniu od 18 do 21 dc była owulacja nie wiem dokładnie bo ten cykl olałam i nie prowadziłam żadnych obserwacji.. i test z rana zawsze negatywny ;/

• minago Znajoma

Wysłany: 9 marca 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc,
    ja też będę testować w tym tygodniu. Tzn testuje w sumie juz od kilku dni, ciagle negatyw. Ciezko mi stwierdzic, jak dlugi jest moi cyklm bo jestem po anty, pierwsze dwa cykle po 28-30, trzeci 40, a teraz jest 39. dzien. Jakies pare dni temu czulam intensywne bolem, klucia, strasznie zle mi bylol, ale przeszlo, tempkla spadla, myslalam, ze przyjdzie okres, ale nie przyszedl, a dzis temp dpo gory, mialyscie ktoras z Was tak?

4eda7ed772dd5427c8f903c2658b51bc.png

Rób to, co kochasz, a nie kochaj tego, co robisz!
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć Dziewczyny, zamierzam testować w czwartek jak @ nie przyjdzie dziś 44 dc, najprawdopodobniej 10 dpo, więc poczekam do czwartku tym bardziej, że testy 10 mi się skończyły w aptekach w okolicy nie ma i został mi tylko test 25

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jutro testuje :)

• minago Znajoma

Wysłany: 9 marca 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina1983-2 wrote:
    ja jutro testuje :)

Ja tez :) Trzymam kciuki!

• sponge Znajoma

Wysłany: 10 marca 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja będę testowała w piątek jeśli wcześniej nie dostane okresu.
    Minago ja też miałam spadek w tym cyklu po owulacji i to trzy dniowy, a teraz temp. poszła z powrotem w górę i okresu nie dostałam, brzuch parę dni temu też mnie pobolewał a teraz już nie.
    Zobaczymy co z tego będzie :)
    Powodzenia !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 13:22

• kejt90 Przyjaciółka

Wysłany: 10 marca 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej.
    ja testowalam dziś. wynik mam 22mIU/ml. czy to dobrze??? dodam, że zagnieżdzenie na 98% było 8 marca( sobota) czyli dwa dni temu.

szpilka, Manieczka86, Lillith lubią tę wiadomość

8.04.2014 [*] Mój aniołek ;*
  • minago Znajoma

Wysłany: 10 marca 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie umiem CI odpowiedziec :( Ja testowałam dziś - wynik negatywny, ale troche mi się to wszystko nie podoba (tzn w sumie p;odoba), bo mam dziwne plamienie od wczoraj. napierw myslalam, ze to okres i ze cykl juz na straty, ale potem sie okazalo, ze zaden okres to nie jest. Dzis to samo - plamienie, ale na poewno nie zaliczające się do okresu... 40 dc, troche robi sie pozno :p. Zadecydowalam, zeby sie juz nie stresowac, ze ide jutro na bete. ZObaczymy. Trzymnam kciuki za Nas Wszystkie! :)

• sponge Znajoma

Wysłany: 10 marca 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po czym można poznać że plamienie w 14 dpo to nie okres?

• minago Znajoma

Wysłany: 10 marca 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sponge, ja nigdy nie miałam plamienia, więc też do niedawna zadawałam sobie to pytanie. Ale myślę,że sama szybko się zorientujesz. U mnie wczoraj w toalecie widziałam jedną plamę brązową czerwoną na majtkach. Jak ubrałam wkłądkę, już do końca dnia była czysta, krew lub brązowy śluz pojawiał sę później tylko już na papierze. W nocy czysto, z rana znowu plama, więc do pracy ubrałam tampona - teraz już nic nie mam z powrote. Plamienie według mnie jest leciutkie, tzn w porównaniu z normalnym orkesem i nie jest to chyba taka typowa krew tylko trochę krwi, trochę brązu... Nie wiem, czy Ci to w miare wytlumaczylam. Ja też dziś mam 14 dpo :) a który dzień cyklu masz?

• sponge Znajoma

Wysłany: 10 marca 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już czaje :), no rzeczywiście nie wygląda to okresowo.
    40 dzień cyklu no i 14 dpo. Normalnie mam fazę lutealną 15, 16 dni takze jeszcze nie testowałam.

• minago Znajoma

Wysłany: 10 marca 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to mamy identycznie :) ja tez 40 dzień cyklu i 14 dpo :) :):) na betę jednak dię w piątek, bo wyczytałam, że jeśli to plamienie było tym od zagnieżdżenia (nie zawsze musi być) to od teraz dopiero zaczyna rosnąć beta. wiec jeszcze się wstrzymam :) To razem testujemy w piątek ?

• kasia88 Koleżanka

Wysłany: 11 marca 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja będę testowała w niedzielę w 12 dpo. Nie mogę się już doczekać :)

3jgxvfxm9ld5b0qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc.
    Moze z wami bedzie mi razniej...
    probuje prubuje i nic z tego..
    zaczynam panikowac... Dziewczyny pomocy.. 36 mc staran i nic... .procz rozczarowan..

‹‹ 222 223 224 225 226 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ