Kto testuje 26.08 ??
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti gratuluję !!!
U mnie dzisiaj minus ale to dopiero 10 dni po.
W piątek był cień cienia ale to po ovitrelle:(
A z objawów to ból jak na @ i cycki mnie pieką
Czyli czekam na okres już chociaż nie kojarzę takiego piekącego bólu piersi ale pewnie to po luteinir.
Gratuluję zafasolkowanym !!! -
Dziewczyny gratuluje. U mnie dzis 8dpo wiec na razie czekam . Tempka w sobote i dzisiaj nie zmierzona bo w piatek bylismy na weselu. Zobacze jak bedzie jutro i moze pojutrze sprobuje z testem. Objawow brak, przeczuc tez. Zobaczymy, nadzieja jest ogromna bo to cykl po hsg, ale bedzie co ma byc. Powiedzcie mi jeszcze jak ustawic odliczanie dni po owu bo szukalam wszedzie i niema:(
bilibili lubi tę wiadomość
Mati 16.07.2009
-
nick nieaktualnyA czy w czasie czekania na wynik czy jesteście w ciąży czy nie to pozwalacie sobie na lampke wina? wczoraj wypiłam lapmke i tak się zastanawiam. Wiem że to już musztarda po objedzie poza tym nie wiem czy wogóle jestem w ciąży ale tak mnie troche sumienie tłucze. Poza tym to nie chce non stop myśleć o staraniach i chce normalnie żyć. Jakie jest wasze podejście podczas starań?
-
nick nieaktualnyLipss, jeśli o mnie chodzi to 3 cykl od owu ani kropli %. Troche się boję. Naoglądałam się tylu materiałów o FAS (alkoholowy zespół płodowy), że wolę dmuchać n a zimne. Święta nie jestem, bo gdy dostaje @ to sobie pozwalam na drinka czy winko , ale tylko do owu.
Myślę, że ta lampka Ci nie zaszkodzi bo to nie duza ilosc i jednorazowo. Wiem, że ciężko tak się ograniczać tym bardziej ze się nie ma pewności czy się udało. Ja wlasnie wracam z grila i siedziałam o suchym pysku wykręcając się "antybiotykiem" ( nikt nie wie, że się staramy, bo potem pytania JAK IDZIE? a dodatkowa presja mi nie potrzebna i bez niej wariuje).
Kiedy testujesz? Bo widzę, że miałyśmy owu w ten sam dzień.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane do grona Mamusiek na godzinę 20:45 dnia 24.08.2014 dołączyły:
NOJANIEWIEM
ANNIX
BETI97
I sa jeszcze takie dwie niewiasty z drugimi kreskami na testach i morzem obaw o wyniki bety :
BILIBILI
DOROTA1987
gratuluje każdej z dziewczyn, nam też dorota1987 - nam też a co -->> trzeba byc pozytywnej mysli!
CZEKAMY NA WAS DZIEWCZYNY!!!!
Audobrandessa lubi tę wiadomość
Moje Szczescia
[img][/img] -
Jeśli chodzi o alkohol, to my z mężem bardzo zmieniliśmy styl życia parę tygodni przed rozpoczęciem starań, zdrowa dieta, rzuciliśmy fajki, chociaż i tak paliliśmy okazjonalnie i prawie przestaliśmy pić, czasami pół lampki wina się zdarzało, albo piwko, odkąd się staramy to pijemy tylko piwo niskoprocentowe i ja tylko do owulacji,naprawdę sporadycznie, dzięki temu jestem spokojniejsza, uważam, że nie ma co wariować, ale są w życiu rzeczy ważne i ważniejsze i czas na wszystko w odpowiedniej kolejności. Miłe wieczorki spędzamy przy bezalkoholowym mojito:)
Jeśli chodzi o odliczanie po owulacji to jest chyba tylko przy koncie premium.
Gratuluje wszystkim mamusiom:) -
nick nieaktualnyAudobrandessa ja będę testować 31 sierpnia. Będzie to nasza pirwsza rocznica ślubu i tak po cichu liczę że się uda, chociaż jest to dopiero 2 cykl starań (a pierwszy z Ovu) więc się nie napalam. Jeśi się nie uda to trudno, a jeśli tak to będzie najlepszy prezent na świecie i dla mnie i dla męża Wiem że na takie małe serduszko trzeba sobie zapracować więc zaczekamy ile będzie trzeba
Audobrandessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylipss wrote:Audobrandessa ja będę testować 31 sierpnia. Będzie to nasza pirwsza rocznica ślubu i tak po cichu liczę że się uda, chociaż jest to dopiero 2 cykl starań (a pierwszy z Ovu) więc się nie napalam. Jeśi się nie uda to trudno, a jeśli tak to będzie najlepszy prezent na świecie i dla mnie i dla męża Wiem że na takie małe serduszko trzeba sobie zapracować więc zaczekamy ile będzie trzeba
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. Gratuluję tym, którym już się udało i mocno trzymam kciuki za pozostałe.
Ja też testuję 31.08. Na razie czuję spokój, co mnie trochę dziwi biorąc nerwy przy ostatnich cyklach. Nie mam żadnych objawów i nie staram się ich doszukiwać. Czekam spokojnie co się będzie działo z moją temp ponieważ jest to mój pierwszy cykl w którym ją mierzę.
Trzymajcie za mnie też kciuki...aciulka, Audobrandessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymartika wrote:Widzę, że coraz nas więcej do testowania 31go:) Mam nadzieję, że wytrzymam, bo kusi mnie 30sty:p
Jesteśmy na tym samym etapie. Co prawda wg ovu jestem w 6 dpo ale według mnie jestem też w 7 dpo, a ja wiem lepiej . Wytrzymamy do 31go razem:). No chyba że będzie widoczny spadek implantacyjny, wtedy można zatestować dwa dni po nim . -
nick nieaktualny