X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kto testuje ?
Odpowiedz

Kto testuje ?

Oceń ten wątek:
  • MalaZnadzieja Przyjaciółka

Wysłany: 7 sierpnia 2018, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem nie masz sie Co martwic. Zyj spokojnie nie przemeczaj sie. I nie mysl o tym poronieniu. Pomysl ze to nowy poczatek.

Mowie mu pojedziemy do kliniki orzeciez nie MA tragedi. Bd przy mnie we wrzesniu sie zlozylo ze owu bd 2 razy moze do tego czasu Uda sie unormowac ta tarczyce. Juz nawet mu obiecalam ze zaczniemy po Malu remont pokoju. Zeby mial zajecie. Przeciez mozemy zrobic wszystko w neutralnych kolorach.I bd mogli dzialac 'naturalnie' I to bez patrzenia czy akurat wyjezdza czy nie. Caly miesiac bd we dwoje.
    Myslalam ze faceci AZ tak tego nie przezywaja pytalam sie u kolezanek to powiedzialy ze raczej sie tak nie przejmowali jak ten moj.

Tak sobie myslalm ze wkoncu tez o slubie trzeba pomyslec juz tyle lat to odkladalismy.

Nevia trzymam kciuki bardzo mocno.. Zobaczysz bd dobrze : )

Starania od 12.2017
    Wysokie TSH
  • Mikoshi Ekspertka

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawno nie dawałam znać. U nas okazało się że mąż ma aż 98% plemników patologicznych :(. Nie dość że ja mam problemy to jeszcze on. Lekarz teraz proboje jego podleczyc a dopiero później u mnie doprowadzić do owulacji z kilkoma jajeczkami. Nie chce chce mnie pozbawia rezerwy przy tak znikomej szansie u męża. :( jestem załamana. Za 2 miesiące kolejne badania, aby zobaczyć czy coś się poprawiło. Mam nadzieję że tak :(

05/03/2021 Szymon <3
    13/10/2022 Aniela <3
  • MalaZnadzieja Przyjaciółka

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj bardzo MI przykro. Glowa do gory trzeba walczyc

Starania od 12.2017
    Wysokie TSH
‹‹ 6 7 8 9 10
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ