Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMnie piersi bola raz jedna raz druga, jestem mega zmęczona wiecznie i senna i kompletny brak smaku i apetytu mi towarzyszą ale co z tego jak brzuch mnie boli ciągną mnie pachwiny i jajniki i tak mnie tam "miętosi" dziwnie, także myślę że to wyjątkowo paskudne pms i tyle
A co do tej "słomianej wdowy" to serdecznie współczuję bo też tak kiedyś żyłam i doskonale znam smak tej goryczy jak ze wszystkim jesteś sama ja przez całą pierwszą ciążę byłam sama, rodzilam też sama i wychowywalam małą też sama bo mój maz pracował za granicą
Także kochana dobrze że jesteśmy tutaj tu na pewno zawsze znajdzie się ktoś kto "potrzyma za rękę" choćby tylko wirtualnieBATTINKA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny:) Tak jak pisałam testowałam wczoraj... Pół roku starań i UDAŁO SIĘ!!! Oczywiście powtórzyłam testem innej firmy i na obu dwie grube krechy!!!
macadamia, MARTIII, blue00, weronika86, Kiara, M4DZI4, madleni, Elfik lubią tę wiadomość
ANULLKA -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ANULLKA wrote:Hej Dziewczyny:) Tak jak pisałam testowałam wczoraj... Pół roku starań i UDAŁO SIĘ!!! Oczywiście powtórzyłam testem innej firmy i na obu dwie grube krechy!!!
Ja dzis tez testowalam ale negatywny,wiec czekam na @
-
Cześć Dziewczyny!
Gratuluję wszystkim zafasolkowanym
Gdybyście mogły to piszcie ile dni od owulacji najwcześniej wychodziły Wam testy z krwi i sikane. Z góry dziękuję.
Ja z niecierpliwością czekam na testowanie, ale to dopiero w przyszłym tygodniu! Muszę jakoś wytrzymać.
Kobieta jest szczęśliwa gdy ma dwa imiona "Kochanie" i "Mama"... ja od lutego 2015 jestem pełna szczęścia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycześć dziewczynki. na początku gratuluje wszystkim, które zafasolkowały
jestem tu nowa. @ powinnam dostać jutro lub w środę (cykl 27-28 dni). ostatnia @ 05.03. od paru dni po owulacji dziwaczne bóle i kłucia brzucha, piersi (takie rozpychanie w środku)- z zasady piersi mnie nie bolą nawet przed @, parę dni temu zaczął się ból jakby rozciągania po bokach brzucha (nad jajnikami), a dziś taka pełność...
testu na razie nie robię- poczekam parę dni. ale jak nie przyjdzie (OBY!!!) to pod koniec tygodnia koniecznie teścik!
i 3mam za wszystkie kobietki moooocno kciukasy- za te 2 mocne kreski!M4DZI4, Ewelcia, iwcia77, Elfik, beti34 lubią tę wiadomość