Kto testuje 26.08 ??
-
WIADOMOŚĆ
-
Emka głowa do góry, trzeba być dobrej myśli, wiem że jest ciężko, człowiek się nie chce nakręcać, bo rozczarowanie potem bardziej boli. Ja wczoraj też miałam gorszy dzień, ale już trochę odpuściłam, jak nie ten cykl to może następny
emka@ lubi tę wiadomość
-
emka@ wrote:Betti ja ostatnio dwa dni po plamieniach jak zrobiłam test to już był widoczny bledzioch. Dzięki aciulka za dobre słowo ale jakoś mi brak nadziei.
Widzę, że ty straciłaś wiarę tak jak ja. A który to twój cykl starań?Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie zalamuj sie, napewno bedzie tobie jeszcze dane zostac mama.. =)3 miesiace to nie duzo.. sa osoby ktore staraja sie pare lat..ja tez niewiem co myslec od dwuch dni spoznia mi sie okres, jutro testuje..ale na nic sie nie nastawiam,lepiej tak, niz potem byc rozczarowanym..kazda z nas zostanie mama w swoim czasie
-
nick nieaktualnyHej kobietki. W kraju ktorym mieszkam nie znaja czegosc takiego jak sprawdzanie ciazy przez robienie BETY.. juz pytalam w zeszlym tygodniu. A i tak mam 9/9 wizyte u gina. Jak nie dostane a w ciazy nie bede to beda mi musili wtedy zrobic badania krwi. Inaczej nie ma mowy o jakis badaniach niz testy ciazowe z siusiania... ach nie ma co gadac... bym musiala do Polski wskoczyc na 2 godzinki ale sie nie da Ale pozytywne @ dalej nie ma Zyje nadzieja:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaciulka wrote:Widzę, że ty straciłaś wiarę tak jak ja. A który to twój cykl starań?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej Dziewczynki,
ja miałam dziś robić test, ale wczoraj nie kupiłam i planowałam jutro rano. dziś 31 dc. jajniki bolą i dostałam plamienia (delikatnie na papierze- kolor kawy z mlekiem). więc chyba test nie będzie już potrzebny.
ale swoją drogą- pierwszy raz w życiu, odkąd miesiączkuję, spóźniła mi się @.
trzymam kciuki za resztę :*