Kto testuje 26.08 ??
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny jestem tu nowa ale od jakiegoś tygodnia śledzę wasze wpisy. Mam pewien problem ostatnią @ miałam 3 sierpnia mam bardzo regularne cykle i do tej pory cisza. Wczoraj ( dzień po terminie @) robiłam dwa testy z porannego moczu i negatyw poszłam na test ciążowy z krwi i też nic ( chociaż byłam w labolatorium gdzie mój ginekolog nie zaleca bo źle robią badania) tam mi powiedzieli że raczej nic z tego nie będzie ale może jest jeszcze za wcześnie co o tym myślicie. Dodam tylko że przytulanki miałam 15 sierpnia później po niej bardzo bolesna owulacja. Już sama nie wiem co mam o tym myśleć ;/synuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia
nasz Bartuś
-
dodam tylko że ciągle mam jakieś rewelacje jelitowe ciągle mam zgagę od jakiegoś tygodnia, i mi ciągle burczy w brzuchu (przelewanie)ale to wszystko może wskazywać też na wrzody bo niestety jestem ich szczęśliwą posiadaczką, często biegam do kibelka na siku pomocy ;/synuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia
nasz Bartuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyemka@ wrote:Już sobie nawet nie robię nadziei. Gdyby była ciąża to już beta powinna wyjść. Czekam z niecierpliwością na następny cykl i bierzemy się dalej do roboty.
To zależy. Ja kiedyś miałam pozytywny test, beta w zasadzie poniżej, a na usg tylko pęcherzyk ciążowy...tak jakby za wcześnie na wszystko...więc nigdy nie wiadomo -
nick nieaktualny
-
To super Fredka testujemy razem może jeszcze ktoś się znajdzie zastanawiam się tylko czy u mnie to nie za wczesnie bo to bedzie 11 dzien po przypuszczalnej owulacji ale juz jestem niecierpliwa Gratuluje wszystkim dziewczynom mam nadzieje że i my do was dolaczymy tylko czuje sie troche jak na @
-
nick nieaktualny
-
Fredka może uda sie w nastepnym cyklu. Mi @ wypada 7.09 ale czuje ze sie pojawi bo boli mnie już w krzyżu może następny cykl bedzie dla nas bardziej udany mimo to tak dla pewnosci zatestuje może w piatek poczekam dluzej w takim razie jak wytrzymam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-