Kto testuje 26.08 ??
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny aż się boję jutrzejszego testowania. brzuch nie boli wcale... nie wiem czy to dobrze czy nie, bo przed @ zawsze boli tydzień przed...
Martika jakim testem jutro testujesz? ja mam 3 z allegro, które dołączyli mi do testów ovu, nie wiem czy miarodajne. -
nick nieaktualny
-
Audobrandessa wrote:hej dziewczyny aż się boję jutrzejszego testowania. brzuch nie boli wcale... nie wiem czy to dobrze czy nie, bo przed @ zawsze boli tydzień przed...
Martika jakim testem jutro testujesz? ja mam 3 z allegro, które dołączyli mi do testów ovu, nie wiem czy miarodajne.
Testuje pepino, mam paskowy i płytkowy. Testuje paskowym jeśli wyjdzie negatywny to nie użyje drugiego, jeśli coś się pojawi to zrobię też płytkowy. Ja znowu jestem strasznie senna i mam śluz jakiego jeszcze nigdy nie miałam, albo nie pamiętam, że miałam, normalnie woda zabarwiona na biało, jest rzadziusieński, przed okresem miałam zawsze nieco gęstszy, mam nadzieję, że to nie infekcja, ale nic mi nie doskwiera więc chyba nie..
Widzisz Shaja nici z picia na weselu, hahaha:D
Wszystkim dziewczynom testującym jutro i w najbliższych dniach życzę powodzenia;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczynki!
To mój 2 miesiąc starań (jeszcze na luzie ).
dziś mija dzień spodziewanej @. brzuch (a w zasadzie jajniki), bolały przez 2 ostatnie dni. teraz czuję tylko "taką ciężkość" w brzuchu, wrażliwe na dotyk piersi i cały czas mnie "muli"... dziwi mnie tylko to, że jelita "zaczęły mi bardzo pracować" (a raczej zaparcia są specyficzne dla ciąży... )
chcę testować jutro rano. trzymajcie kciuki!
i powodzenia dla każdej "Staraczki"! :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa zrobilam tescik i negatywny
Ale @ dalej nie ma. Brzuch pobolewa i sluzu bialego zrobilo sie duzo wiecej. A szyjka "poszla" tak wysoko, ze jest ledwo wyczuwalna. Moze za wczesnie ten test? Mam przeczucie, ze jednak to TO poczekam pare dni i powtorze test. A "muli" mnie w zoladku tak, ze szok. Jakbym byla b. glodna, a z drugiej str nie mam ochoty na jedzenie. Dziwne dziwne. .. Ale nadzieja jest Buziaki dla Was o poranku ;* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja @ jeszcze nie dostalam a temp.nie spada, moze w ogole nie spadnie... ale piesi bola bardzo, az mrowia, wzdecia mdlosci i BEKA mi sie jak staremu pijakowi... calllly czas... bilibili i cala reszta ma ktoras tak czy tez moze w poprzedniej ciazy bo ja tak bekam 1 raz w zyciu!!!