Kto testuje 26.08 ??
-
WIADOMOŚĆ
-
STORCZYK - co TY opowiadasz!!!!!!!!!!!!!1 serio nie udało się???? szok!!!
Gosiaczeknnn - już patrzę
Audobrandessa - Kochana ja mam 11 miesięcznego Synka, który budzi się czasem w nocy - zdarza mi się,że wstaje do niego o 5 po czym sie klade i mierze o 6 tempke... zadnej nie ignoruje bo to nie ma dla mnie sensu - odchylen az takich nie ma bez przesady jak widac mimo to udalo mi sie zajsc w ciazeMoje Szczescia
[img][/img] -
nick nieaktualny
-
shaja tak, ale ciężko coś powiedzieć, bo nie ma pomiarów. Może być to spadek implantacyjny, ale nie musi, czekaj czy tempka odbije.
Storczyk testuj jeśli @ się nie rozkręci, tempka nie spadła mocno, a to tylko plamienie..
gosiaczek zawsze dopóki nie ma @ to jest szansa, tempka narazie też nie spadła mocno, wszystko może być. -
nick nieaktualny
-
No nie wiem Bilibili z palca ktoś tych reguł pomiarów sobie nie wymyślił, ja np mam dużą różnicę temperatur między np 5, a 7 rano, im wcześniej tym niższa, a już tym bardziej podnosi się po wstaniu, bo to ruch, organizm zaczyna wytwarzać ciepło. I tak jak teraz o 8 mam 36,9 tak o 10 już mam 37,2, a później w ciągu dnia nawet 37,4, temperatura człowieka zmienia się w ciągu dnia i były robione badania na ten temat. Co też nie znaczy, że trzeba zaraz ignorować, bo ignoruje się raczej przy bardzo małej ilości snu czy przy spożywaniu większej ilości alko poprzedniego dnia, ale warto zaznaczać sobie godziny pomiarów i bezwzględnie mierzyć po minimum 3 godzinach odpoczynku przed wstaniem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 16:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartika wrote:Audobrandessa ja też mam jutro 9dpo, ale nie testuje, po co nam te nerwy teraz, częściej tak wcześnie nie wychodzi niż wychodzi pozytyw. Ja czekam do soboty, jeśli @nie przyjdzie wcześniej.
-
Audobrandessa wrote:racja, tylko ta cholerna ciekawość... przeglądałam teraz wykresy dziewczyn i mało której test wychodził pozytywny 9 dpo. testuje z Tobą, obym wytrzymała
No to umowa, ja nie testuje bez Ciebie, Ty nie testujesz beze mnie, najwcześniej w sobote rano i mam nadzieję, że wymienimy się pozytywnymi wiadomościami;) -
nick nieaktualnymartika wrote:No to umowa, ja nie testuje bez Ciebie, Ty nie testujesz beze mnie, najwcześniej w sobote rano i mam nadzieję, że wymienimy się pozytywnymi wiadomościami;)
surreal95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAudobrandessa, martika - ja też już jestem strasznie niecierpliwa i chciałabym już zrobić test ale czekam na niedziele. Widze że postanowiłyście testować w sobote w takim razie mam nadzięję że w sobote będą cztery kreseczki w sumie a w niedziele jeszcze dojdą moje dwie
Audobrandessa lubi tę wiadomość
-
trzymam za Was kciuki dziewczyny a Wy za moja jutrzejszą bętę drugą Jesli chodzi o mierzenie tempki to macie racje dziewczyny po prostu ja mam co mam i musze sobie radzić taka prawda --> ale u mnie nie ma aż takich zmian czy to o 5 czy to o 7 do jutra
aciulka lubi tę wiadomość
Moje Szczescia
[img][/img] -
nick nieaktualny