X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kto testuje 26.08 ??
Odpowiedz

Kto testuje 26.08 ??

Oceń ten wątek:
  • bilibili Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy już tyyyle mam :) :

NOJANIEWIEM
    ANNIX
    DOROTA1987
    BILIBILI
    POMPON
    AGA241
    OLA1229

wszystkim nam najszczersze GRATULACJE!!!! <3
    Czekamy na wyniki reszty dziewczyn!!!! ---->> zaciskając przy tym kciuki !!

nojaniewiem, kiciaa lubią tę wiadomość

Moje Szczescia <3 <3
    atdcx1hpbj059zyp.png
    kjmn8ribwtcqbjz6.png
    [img][/img]6sut3e3k6nypft3a.png
  • martika Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emka, kciuki za bete;)

Agaja u mnie cisza, czekam na razie, pobolewają mnie tylko jajniki, rano było mi trochę niedobrze, ale to może od tego nadmiernego myślenie i stresu przed @. No i dziś odczuwam najdziwniejszą rzecz na świecie, nie interpretuje tego jako objaw, ale trochę mnie to przeraża a trochę śmieszy, aż mi głupio napisać, ale od rana mrowieją mi wargi sromowe większe. Czy któraś z was czuła kiedyś coś takiego i wie czym może to być spowodowane, miałyście kiedyś coś takiego przed okresem, to jakieś zmiany ukrwienia? :P

• martika Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bilibili wrote:
    Mamy już tyyyle mam :) :

NOJANIEWIEM
    ANNIX
    DOROTA1987
    BILIBILI
    POMPON
    AGA241
    OLA1229

wszystkim nam najszczersze GRATULACJE!!!! <3
    Czekamy na wyniki reszty dziewczyn!!!! ---->> zaciskając przy tym kciuki !!

Gratulacje dla wszystkich mamuś;)
    Bilibili,a Ty jak się czujesz?

• martika Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie chlupnął ze mnie okres dziewczyny. Życzę Wam powodzenia, ja zaczynam nowy cykl i chyba odpyszcze wszelkie testy i mierzenie temperatury.

• Agaja Ekspertka

Wysłany: 1 września 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betti-85 wrote:
    Agaja, podobno najlepiej jak fl ma 12-16 dni, ale 10-11 też jest dopuszczalne i przy takich dziewczyny zachodzą w ciążę. Poza tym jeśli fl miałaś tej samej długości co zwykle, to oznacza, że poprostu owulke miałaś wcześniej w tym cyklu i dlatego się skrócił. A robiłaś jakieś badania hormonów?Nie wiem jak długie masz te plamienia przed @, ale czasem może to być oznaką niskiego progesteronu.

Od dwóch lat leczę lekką niedoczynność tarczycy, a prolaktynę mam minimalnie podwyższoną i też lekką hiperprolaktynemię czynnościową. Za miesiąc mam wizytę u endo, a ustalenia miałyśmy takie, że jak do tej wizyty się nie uda, to włączymy leczenie. Progesteronu nigdy nie mierzyłam, ale z tego co wiem, to on właśnie jest zależny od prolaktyny więc jak tą sobie wyreguluje, to może będzie dobrze :) Plamienia u mnie są zazwyczaj kilka godzin przed @ więc niedługie. A dzisiaj to było może z godzinę przed.

Martika, to zaczynamy razem kolejny cykl, nie załamuj się! Kolejny cykl= kolejna nadzieja! :) Głowa do góry!

• Betti-85 Ekspertka

Wysłany: 1 września 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha to takie krótkie plamienia są normalne, myślałam że może kilka dni trwają :)
    P.S. Też zażywam leki na prolaktynę, trzymam kciuki za kolejny cykl!

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga241 wrote:
    dziewczyny udalo sie !!! Jestem w ciazy !!! :D:D:D teraz wiem z kad ta wysoka temperatura =)

Mówiłam! Gratuluję :)
    Tobie już z tydzień temu wyszedłby pozytywny test ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 15:59

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Mówiłam! Gratuluję :)
    Tobie już z tydzień temu wyszedłby pozytywny test ;)

Mozliwe.. ale nie chcialam sie nakrecac.. i rozczarowac. Na 17.00 ide do lekarza, zobaczyc moja kruszynke <3 :*:* i pozostalym mama rowniez gratuluje, a reszcie abyscie rownie szybko doczekaly sie tego szczescia =) trzymam i caly czas bede trzymala za was kciuki =)

Sylwia87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga241 wrote:
    Mozliwe.. ale nie chcialam sie nakrecac.. i rozczarowac. Na 17.00 ide do lekarza, zobaczyc moja kruszynke <3 :*:* i pozostalym mama rowniez gratuluje, a reszcie abyscie rownie szybko doczekaly sie tego szczescia =) trzymam i caly czas bede trzymala za was kciuki =)

Nie no pewnie.. Lepsza taka niespodzianka niż rozczarowanie jedną kreską ;D Trzymam kciuki za wizyte :)

• Storczyk3 Przyjaciółka

Wysłany: 1 września 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga241 wrote:
    dziewczyny udalo sie !!! Jestem w ciazy !!! :D:D:D teraz wiem z kad ta wysoka temperatura =)

Gratuluję :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie beta ujemna. W sumie aż tak bardzo się nie napalalam ale rozczarowanie trochę jest. Teraz bym chciała jak najszybciej dostać @ i zacząć z tymi dziewczynami co są już w nowym cyklu ale chyba to jeszcze troche potrwa bo nie mam zadnych objawów :/.

• martika Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emka ja też nie miałam, poza tym, że pierwszy raz w życiu zdrętwiała mi pochwa;p

emka@ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wczoraj dostałam @. odpuszczam w tym cyklu mierzenia, testy, śluzy i inne wspomagacze. wszystko siedzi w głowie. męża traktowałam jak maszyne, sex w wyznaczone dni... :( aż mi głupio, że taki narwaniec jestem :( nie chce się zablokować jak tak cały czas tylko mysle czy się uda( nawet w czasie sexu).
    odpuszczam co ma byc to będzie.
    życzę Wam dziewczynki owocnych starań :)

• Betti-85 Ekspertka

Wysłany: 1 września 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emka szkoda :( trzymam kciuki za następny cykl! Też czekam na @.

• Storczyk3 Przyjaciółka

Wysłany: 1 września 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za Nas, w końcu nam się uda :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emka@ wrote:
    U mnie beta ujemna. W sumie aż tak bardzo się nie napalalam ale rozczarowanie trochę jest. Teraz bym chciała jak najszybciej dostać @ i zacząć z tymi dziewczynami co są już w nowym cyklu ale chyba to jeszcze troche potrwa bo nie mam zadnych objawów :/.

Jak nie dostyaniesz @ to za 2 dni powtórz bete :)

• Pełna Nadziei Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane, jestem nowa :) kto testuje 4.09 ? :) ja planuje a sama nie wytrzymam do czwartku :) ja o dziwo zrobilam tylko jedno podejscie w dni plodne staram sie podchodzic do tego bez stresowo bo to moj pierwszy cykl tutaj a jestem 8 dni po :)

bl9cdf9hc1bxboyf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej pelna nadziei:) ja tu chyba juz jako jedyna czekam z testem... i w czwartek bede robila nastepny jak @ nie przyjdzie... rozne mam przeczucia... jeden raz mysle ze s6ie udalo a za chwile zas ze dostane @... juz jestem zmeczona tym cyklem... mam nadzieje ze do czwartku sie wyjasni...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 22:27

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tempka powili spada... bilibili sprawdz jak jest teraz u ciebie z rana tak z ciekawosci:) chyba czekam na @... :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga jak u ciebie wizyta u gina??? :)

‹‹ 25 26 27 28 29
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ