Kto testuje 26.08 ??
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc Dziewczyny, u mnie tez dzis negatyw ale mam jeszcze nadzieje bo to 21dc. Cykle mam 27-28dniowe. Dzis baardzo duzy spadek temperatury z 37,24 na 36,82. a wczoraj różowy śluz wieczorem wiec albo implantacja albo koniec nadziei. Zawsze w 21 dc mialam plamienie ale takie spore, narazie nic nie leci... moj detektor zgłupial przez brak temperaturki i testy owu i nie wiadomo kiedy byla owulka.. ech... od przyszlego cyklu bede mierzyc od poczatku! Trzymam kciuki za Was dziewczynki aby kazda zobaczyla upragnione dwie kreseczki
ps. Czy ktoras z Was tez tak miala ze testy owu wychodzily pozytywnie kilka razy w cyklu??
Nasz pierwszy cud 1.04.2015 Kornelia :* -
Hej shaja, to zdecydowanie za wcześnie na test ciązowy. Ja robiłam testy owulacyjne tylko do pierwszego wyraźnie pozytywnego i potem dzień później zrobiłam bo został mi jeden i nie chciałam go mieć, żeby nie zrobić go później i się nie łudzić. Testy ciążowe mogą wychodzić kilka razy pozytywne w cyklu, to zależy jak spada poziom LH, mówi się też, że mogą (ALE NIE MUSZĄ) wykryć ciąże, ja bym w to nie wierzyła, bo to takie pół na pół.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 13:20
-
Bilibili- super, bylabym bardzo wdzieczna jakbys zrobila. Jestem bardzo ciekawa wyniku
Dzieki Martika za wsparcie, mam nadzieje ze to za wczesnie na testowanie mam tez nadzieje ze jutro tempka wzrosnie. W piatek robie bete jak testy nie wyjda bo w sobote mam weselicho i musze miec pewnosc czy moge pic
shaja88 - zrobiłam teściora owulacyjnego i powiem Ci tak, jest ewidentny negatyw, co prawda pokazała się widoczna 2 kreska ale negatyw!!!! Tak więc chyba to pic na wodę Trzymam za Ciebie kciuki i liczę,że u Ciebie jutro odbije pięknie!! A tymczasem ide posilic siebie i moją Fasolkę -->> fasolką szparagową
Hipsiątko - przykro mi wiem,że każdy miesiąc zakończony - dołuje, ale zobacz ilu dziewczynom sie w końcu udaje!! Może jak odpuścisz to akurat się uda tego Ci życze -->> i nie poddawaj się --> dzieci są cudne!!!! Tobie też się uda!!!hipisiątko lubi tę wiadomość
Moje Szczescia
[img][/img] -
Hipsiątko a robilas sobie wszystkie badania?! teraz medycyna poszla bardzo do przodu, na prawde w wiekszosci przypadków po leczeniu sie udaje! moja kolezanka po 9 latach leczenia ma zdrowr TROJACZKI A druga 3 invitro udane i jest juz w 7 miesiacu!! Marzenia sie spelniaja tylko nie wolno sie poddawac!!!!!
hipisiątko lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny cały dzień mysle o tej mojej temp. Mierzyłam ja o 5 rano, bo niestety do pracy na 6, ale wzrosła o 0,1. nigdy mierząc o 5 rano nie miałam tak wysokiej temp. zawsze było 36,3-36,7 max. a dzisiaj 37. Jutro niestety tez o 5 pomiary więc nie powrównam z pomiarami które przeważnie robie o 7. Jak myslicie coś z tego może być???
Kto by pomyslał, że kiedyś będę się martwiła czy temp. spada o glupie 0,1 stopnia. ahhhh -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny