Kto testuje 26.08 ??
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPoczekaj jeszcze do jutra co sie bedzie dzialo z teperatura. Narazie nie jest nizsza niz te co mialas juz po owulacji. Jest ciagle w wyzszych temperaturach. Martika, powiem ci ze ja sie tez nakracilam w tym cyklu jak cza... Choc to nie pierwsza moja ciazka , a jak glupia schizuje... A jak jakies objawy, bo u mnie wciaz "grypa jelitowa" mdlosci, wzdecia, zgaga i czasem jak wtargne do kibelka to luzno idzie a zas na drugi dzien normalnie i tak w gore i w dol... No i piersi 3 dzien bola ale tak na maksa... az mrowia w niektorych momentach... Nawet moj maz mowi ze mam wieksze a naleze do kobiet amiseczka duze A albo male B No i to by bylo tyle. Ale sie naklikalam Milej niedzieli wam zycze kobietki. Ja dzis do pracy
gosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. U mnie dzisiaj też negatyw. Nie ukrywam że trochę mnie to zbiło. Zastanawiam się nad jutrzejszą betą. Z objawów to czasami mnie łapie niezły ból jajnika i brzuch też pobolewa. Wczoraj miałam rewolucje żołądkowo jelitowe. Ale dziś już jest ok. Cycki w ogóle nie bolą ani się nie powiększyły ani nic na nich nie wyskoczyło . A wolała bym żeby bolały.
-
nick nieaktualnyu mnie tez negatyw dzisiaj brzuch nie boli a zawsze bolał przed @. temp wariuje poszła w góre. nie wiem o co chodzi.... plamień brak. dziwny ten cykl.
Martika bardzo nie spadła Ci temp. może jutro odbije trzymam kciuki dziewczyny za nas wszystkie:)Zakochana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyemka@ ale temperatura ci się utrzymuję więc nadzieja jest. Spójrz u mnie na temperaturę... Jeszcze @ nie przyszedł ale temperatura mówi sama za siebie. Zreszta objawy też bo brzuch boli typowo na okres.
Miałam nadzieję na ten cykl bo u mnie dochodzi też kwestia pracy. Moja umowa kończy sie w grudniu 2015 jeśli by się w tym cyklu udało to bym jeszcze wróciła do pracy po półrocznym macierzyńskim. A teraz się zastanawiam czy sie dalej starać (wtedy mi napewno nie przedłużą umowy...) czy czekać z dzieckiem na rok 2016. Z jednej strony pragniemy dziecka a z drugiej praca jest ważna i zarabiać trzeba a my jesteśmy dopiero rok po ślubie wiec jeszcze nic nam nie ucieka. No teraz mamy poważny dylemat.
Co wy byście zrobiły na moim miejscu ? (Pracuje w sklepie medycznym w placówce państwowej)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylipss kiedyś też miałam dylematy czy czekać z ciążą bo nie mam jeszcze stałej umowy, bo szykują mi się jakieś kontrole czy inne przedsięwzięcia, w których ciąża czy dziecko by mi przeszkadzały i tak zawsze odwlekałam tą decyzję aż mi strzeliła trzydziestka i teraz jest kłopot. Teraz żałuję, że nie zdecydowaliśmy się wcześniej. Dziecko jest zawsze największym szczęściem a wszystko inne z czasem samo się poukłada. Jak bym była dziś w miejscu, w którym Ty jesteś to bez wątpliwości bym się dalej starała.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 10:46
-
Cześć Dziewczyny.
Martika tak jak dziewczyny mówią taki spadek jeszcze na pewno nie świadczy o zbliżającej się @.
Emka poczekaj jeszcze do terminu @ i spróbuj zatestować wtedy bo tempke masz bardzo ładną.
U mnie też negatywny, ale raczej nie robię sobie już nadziei w tym cyklu, od 3 dni mam dość mocne plamienia, tempka nie spada, jestem mega skołowana. tym bardziej, że cykle mam 28-29 dniowe, a dziś dopiero 23dc, pewnie mi się cykl skróci, już sama nie wiem. Trzymam kciuki dalej za was! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Betti-85 wrote:Nie wydaje mi się żeby to było plamienie implantacyjne, bo jest zbyt obfite. Tym bardziej, że w poprzednim cyklu miałam podobne plamienia przed @, tyle że od 27 dc. Emka a ty kiedy powinnaś dostać @?
Betti ja też mialam zawsze plamienia przed @ i miałam tak jak ty od 22 dnia cyklu trzy dniowe plamienie, które okazało się właśnie ciążą. Być może że i u ciebie tak właśnie będzieBetti-85 lubi tę wiadomość
Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
nick nieaktualny
-
Kurcze dałyście mi do myślenia Dziewczyny. Byłam u lekarza akurat w piątek kiedy się zaczęły plamienia bo miałam wcześniej umówioną wizytę. Zrobił usg (wszystko ok) nie ma żadnych torbieli, powiedział że to może być niedomoga ciałka żółtego, ale nie będzie mi przepisywał duphastonu, bo progesteron mam w normie. U mnie to wogóle jest inaczej, bo 4 miesiące temu odstawiłam tabletki anty i wszystko mi się jeszcze reguluje. Dlatego wole się nie nastawiać bo może mi się coś rozregulowało teraz, zobaczymy.
-
nick nieaktualny