Kto testuje ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Moim zdaniem nie masz sie Co martwic. Zyj spokojnie nie przemeczaj sie. I nie mysl o tym poronieniu. Pomysl ze to nowy poczatek.
Mowie mu pojedziemy do kliniki orzeciez nie MA tragedi. Bd przy mnie we wrzesniu sie zlozylo ze owu bd 2 razy moze do tego czasu Uda sie unormowac ta tarczyce. Juz nawet mu obiecalam ze zaczniemy po Malu remont pokoju. Zeby mial zajecie. Przeciez mozemy zrobic wszystko w neutralnych kolorach.I bd mogli dzialac 'naturalnie' I to bez patrzenia czy akurat wyjezdza czy nie. Caly miesiac bd we dwoje.
Myslalam ze faceci AZ tak tego nie przezywaja pytalam sie u kolezanek to powiedzialy ze raczej sie tak nie przejmowali jak ten moj.
Tak sobie myslalm ze wkoncu tez o slubie trzeba pomyslec juz tyle lat to odkladalismy.
Nevia trzymam kciuki bardzo mocno.. Zobaczysz bd dobrze : )Starania od 12.2017
Wysokie TSH -
Dawno nie dawałam znać. U nas okazało się że mąż ma aż 98% plemników patologicznych . Nie dość że ja mam problemy to jeszcze on. Lekarz teraz proboje jego podleczyc a dopiero później u mnie doprowadzić do owulacji z kilkoma jajeczkami. Nie chce chce mnie pozbawia rezerwy przy tak znikomej szansie u męża. jestem załamana. Za 2 miesiące kolejne badania, aby zobaczyć czy coś się poprawiło. Mam nadzieję że tak05/03/2021 Szymon
13/10/2022 Aniela -