Kto testuje 26.08 ??
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola, gratulacje!!!
Misia87, u mnie dzisiaj to samo- śluz kawa z mlekiem, tempka spadła, cycki też, czyli klasyczna @ nadchodzi. No trudno
Może to i dobrze, bo właśnie przechodzę przeziębienie i tylko bym się martwiła, czy ono coś nie popsuje.
To przed nami kolejny, 10-ty już cykl starań. Pewnie ostatni przed włączeniem leku na obniżenie prolaktyny, także nadziei jeszcze jest we mnie sporo! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
emka@ trzymamy kciuki!
Martika, a u Ciebie jak? Wykres wygląda super!
U mnie @ się rozkręciła na całego, plamienie było wyjątkowo krótkie tym razem. I w ogóle to był najkrótszy cykl w moim życiu- 28 dni, gdzie średnio mam 32-35. Faza lutealna miała jak zwykle 11 dni (czasem mam 12). Nie wiem, czy to dobra, czy zła wiadomość, jak myślicie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agaja, podobno najlepiej jak fl ma 12-16 dni, ale 10-11 też jest dopuszczalne i przy takich dziewczyny zachodzą w ciążę. Poza tym jeśli fl miałaś tej samej długości co zwykle, to oznacza, że poprostu owulke miałaś wcześniej w tym cyklu i dlatego się skrócił. A robiłaś jakieś badania hormonów?Nie wiem jak długie masz te plamienia przed @, ale czasem może to być oznaką niskiego progesteronu.