Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Hmm, no ja tak sobie myślę, jeżeli Twoje plamienie oznaczało implantację no to faktycznie potrzeba jeszcze tych paru dni, żeby betahcg urosła i test był pozytywny. Pij normalnie, jak zrobisz test z porannego moczu to będzie ok. Jak wyjdzie negatyw a @ nadal brak, no to może badanie krwi ewentualnie do gina powędruj
slodka100 lubi tę wiadomość
-
A ja nie mogłam wytrzymać i zrobiłam dziś test... Wyraźne dwie krechy. Nie umiem się cieszyć, panicznie się boję, po to dopiero trzeci cykl po poronieniu. Mąż w delegacji, dopiero jutro się z nim zobaczę.
karmelek lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny! ja robię test za około 2-3 dni. dziś jestem w 31dc i pojawiło mi się dziwne blado-brązowe plamienie. Jest go bardzo mało i jest zauważalne tylko jak sikam po podtarciu na papierze.. owulacje miałam stwierdzoną przez lekarza ok 17dc. Są dwie opcje, albo to plamienie to implantacja, albo idzie okres... Nie wiem dlaczego mam uczucie, że jednak ciąża. Od tygodnia mam takie delikatne kłucie w jednym z jajników. Nigdy wcześniej tak nie miałam. Normalnie tak jakbym czuła, że coś mi się tam dzieje... Przed okresem nigdy nie miałam takiego bólu jak mam teraz. trzymam kciuki za wszystkie Wasze testy!mailinka
-
mailinka wrote:Mysz86 no coś Ty! ciesz się))))))))gratulacje!!!
to nic , że 3 cykl po poronieniu. To nic nie znaczy:* mam przykład w koleżance w pracy, która zaszła dwa cykle po poronieniu i teraz jest szczęśliwą ciężarną
Dziękuję.
Ja też mam w moim otoczeniu dziewczyny, które zaszły szybko po poronieniu w ciążę i teraz mają zdrowe dzieciaki. Ale ja i tak panikuję. -
nick nieaktualny