Kto testuje 26.08 ??
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartkia na slad nie patrz bo się tylko nakręcisz. ja raz tez tak miałam, że po czasie ok godz. pojawił się ślad kreski potem dużo płaczu i rozczarowanie. Oby u Ciebie to był zwiastun fasoliny, ale drugą stronę te z bierz pod uwagę.
Ja tez nie czuje jakbym @ miala dostać. czekam do poniedziałku jeśli nie dostanę to we wtorek test -
No tylko u mnie to nie wyszło po czasie tylko przed upływem tych pięciu minut, a potem tylko się zrobiło odrobinę wyraźniejsze. Zrobiłam ten drugi też, ale z drugiego moczu, tyle, że nie piłam wcześniej no i też widać drugą bladzioche, zobaczyłam ją po 8 minutach, a jest napisane, że wynik odczytać po upływie 3 do 10 minut. Na razie traktuje jako negatywy, uznając to za ślady po kreskach, ale mąż też je widzi.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymatrika wrzucaj fotę to ocenimy. Moim zdaniem jeśli tak szybko pojawił się cień to jest ogromna szansa na zielony finał . U mnie temp całkiem ładna i nawet mnie dziś nie kusiło żeby zatestować. Jeszcze trochę wytrzymam . Dziewczyny nie przejmować się negatywami. Mogło być jeszcze za wcześnie.
-
Nawet nie wiem czy moim aparatem w telefonie będzie widać, bo naprawdę bladziochy. Na razie jeszcze się nie jaram za bardzo chociaż nadzieje są wielkie;) Jadę zaraz na zakupy i kupie testy, zrobię jutro rano test i w poniedziałek, jeśli będą pozytywne to na bete pójdę w środę i piątek.
-
Dziewczyny, trzymam kciuki!!! Dopóki @ nie przyjdzie, wszystko może się zdarzyć
A mnie dopadło przeziębienie i teraz już nie wiem, czy jakiekolwiek objawy, które wydawało mi się, że mam, nie były z powodu wirusa właśnie... No nic, czekam do wtorku, albo środy, jak nie będzie @ to robię test. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAudobrandessa ciekawe co piszesz ale ja bym sama nie miala pojecia co to moze byc... a ja testowac bede w srode. Mamy z mezem 15 lat jak jestesmy razem, wiec moze fasolinka czeka zeby sie ujawnic na specjalna okazje:)
Wszystkim zafosolkowanym GRATULACJE!!! Uwazajcie na siebie! A oczekujacym zycze wytrwalosci;) mnie tez z resza:pgosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartika taki spadek to nie spadek;) wejdz do mnie i zobacz a testy do piatku negatywne i stwierdzilam ze czekam minimum do srody z nastepnym. Dziewczyny nie kazdej test musi wyjsc poz. przed terminem @... spokojnie;) jak na wojnie
gosia86 lubi tę wiadomość