Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
ja tez czekam, moje plamienie sie zatrzymalo poki co, Sahary c.d...... o co kaman?
było tyle co kot napłakał...a test negatyw dzisiaj... brzuch mnie nawala od 5 dni jak nigdy
nie mialam tak wczesniej.
Gratulue Gabi ) Milcia, no to czekamy razem moze sie niedoczekamy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 18:24
-
ale moze za wczesnie? Spoznia Ci sie miesiaczka??
Czytalam gdzies, ze czasem dziewczynom wychodziły testy pozytywne dopiero po tygodniu a nawet dwóch od terminu spodziewanej @. Eh, moze ja tez sie jednak łudze?? Nalepiej jednak zrobic bete....Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 18:48
-
Gabi gratulacje dla Ciebie, trzymaj za nas kciuki i prześlij swoje wirusy !!! Groszek może faktycznie idz na bete, jak plamienie ustało to superrr !! Ja chyba jutro rano pojde, malpy nie ma poki co, mam nadzieje ze w nocy nie wpadnie z wizyta zmierzylam sobie teraz temp, wiem ze powinno sie o tej samej porze, rano itd, ale mam 37,2, moze to dobry znak, oby !
-
no a tak okolo 12, 13 mialam... to tez juz troche mineło. Mam nadzieje ze wynik bedzie wiarygodny bo juz nie wytrzymam dluzej tej niepewnosci..brzuch mnie kłuje od ładnych paru dni a tu ani widu ani słychu nic i nic. nie czekam jednak na @, tylko chciałabym wiedziec co jest grane....
fajnie, z tym monitoringiem -
Gabi1 gratuluje
silkroad ja też się cieszę, że czuję objawy i wiem, że coś się dzieje, tyle że przy pierwszej ciąży tylko trochę śpiąca była i ok.8 tc miałam leciutkie mdłości trwające zaledwie tydzień, a teraz koniec 5tc i już się pojawiły okropne... co jest dla mnie dziwne ,że tak szybko ajj i ta zgaga... trzymam kciuki za ten cykl, ja na ten wcale nie liczyłam, ale był spontan i akurat trafiliśmy na owu raz jeden jedyny i się udało, jestem sczęśliwa baaardzo i jednak potwierdzam to, że warto odpuścić i nie kochać się na siłę w dni płodne ja już straciłam nadzieję, a tu jednak była niespodziankaLivia
Nela
Marcel
-
)))))) Pojawię się tam, chcę jednak jeszcze dziś zrobić krew dla pewności )))) o jaaa..... fruwaaammm a w brzuchu to non stop jakby ktoś mi szpilkę wbijał ) Czy ktoś wie czy powinnam już odstawić niepokalanek ?
Groszek, karmelek lubią tę wiadomość
-
Gratuluje Monique!!!!! )) ciesze sie bardzo ! ! Super wiadomosc z rana !
Ja dzis jednak nie poszlam na bete i nie robilam testu… boje sie ;-/
Czy ktos wie kiedy powinnam powtorzyc test?? I kiedy on bedzie wiarygodny?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 09:13
-
No nie ma plamienia, nic… cisza i Sahara. Myslalam ze dzis rano mnie @ nawiedzi a tu klops. Tak strasznie brzuch mnie bolal i krzyz wczoraj jak kladlam sie spac
Jutro rano bede jeszcze w pracy.. To moze w sobote test?
Jedna z dziewczyn mnie zestresowala na forum, pisala ze tez tak miala ze nawet 2 tygodnie sie jej spoznila miesiaczka.
A jak u mnie tak bedzie? Robie sobie zludne nadzieje? Ale naprawde tak nie mialam wczesniej… zeby od soboty brzuch bolal? I to dziwne plamienie?. Chyb tez z rana mnie lekko mulilo, ale to juz wkrecac sobie moge…
Monique, zapisalas sie do gina juz? Czy robisz bete z krwi???Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 09:27