Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakiś czas mnie nie było więc gratuluje nowym zafasolkowanym a za testujące na dniach trzymam kciuki!!! Ja własnie jestem w trakcie dni płodnych a jutro pierwszy raz będę miala zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka bo rosną ładne(22mm w 11 dc) ale nie pękają i testy owu negatywne.Mam nadzieję że zastrzyk pomoże mi w końcu po wielu miesiącach starań zajśc...Testowanko dopiero za 16 dni pan doktorek kazał :p
-
Ja też dawno tu nie pisałam, miałam jakiegoś doła. U mnie dziś 3dpo, 13 dc miałam wszystkie objawy owulacji i było serduszko, a później nawet nogi w górze, żeby choć troszkę dopomóc chłopakom w dotarciu do celu. Wczoraj odebraliśmy wyniki nasienia i okazało się, że powinnam zajść w ciążę od samego leżenia obok męża, a tu już mijają prawie 3 lata starań i nic. Bardzo liczę na ten cykl, może przez te wyniki. Do tego to 3cs z clostilbegyt i 1cs z metforminą. Testuje dopiero za jakieś 9-10dni. Za wszystkie starające trzymam mocno kciuki.
-
Dziewczyny mam pytanie... Sama nie wiem co o tym myśleć...
Dziś nad ranem ok 5 obudziłam się bo strasznie mi się siku chciało, stwierdziłam więc że zrobię od razu test bo jak położę się spać i dopiero później zrobię to i tak nic z tego nie wyjdzie. Zapuściłam kropelki na teścik poczekałam może z 5 minut, wyszedł negatywny. Poszłam spać dalej, obudziłam się po jakiś 2 godzinach i już miałam wyrzucić ten test ale jeszcze raz na niego spojrzałam i były 2 kreski... Błagam powiedzcie czy wynik jest wiarygodny? Czy po tych 2 godzinach jest sfałszowany? Oczywiście jutro zrobię drugi ale dziś ta nie pewność mnie zżera. -
nick nieaktualny