X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kto testuje 26.08 ??
Odpowiedz

Kto testuje 26.08 ??

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też czekam z testowaniem. Nie wierzę w okruszka i cierpliwie (Hahaha) próbuje czekać na okres. Szkoda mi robić test i się rozczarować ;-)

• mimi87 Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny jestem tu nowa ale od jakiegoś tygodnia śledzę wasze wpisy. Mam pewien problem ostatnią @ miałam 3 sierpnia mam bardzo regularne cykle i do tej pory cisza. Wczoraj ( dzień po terminie @) robiłam dwa testy z porannego moczu i negatyw poszłam na test ciążowy z krwi i też nic ( chociaż byłam w labolatorium gdzie mój ginekolog nie zaleca bo źle robią badania) tam mi powiedzieli że raczej nic z tego nie będzie ale może jest jeszcze za wcześnie co o tym myślicie. Dodam tylko że przytulanki miałam 15 sierpnia później po niej bardzo bolesna owulacja. Już sama nie wiem co mam o tym myśleć ;/

synuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia <3
    zi13sek22ff6wp77.png
    nasz Bartuś
    ex2bwn156t8mofjo.png
  • martika Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, które już dostały @, może sobie stworzymy nowy wątek?

Czekające na test, powodzenia!

mimi spróbuj powtórzyć za dwa dni test.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 07:51

Audobrandessa, emka@ lubią tę wiadomość

• mimi87 Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dodam tylko że ciągle mam jakieś rewelacje jelitowe ciągle mam zgagę od jakiegoś tygodnia, i mi ciągle burczy w brzuchu (przelewanie)ale to wszystko może wskazywać też na wrzody bo niestety jestem ich szczęśliwą posiadaczką, często biegam do kibelka na siku pomocy ;/

synuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia <3
    zi13sek22ff6wp77.png
    nasz Bartuś
    ex2bwn156t8mofjo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martika wrote:
    Dziewczyny, które już dostały @, może sobie stworzymy nowy wątek?

Czekające na test, powodzenia!

mimi spróbuj powtórzyć za dwa dni test.
    jestem za:)

• martika Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tutaj nie?, czy na ogólnym?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 08:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie uciekacie ???? Zostancie!!! ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myśle ze tutaj :)

• martika Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/forum/w-oczekiwaniu-na-testowanie/wrzesniowe-staraczki,4130.html

Fredka życzę Ci, żebyś zobaczyła dwie kresezki i nie dołączyła do nas;p ;)

• bilibili Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fredka - chodzi Ci o temperaturkę rozumiem :) sie robi -->> jutro zmierze :) trzymam kciuki dziewczyny!
    emka - spokojnie póki @ nie ma nie daj się!!!!!
    <3
    jzufqv2.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 08:56

Moje Szczescia <3 <3
    atdcx1hpbj059zyp.png
    kjmn8ribwtcqbjz6.png
    [img][/img]6sut3e3k6nypft3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już sobie nawet nie robię nadziei. Gdyby była ciąża to już beta powinna wyjść. Czekam z niecierpliwością na następny cykl i bierzemy się dalej do roboty.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki bilibili;) emka czekaj wrazie czego na mnie, bedzie razniej :p

agjot1979 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emka@ wrote:
    Już sobie nawet nie robię nadziei. Gdyby była ciąża to już beta powinna wyjść. Czekam z niecierpliwością na następny cykl i bierzemy się dalej do roboty.

To zależy. Ja kiedyś miałam pozytywny test, beta w zasadzie poniżej, a na usg tylko pęcherzyk ciążowy...tak jakby za wcześnie na wszystko...więc nigdy nie wiadomo :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fredka wrote:
    Dzieki bilibili;) emka czekaj wrazie czego na mnie, bedzie razniej :p
    Mam nadzieję że nie dołączysz do mnie ale jeśli się da to na Ciebie poczekam ;). Widzę, że obie mam cykle ponad trzydzietodniowe takze będzie nam raźniej :).

• olaaa1229 Koleżanka

Wysłany: 2 września 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ależ miałam zawroty głowy w nocy, obudziłam się siadałam na lóżku i znów się kładłam bo mną kołysało :)

thgf9n730pshwi5w.png
  • Pełna Nadziei Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To super Fredka testujemy razem może jeszcze ktoś się znajdzie :) zastanawiam się tylko czy u mnie to nie za wczesnie bo to bedzie 11 dzien po przypuszczalnej owulacji ale juz jestem niecierpliwa :) Gratuluje wszystkim dziewczynom mam nadzieje że i my do was dolaczymy :) tylko czuje sie troche jak na @ :/

bl9cdf9hc1bxboyf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczelam plamic, czyli @ wredna juz jest... ach no trudno..

• Pełna Nadziei Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fredka może uda sie w nastepnym cyklu. Mi @ wypada 7.09 ale czuje ze sie pojawi bo boli mnie już w krzyżu :/ może następny cykl bedzie dla nas bardziej udany :) mimo to tak dla pewnosci zatestuje może w piatek poczekam dluzej w takim razie jak wytrzymam ;)

bl9cdf9hc1bxboyf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pelna nadziei ja bym ci radzila zebys poczekala do terminu @. Gadalam z polozna i powiedziala ze czasem hormon ciazowy nie dojdzie jeszcze do moczu i niepotrzebnie sie bedziesz stresowac. Poczekaj spokojnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 03:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @ sie rozkrecila na maxa. Godz 3 nad ranem a ja krwia zalana... dlatego nie spie. Powodzenia dziewczyny. My odkladamy starania na przyszly rok. Trzymam za was kciuki.

‹‹ 25 26 27 28 29
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ