Kto testuje 26.08 ??
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamy już tyyyle mam :
NOJANIEWIEM
ANNIX
DOROTA1987
BILIBILI
POMPON
AGA241
OLA1229
wszystkim nam najszczersze GRATULACJE!!!!
Czekamy na wyniki reszty dziewczyn!!!! ---->> zaciskając przy tym kciuki !!nojaniewiem, kiciaa lubią tę wiadomość
Moje Szczescia
[img][/img] -
Emka, kciuki za bete;)
Agaja u mnie cisza, czekam na razie, pobolewają mnie tylko jajniki, rano było mi trochę niedobrze, ale to może od tego nadmiernego myślenie i stresu przed @. No i dziś odczuwam najdziwniejszą rzecz na świecie, nie interpretuje tego jako objaw, ale trochę mnie to przeraża a trochę śmieszy, aż mi głupio napisać, ale od rana mrowieją mi wargi sromowe większe. Czy któraś z was czuła kiedyś coś takiego i wie czym może to być spowodowane, miałyście kiedyś coś takiego przed okresem, to jakieś zmiany ukrwienia? -
bilibili wrote:Mamy już tyyyle mam :
NOJANIEWIEM
ANNIX
DOROTA1987
BILIBILI
POMPON
AGA241
OLA1229
wszystkim nam najszczersze GRATULACJE!!!!
Czekamy na wyniki reszty dziewczyn!!!! ---->> zaciskając przy tym kciuki !!
Gratulacje dla wszystkich mamuś
Bilibili,a Ty jak się czujesz?
-
Betti-85 wrote:Agaja, podobno najlepiej jak fl ma 12-16 dni, ale 10-11 też jest dopuszczalne i przy takich dziewczyny zachodzą w ciążę. Poza tym jeśli fl miałaś tej samej długości co zwykle, to oznacza, że poprostu owulke miałaś wcześniej w tym cyklu i dlatego się skrócił. A robiłaś jakieś badania hormonów?Nie wiem jak długie masz te plamienia przed @, ale czasem może to być oznaką niskiego progesteronu.
Od dwóch lat leczę lekką niedoczynność tarczycy, a prolaktynę mam minimalnie podwyższoną i też lekką hiperprolaktynemię czynnościową. Za miesiąc mam wizytę u endo, a ustalenia miałyśmy takie, że jak do tej wizyty się nie uda, to włączymy leczenie. Progesteronu nigdy nie mierzyłam, ale z tego co wiem, to on właśnie jest zależny od prolaktyny więc jak tą sobie wyreguluje, to może będzie dobrze Plamienia u mnie są zazwyczaj kilka godzin przed @ więc niedługie. A dzisiaj to było może z godzinę przed.
Martika, to zaczynamy razem kolejny cykl, nie załamuj się! Kolejny cykl= kolejna nadzieja! Głowa do góry! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia87 wrote:Mówiłam! Gratuluję
Tobie już z tydzień temu wyszedłby pozytywny test
Mozliwe.. ale nie chcialam sie nakrecac.. i rozczarowac. Na 17.00 ide do lekarza, zobaczyc moja kruszynke :*:* i pozostalym mama rowniez gratuluje, a reszcie abyscie rownie szybko doczekaly sie tego szczescia trzymam i caly czas bede trzymala za was kciukiSylwia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga241 wrote:Mozliwe.. ale nie chcialam sie nakrecac.. i rozczarowac. Na 17.00 ide do lekarza, zobaczyc moja kruszynke :*:* i pozostalym mama rowniez gratuluje, a reszcie abyscie rownie szybko doczekaly sie tego szczescia trzymam i caly czas bede trzymala za was kciuki
Nie no pewnie.. Lepsza taka niespodzianka niż rozczarowanie jedną kreską Trzymam kciuki za wizyte -
nick nieaktualnyU mnie beta ujemna. W sumie aż tak bardzo się nie napalalam ale rozczarowanie trochę jest. Teraz bym chciała jak najszybciej dostać @ i zacząć z tymi dziewczynami co są już w nowym cyklu ale chyba to jeszcze troche potrwa bo nie mam zadnych objawów .
-
nick nieaktualnyja wczoraj dostałam @. odpuszczam w tym cyklu mierzenia, testy, śluzy i inne wspomagacze. wszystko siedzi w głowie. męża traktowałam jak maszyne, sex w wyznaczone dni... aż mi głupio, że taki narwaniec jestem nie chce się zablokować jak tak cały czas tylko mysle czy się uda( nawet w czasie sexu).
odpuszczam co ma byc to będzie.
życzę Wam dziewczynki owocnych starań -
nick nieaktualnyemka@ wrote:U mnie beta ujemna. W sumie aż tak bardzo się nie napalalam ale rozczarowanie trochę jest. Teraz bym chciała jak najszybciej dostać @ i zacząć z tymi dziewczynami co są już w nowym cyklu ale chyba to jeszcze troche potrwa bo nie mam zadnych objawów .
Jak nie dostyaniesz @ to za 2 dni powtórz bete -
nick nieaktualnyHej pelna nadziei:) ja tu chyba juz jako jedyna czekam z testem... i w czwartek bede robila nastepny jak @ nie przyjdzie... rozne mam przeczucia... jeden raz mysle ze s6ie udalo a za chwile zas ze dostane @... juz jestem zmeczona tym cyklem... mam nadzieje ze do czwartku sie wyjasni...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 22:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny