Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
slodka100 wrote:no to może ten biust przyniesie ci szczęście mi w poprzedniej ciąży tak szybko rosły, że hoo i juz myslalam, że jak tak urosly to będzie wszystko ok a tu niestety [*]
Przykro mi 9tydzień to już przecież dość długo
a słuchaj jaki miałas poziom progesteronu jak zaszłaś wtedy w ciążę, pamiętasz może ? wiem ze on się zmienia wciągu dnia po kilka razy, ale tak pytam z ciekawości... -
Groszek wrote:i dopiero teraz nam mowisz o tym, Monique.......?
i tak spokojnie czekasz i czekasz??? ja bym juz nie mogla na Twoim miejscu ;-p
ale to dobrze ze zachowujesz zimna krew, nie to co ja- panika na calego :-p
zazdroszcze:-)
Heheh, ojj jestem strasznie spanikowana dzisiejszym dniem, ostanie cykle 24 dni jak w zegarku !!! No a dziś jest 24-ty, modlę się, żeby nie....jutro jak coś rano teścik
slodka100 lubi tę wiadomość
-
Monique wrote:Przykro mi 9tydzień to już przecież dość długo
a słuchaj jaki miałas poziom progesteronu jak zaszłaś wtedy w ciążę, pamiętasz może ? wiem ze on się zmienia wciągu dnia po kilka razy, ale tak pytam z ciekawości...
ojj nie pamiętam;/
Niby 9tc to długo ale teraz wiem ze pierwsze 12tyg o ile nie wiecej sa takie najbardziej narazone na ryzyka poronienia -
Monique wrote:Heheh, ojj jestem strasznie spanikowana dzisiejszym dniem, ostanie cykle 24 dni jak w zegarku !!! No a dziś jest 24-ty, modlę się, żeby nie....jutro jak coś rano teścik
oj tak tak jutro rano teścik jak dzis nie dostaniesz @ to na pewno rano ujrzysz 2 piekne krechy ja tak miałam -
powiem ci że na @ chyba żadnych objawów nie miałam ale jak już test wyszedł pozytywny to często miałam w ciąży objawy identyczne jak na @ takie skurcze brzucha itp i bałam sie ze lada moment przyjdzie ale gdzies czytalam ze to sa normalne objawy w ciazy
-
Witam po przerwie. U mnie 4 dzien mocnego krwawienia. Licze na to ze wszystko samo sie oczysci. Lekarz mowi, ze mozemy probowac zajsc znowu, miedzy tym krwawieniem po poronieniu a @. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Czekam na wyniku badan na toxo i cytomegalie... Co slychac u Was? Kasandra jest pozytyw? Xpatiiix jak mamusiu sie masz?11.03.2010 Kacperunio
12.08.2011 Michaś
23.02.2014 [*] Aniołek -
Silkroad dzięki za pamięć, ale niestety negatyw narazie, ale szyjkę mam bardzo wysoko ledwo jej sięgam, a objawów na @ raczej brak, oprócz tego, że tempka mi spadła troszkę, także czekam co jutro czy dalej spadnie czy się podniesie.... u syna dopiero 5 tygodni od ostatniego dnia miesiączki test mi wyszedł pozytywny, więc jeszcze walczę, ale zobaczymy jak długo ehhhh
Gratuluję wszystkim nowym Mamusiom
Silkroad trzymaj się będzie ok, zobaczysz uda się wierzę w to -
Kasandra mam nadzieję, że będą wkrótce u Ciebie dobre wiadomości. No ja spokojnie przechodzę to krwawienie, psychicznie też lepiej więc mam nadzieję, że uda się niedługo zajść. I że bobasek tym rzem będzie zdrowy i silny.11.03.2010 Kacperunio
12.08.2011 Michaś
23.02.2014 [*] Aniołek -
nick nieaktualny
-
silkroad a w porządku tylko strasznie zmęczona jestem głowa coś boli straszna zgaga mnie męczy od trzech dni i dzisiaj śniadania nie mogłam zjeść takie mdłości miałam.. ale mam nadzieję, że długo nie będę się tak męczyć i mam pierwszą wizytę 7 marca akurat skończę 6 tydzień już się nie mogę doczekaćLivia
Nela
Marcel
-
Przepraszam Cię Xpatiiix ale cieszy mnie że tak bardzo się źle czujesz bo to znak że Dzidziunia rośnie i jest wszystko ok. Ja w poprzednich ciążach też czułam się wstrętnie, a tym razem nie... I to mnie martwiło... Ale jestem już w 4 dniu więc może za ok 10 dni będzie owu... Będziemy próbować, nie mogę się doczekać.11.03.2010 Kacperunio
12.08.2011 Michaś
23.02.2014 [*] Aniołek -
Witam was Kochane ja testowałam dzisiaj rano 7.10 i dwie kreski na teście bardzo wyraźne:)
No i powiem wam tak....zaczeło sie od tego że przestałam brać tabletki microgynon 21 po 8 latach ciagłego brania!!!!z mała przerwą po 2 latch, ale później już bez przerwy.
W sierpniu 2013 wziełam ostatnią tabletkę i powiem że jakoś specjalnie nie starałam się zajść w ciąże.Potem jednak zaczełam zastanawiać się że może już pora mam 29 lat i warto pomyśleć o dzidzi.i dopadły mnie pytania czy po tak długim czasie brania tabsow czy wszystko jest ok czy jestem płodna dodam ze cykle mialam 35-52-58 dni...!!!!poszłam do lekarza i przepisał mi luteine i powiedział że po uregolowaniu cyklu wszystko wroci do normy brałam 5 dni po 2 luteiny pod jezyk... i czekać 14 dni na @ no i nieprzyszła i siedzę teraz z testem
I jest 2 kreseczki:).Lekarz powiedziałże raczej w pierwszym cyklu z luteina raczej biema szans na zajście a tu prosze jest.
Objawy tylko i wyłącznie bol piersi.
I wam życze 2 kreseczek.uda sie Wam.Bergo lubi tę wiadomość
Gabi1