Kto testuje 26.08 ??
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybilibili gratulacje Kochana Dziewczynki trzymam kciuki za nas wszystkie.
Ja też testuje 31, ale korci mnie 28... Dzisiaj brzuuch pobolewa jak na @ i lewy jajnik choć owu powinna byc z prawego, bo w tamtym cyklu była z lewego ( potwiedzone USG)..
Niewielki spadek tem zaobserwowałam ciekawe czy odbije trzymajcie kciukasuaciulka, bilibili lubią tę wiadomość
-
Audobrandessa mamy ten sam dzień fl
Też mi chodzi gdzieś z tyłu głowy ten 28, bo na moim teście jest napisane, że 10 dpo można, ale postanowiłam, że poczekam przynajmniej do 30go. A owulka nie zawsze musi być na przemiennie, czasami jest kilka razy pod rząd z tego samego jajnika. Jeżeli u kobiety działa tylko jeden jajnik, to nie znaczy, że ma owulacje co drugi cykl, wtedy całkowicie przejmuje prace działający, a tak to zależy w którym jest dominujący pęcherzyk.Audobrandessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie boli głowa któryś dzień z rzędu, bo mnie przewiało więc się nie nastawiam zbytnio na powodzenie. W tak wczesne objawy nie wierzę więc pewnie dlatego ich nie mam, a nawet jak coś czuje to nie interpretuje tego ciążowo, bo właśnie psychą sobie najwięcej wkręcić można, wiem coś o tym, bo w tam tym cyklu tak na każdy objaw zwracałam uwagę więc w tym już wyluzowałam totalnie. Oj jakby nam się udało..
-
nick nieaktualny
-
Kochana jeśli chodzi o moje piersi to w ciązy z kacperkiem nie odczuwałam nic! Teraz nie dosyć,że odnosze wrażenie jakby chodziło mi po piersiach stado mrówek, to mam je strasznie wrażliwe i sutki również.!! Pytajcie o co chcecie - po to tu jesteśmy
P.S--->> Mam nadzieje,że w środę będzie ładny przyrost i już minie ten stres!!!Moje Szczescia
[img][/img] -
nick nieaktualnybilibili wrote:Kochana jeśli chodzi o moje piersi to w ciązy z kacperkiem nie odczuwałam nic! Teraz nie dosyć,że odnosze wrażenie jakby chodziło mi po piersiach stado mrówek, to mam je strasznie wrażliwe i sutki również.!! Pytajcie o co chcecie - po to tu jesteśmy
P.S--->> Mam nadzieje,że w środę będzie ładny przyrost i już minie ten stres!!! -
nick nieaktualnyaina wrote:ktoś jeszcze jutro będzie testował? Mnie korci, właśnie kupiłam, ale nie wiem czy jest sens skoro w 13 dpo wyszedł negatywny...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny