Kto testuje ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ehh... Poszłam siusiu a tu ciemno brązowe na papierze... Ehh a taką miałam nadzieję
Oboje 36 lat
2014 - synek na świecie ♥️
2017 - córcia w niebie*
2018-2020 - 4x nieudane IUI
11.2018 - laparo, oba drożne, pcos, Hashimoto, AMH 5, niepłodność wtórna, 2xbiochemiczna,
On morfologia 2% i mała ruchliwość, lepkość
in vitro Kraków Macierzyństwo
21.09.2020 - stymulacja
30.09.2020 - punkcja, 21 pobranych ➡️12 zapłodniono ➡️mamy 5x❄️5.1.1 oraz 1x❄️4.1.1
12.12.2020 - transfer ❄️5.1.1
7dpt: beta 77, 9dpt: beta 189, 11dpt: beta 503,2
20.04.2021- połówkowe: córeczka 🥰 -
Ja się dowiaduje teraz co chwilę że ktoś z moich bliskich jest w ciąży ... Wiem że powinnam się cieszyć ale jakoś zawsze łzy mi napływają do oczu i jestem zła na siebie że nie potrafię się cieszyć z ich szczescia też tak macie ?
MalaZnadzieja lubi tę wiadomość
-
Lucy2323 wrote:Ehh... Poszłam siusiu a tu ciemno brązowe na papierze... Ehh a taką miałam nadzieję
Lucy2323 lubi tę wiadomość
listopad 2017 (*)cb marzec 2018(*) puste jajo
pierwszy cykl z CLO 1x1 06.18r. zrobiła się torbiel
Mąż wyniki dobre. Moje AMH-0.26 TRAGEDIA!
Kariotypy ok. Histeroskopia i LAPAROSKOPIA 16.08.18r.
3.08.początek cyklu z antykami. -
Ciezko sie patrzy na smutek innych. Mam sasiadki ktore sa ze soba 7 lat tez od roku staraja sie o dziecko roznymi sposob a I. Jedna sie zacharowuje I to jak nie umiem na to patrzec. Ludzie ich oceniaja a lesbijki same sobie winne. Ale moim zdaniem to tez kobiety. Wlasnie czekaja tak jak ja na testowanie. Tylko nie wiem czy Maja jakas szanse. Wczesniej wiem ze z jakiegos Banku sperme zamawialy zamrozona. A w tym miesiacu mowil a MI ze braly od dawcy I wstrzykiwaly. Tak MI ich szkoda ja mam partnera wiec sprawa jest oczywista. A one musza kombinowac zeby miec dziecko. To smutneStarania od 12.2017
Wysokie TSH -
Ja dziś rano w 10 dniu po zastrzyku Ovitrelle zrobiłam test z moczu (słaba kreska), hcg 3,3... To pewnie pozostałość po zastrzyku (tak sobie pomyślałam)... Jestem na dyżurze w szpitalu a nadzieja umiera ostatnia więc stwierdziłam, że zrobię ponownie hcg po 8h i będzie wszystko jasne... I tak się stało 2.49 i koniec marzeń... Już nigdy nie zrobię testu prędzej niż w dniu kiedy mam odstawić duphaston
-
Ja mam zamiar zatestować jutro. Chociaż wynik pewnie bedzie negatywny bo to dopiero 10 dpo. Niestety... Korci mnie zatestować z powodu dziwnych objawów. Dopadła mnie od 2 dni bezsenność, co nigdy nie miałam problemów ze snem, męczy mnie też ból głowy. A i piersi zaczęły dawać o sobie znać. No nic. Zobaczymy. Napewno jutrzejszym negatywem się nie zrażę i zatestuje ponownie kilka dni później .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2018, 22:52
05/03/2021 Szymon
13/10/2022 Aniela -
Hej dziewczyny,ja będę testować 25 lipca, ale teraz nie wiem czy jak odstawię luteinę 22 lipca, to czy siłą rzeczy nie dostanę @? A co jeśli uda się zajść i po odstawieniu mimo to wywołam @? Czy takie rzeczy są w ogóle możliwe?9 cs, hiperprolaktynemia
-
Laura23 wrote:U mnie test negatywny:(33 dc.okresu nadal brak9 cs, hiperprolaktynemia
-
Natalia1992 wrote:Niestety beta <1,2 a ten bladzioch narobił mi dużych nadziei , bo swoim odczuciom to już chyba przestanę wierzyć9 cs, hiperprolaktynemia
-
Laura23 wrote:Właśnie cykle ostatnio miałam 30-31dniowe.9 cs, hiperprolaktynemia
-
nick nieaktualny