Kto testuje 12-13 listopada?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja chyba jutro sobie siknę. Dopiero 11dpo i ani pół objawu odbiegającego od standardu, na pewno będzie negatywny. Ale co tam. Dawno nie testowalam i mam taką ochotę. Pfff.
Chica Mala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa robiłam wczoraj i miałam cień cienia... kupiłam dzisiaj Pinka i pewnie siknę jutro... albo poczekam do piątku... sama nie wiem. Waham się, bo szkoda mi, jak wyjdzie tylko cień znowu (chce mieć ładną grubą krechę na pamiątkę), a z drugiej nie chce mi się czekać za długo
-
Chica Mala wrote:Ja robiłam wczoraj i miałam cień cienia... kupiłam dzisiaj Pinka i pewnie siknę jutro... albo poczekam do piątku... sama nie wiem. Waham się, bo szkoda mi, jak wyjdzie tylko cień znowu (chce mieć ładną grubą krechę na pamiątkę), a z drugiej nie chce mi się czekać za długo
-
nick nieaktualnyKashamba wrote:Chica Mała jak Ci wyszedł cień cienia i się spojrzy na Twój wykres z ręką na sercu mogę powiedzieć GRATULUJĘ!!!
Dziękuję. Też mi się tak wydaje - tym bardziej, że dziewczyny i mój facet również twierdzą, że widzą ten cholerny cień Ja jednak wolę z dystansem dopóki nie zobaczę wyraźnej kreski
Wciąż nie wierzę, że to może być prawda
madziulek wrote:Testuj
Jutro... albo pojutrze (raczej jutro, bo nie wytrzymam) -
Widzę, że żadna z was nie może wyczekać ja tez twardzielki nie będę strugała i sięgnę po ten teścik co mi został z zeszłego miesiąca. Chyba wytrzymam do rana bo z popołudniu to chyba nie ma sensu co? Dodam, ze dziś 13 dpo, 27 dc.
Madziulek, ja chyba tez mogę pogratulowaćKashamba lubi tę wiadomość