Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kto testuje 26.08 ??
Odpowiedz

Kto testuje 26.08 ??

Oceń ten wątek:
  • beti97 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bilibili miałaś co do mnie rację :) U mnie dzisiaj 2 tłuste krechy !!! :)

bilibili lubi tę wiadomość

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • karola_aa Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beti gratuluję !!!;)
    U mnie dzisiaj minus ale to dopiero 10 dni po.
    W piątek był cień cienia ale to po ovitrelle:(
    A z objawów to ból jak na @ i cycki mnie pieką:/
    Czyli czekam na okres już:( chociaż nie kojarzę takiego piekącego bólu piersi ale pewnie to po luteinir.
    Gratuluję zafasolkowanym !!!:D

Nikola 20.07.15
    Aniołek [*] 20.10.2016 10t :(
    2cs pp -> 02.02.17 II kreski na teście ! :)
    f2w3rjjg05zcjrzl.png
  • agjot1979 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gratuluje. U mnie dzis 8dpo wiec na razie czekam . Tempka w sobote i dzisiaj nie zmierzona bo w piatek bylismy na weselu. Zobacze jak bedzie jutro i moze pojutrze sprobuje z testem. Objawow brak, przeczuc tez. Zobaczymy, nadzieja jest ogromna bo to cykl po hsg, ale bedzie co ma byc. Powiedzcie mi jeszcze jak ustawic odliczanie dni po owu bo szukalam wszedzie i niema:(

bilibili lubi tę wiadomość

f2w3vcqgcqrsk8cl.png
    Mati 16.07.2009
    74dik6nl44edfunt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy w czasie czekania na wynik czy jesteście w ciąży czy nie to pozwalacie sobie na lampke wina? wczoraj wypiłam lapmke i tak się zastanawiam. Wiem że to już musztarda po objedzie poza tym nie wiem czy wogóle jestem w ciąży ale tak mnie troche sumienie tłucze. Poza tym to nie chce non stop myśleć o staraniach i chce normalnie żyć. Jakie jest wasze podejście podczas starań?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipss, jeśli o mnie chodzi to 3 cykl od owu ani kropli %. Troche się boję. Naoglądałam się tylu materiałów o FAS (alkoholowy zespół płodowy), że wolę dmuchać n a zimne. Święta nie jestem, bo gdy dostaje @ to sobie pozwalam na drinka czy winko , ale tylko do owu.
    Myślę, że ta lampka Ci nie zaszkodzi bo to nie duza ilosc i jednorazowo. Wiem, że ciężko tak się ograniczać tym bardziej ze się nie ma pewności czy się udało. Ja wlasnie wracam z grila i siedziałam o suchym pysku wykręcając się "antybiotykiem" ( nikt nie wie, że się staramy, bo potem pytania JAK IDZIE? a dodatkowa presja mi nie potrzebna i bez niej wariuje).
    Kiedy testujesz? Bo widzę, że miałyśmy owu w ten sam dzień.
    :)

• bilibili Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KOchana ja w 1 ciąży wypiłam lampke wina około 7dpo - oczywiście nie wiedziałam o ciąży jeszcze! Nie dajmy sie zwariować - bo iaczej musiałybyśmy żyć tak naprawde na pół gwizdka! Do owu żyj potem hibernacja!!!!

Moje Szczescia <3 <3
    atdcx1hpbj059zyp.png
    kjmn8ribwtcqbjz6.png
    [img][/img]6sut3e3k6nypft3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja do owu szaleje potem odwyk hahaha :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bilibili w którym dniu cyklu miałaś spadek temp związany z implantacją?

• agjot1979 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie daje sie zwariowac i czasami zdaza mi sie poalkoholowac i po ovu. Teraz to nawet calkiem sporo no sle to bylo wesele. Nie wiecie jak ustawic numeracje dni po ovu? Pliss pomozcie :)

f2w3vcqgcqrsk8cl.png
    Mati 16.07.2009
    74dik6nl44edfunt.png
  • bilibili Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Audobrandessa - zagnieżdżenie 7 dpo ;)

Audobrandessa lubi tę wiadomość

Moje Szczescia <3 <3
    atdcx1hpbj059zyp.png
    kjmn8ribwtcqbjz6.png
  • bilibili Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agjot1979 - nie mam pojęcia - u mnie samo się zrobiło... :/ napisz do ovu niech Ci powiedzą ;)

Moje Szczescia <3 <3
    atdcx1hpbj059zyp.png
    kjmn8ribwtcqbjz6.png
  • bilibili Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane do grona Mamusiek na godzinę 20:45 dnia 24.08.2014 dołączyły:
    NOJANIEWIEM
    ANNIX
    BETI97

I sa jeszcze takie dwie niewiasty z drugimi kreskami na testach i morzem obaw o wyniki bety :
    BILIBILI
    DOROTA1987

gratuluje każdej z dziewczyn, nam też dorota1987 - nam też a co -->> trzeba byc pozytywnej mysli!
    CZEKAMY NA WAS DZIEWCZYNY!!!!

<3

Moje Szczescia <3 <3
    atdcx1hpbj059zyp.png
    kjmn8ribwtcqbjz6.png
  • martika Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o alkohol, to my z mężem bardzo zmieniliśmy styl życia parę tygodni przed rozpoczęciem starań, zdrowa dieta, rzuciliśmy fajki, chociaż i tak paliliśmy okazjonalnie i prawie przestaliśmy pić, czasami pół lampki wina się zdarzało, albo piwko, odkąd się staramy to pijemy tylko piwo niskoprocentowe i ja tylko do owulacji,naprawdę sporadycznie, dzięki temu jestem spokojniejsza, uważam, że nie ma co wariować, ale są w życiu rzeczy ważne i ważniejsze i czas na wszystko w odpowiedniej kolejności. Miłe wieczorki spędzamy przy bezalkoholowym mojito:)

Jeśli chodzi o odliczanie po owulacji to jest chyba tylko przy koncie premium.

Gratuluje wszystkim mamusiom:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Audobrandessa ja będę testować 31 sierpnia. Będzie to nasza pirwsza rocznica ślubu i tak po cichu liczę że się uda, chociaż jest to dopiero 2 cykl starań (a pierwszy z Ovu) więc się nie napalam. Jeśi się nie uda to trudno, a jeśli tak to będzie najlepszy prezent na świecie i dla mnie i dla męża :) Wiem że na takie małe serduszko trzeba sobie zapracować więc zaczekamy ile będzie trzeba :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bilibili wrote:
    Audobrandessa - zagnieżdżenie 7 dpo ;)
    u mnie jutro będzie 7 dpo ciekawe czy coś spadnie, bo już normalnie wariuje. W tym cyklu temp mam wyzszą niz w poprzednim może cos jest na rzeczy :)OBY

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lipss wrote:
    Audobrandessa ja będę testować 31 sierpnia. Będzie to nasza pirwsza rocznica ślubu i tak po cichu liczę że się uda, chociaż jest to dopiero 2 cykl starań (a pierwszy z Ovu) więc się nie napalam. Jeśi się nie uda to trudno, a jeśli tak to będzie najlepszy prezent na świecie i dla mnie i dla męża :) Wiem że na takie małe serduszko trzeba sobie zapracować więc zaczekamy ile będzie trzeba :)
    TRZYMAM KCIUKI :) OBYŚCIE MIELI WYMARZONY PREZENT :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Gratuluję tym, którym już się udało i mocno trzymam kciuki za pozostałe.
    Ja też testuję 31.08. Na razie czuję spokój, co mnie trochę dziwi biorąc nerwy przy ostatnich cyklach. Nie mam żadnych objawów i nie staram się ich doszukiwać. Czekam spokojnie co się będzie działo z moją temp ponieważ jest to mój pierwszy cykl w którym ją mierzę.
    Trzymajcie za mnie też kciuki...

aciulka, Audobrandessa lubią tę wiadomość

• martika Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że coraz nas więcej do testowania 31go:) Mam nadzieję, że wytrzymam, bo kusi mnie 30sty:p

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martika wrote:
    Widzę, że coraz nas więcej do testowania 31go:) Mam nadzieję, że wytrzymam, bo kusi mnie 30sty:p

Jesteśmy na tym samym etapie. Co prawda wg ovu jestem w 6 dpo ale według mnie jestem też w 7 dpo, a ja wiem lepiej ;). Wytrzymamy do 31go razem:). No chyba że będzie widoczny spadek implantacyjny, wtedy można zatestować dwa dni po nim :).

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak wygląda taki spadek implantacyjny ? i koło którego dnai można się spodziewać? Czy to jest oznaka ciąży ?

‹‹ 6 7 8 9 10 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ