X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kto testuje ?
Odpowiedz

Kto testuje ?

Oceń ten wątek:
  • MalaZnadzieja Przyjaciółka

Wysłany: 7 sierpnia 2018, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem nie masz sie Co martwic. Zyj spokojnie nie przemeczaj sie. I nie mysl o tym poronieniu. Pomysl ze to nowy poczatek.

Mowie mu pojedziemy do kliniki orzeciez nie MA tragedi. Bd przy mnie we wrzesniu sie zlozylo ze owu bd 2 razy moze do tego czasu Uda sie unormowac ta tarczyce. Juz nawet mu obiecalam ze zaczniemy po Malu remont pokoju. Zeby mial zajecie. Przeciez mozemy zrobic wszystko w neutralnych kolorach.I bd mogli dzialac 'naturalnie' I to bez patrzenia czy akurat wyjezdza czy nie. Caly miesiac bd we dwoje.
    Myslalam ze faceci AZ tak tego nie przezywaja pytalam sie u kolezanek to powiedzialy ze raczej sie tak nie przejmowali jak ten moj.

Tak sobie myslalm ze wkoncu tez o slubie trzeba pomyslec juz tyle lat to odkladalismy.

Nevia trzymam kciuki bardzo mocno.. Zobaczysz bd dobrze : )

Starania od 12.2017
    Wysokie TSH
  • Mikoshi Ekspertka

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawno nie dawałam znać. U nas okazało się że mąż ma aż 98% plemników patologicznych :(. Nie dość że ja mam problemy to jeszcze on. Lekarz teraz proboje jego podleczyc a dopiero później u mnie doprowadzić do owulacji z kilkoma jajeczkami. Nie chce chce mnie pozbawia rezerwy przy tak znikomej szansie u męża. :( jestem załamana. Za 2 miesiące kolejne badania, aby zobaczyć czy coś się poprawiło. Mam nadzieję że tak :(

05/03/2021 Szymon <3
    13/10/2022 Aniela <3
  • MalaZnadzieja Przyjaciółka

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj bardzo MI przykro. Glowa do gory trzeba walczyc

Starania od 12.2017
    Wysokie TSH
‹‹ 6 7 8 9 10
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ