Kto testuje ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalia1992 wrote:Zrobiłam pink test i czysta biel ... Teraz zaczynam się martwić że coś mi się po porostu poprzestawiało...
Ale ze negatywny czy porostu felerny test? Nawet jednej kreski nie było?
U mnie plamienia wystąpiły więc pewnie @ niedługo się pojawi.05/03/2021 Szymon
13/10/2022 Aniela -
Negatywny więc chyba coś nie tak z moim cyklem
Wszystko wskazuje że tym razem nam się nie uda
W ogóle jestem wkurzona bo przez takie zawirowania w cyklu wszystko się opóźnia i wydłuża się czas do kolejnej owulacji... Zazdroszczę dziewczynom które mają krótkie cykle podczas starańWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2018, 19:40
-
Kurde no nie wytrzymam wstalam o 5 tempka 36,8* mierze ja kilka razy dziennie. Najpozniej okres powinien byc w poniedzialek pobolewaja cycki ale chlop moj se maca 10 razy na dobe I mowi ze nie sa na okres. Moj znawca hihi. Temperatura mierzona o 10 po drzemce porannej znow wzrosla do 37,4. Hmm . Jak ja wytrzymam do poniedzialku to nie wiem cykle mam 26 max 27 dniStarania od 12.2017
Wysokie TSH -
Natalia a może warto zrobić betę? Mojej koleżance test z moczu wyszedł dopiero w 3mies
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
Kochane koleżanki kiedy najlepiej zrobic test?
Wczoraj powinnam dostac @ jednak jeszcze sie nie pojawila.
Ogolnie cykle mam 28 dniowe. Ostatnio @ byla 2 dni wczesniej. Dzis jest 30 dzien cyklu i @ brak. Od 4 miesiecy staramy sie o dziecko. Teraz w pracy mialam nocki (pierwszy raz od jakiegos pol roku) wiec nie wiem czy przez to moge miec przesuniecie @ czy to jednak moze byc ciaza? Wczesniej jak pracowalam na 3 zmiany to nie mialam zadnych przesuniec. Pomozcie -
Mikoshi a z jakiego miasta jesteś? Ja właśnie szukam jakiegoś fajnego ginekologa który nie będzie kazał rok sie starać i dopiero zlecał badania. I drugie pytanko Ty na coś chorujesz, masz jakieś problemy które mogą utrudniać zajście w ciąże czy po prostu nie wychodzi ?
Wybacz ciekawość ale próbuje zaplanować plan działania -
Natalia1992 wrote:Mikoshi a z jakiego miasta jesteś? Ja właśnie szukam jakiegoś fajnego ginekologa który nie będzie kazał rok sie starać i dopiero zlecał badania. I drugie pytanko Ty na coś chorujesz, masz jakieś problemy które mogą utrudniać zajście w ciąże czy po prostu nie wychodzi ?
Wybacz ciekawość ale próbuje zaplanować plan działania
Jestem z okolic Puław. Tak, niestety w 16 roku życia wykryto u mnie PCOS. Każdy lekarz mówi, że najlepiej 1 dziecko urodzić przed 24/25 rokiem życia. Potem już coraz trudniej . Więc muszę się sprężać.
Zawsze można powiedzieć że się staracie już rok.
Najlepiej pytać się na forum lub znajomych o dobrego lekarza. Ja dowiedziałam się od znajomej z pracy.05/03/2021 Szymon
13/10/2022 Aniela -
MałaZnadzieja, temperaturę mierzy się raz dziennie o tej samej porze, jeszcze przed wstaniem z łóżka, po przynajmniej 3 godzinnym śnie. Tylko wtedy możesz zaobserwować prawdziwy wzrost lub spadek. W innym wypadku jest to całkowicie normalne, że temp waha się o różnym porach dnia.
Aga9090 lubi tę wiadomość
05.01.2018 Aniołek 7t5d [*]
21.01.2019 Aniołek 9t6d [*] PJP
14.06.2019 Aniołek 8t [*] PJP
Obniżone białko Z -
cześć dziewczyny
u mnie ostatnio przedłużają się cykle, ale to wina prolaktyny, w 32dc wzięłam lek na obniżenie poziomu prolaktyny (nie było żadnych oznak owulacji wcześniej więc wiedziałam że cykl będzie dłuższy). Ku mojemu zdziwieniu pojawił się bardzo płodny śluz,temperatura skoczyła i aż zrobiłam testy owulacyjne, które pierwszy raz wyszły mi pozytywne. Z tego wywnioskowałam że w 35dc miałam owulację.
Dzisiaj 48dc, czyli 13dpo. Zrobiłam test ciążowy przedwczoraj (bladziutka kreska ale coś było) i zrobiłam też dzisiaj. Kreska wyraźna, test pozytywny, jeszcze nie tak samo ciemna jak kontrolna ale za dwa dni znowu sprawdzę, a pod koniec tygodnia idę na betę. Jestem dobrej myśli, trzymajcie kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 09:03
Karolcia89, Kotałka lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia 2580g, 52cm, 10pkt, SN