Kto testuje 26.08 ??
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale spadek nie zawsze występuje, ja się nim nie kieruję. Zobaczę, w sumie w sobotę 30go będzie już 12 dpo. Mam dwa testy w domu, może jeden zrobię w sobotę, a drugi w niedzielę jeśli pierwszy będzie negatywny. Po Twojej tempce zaznaczyłabym tak jak ovu, ale objawy faktycznie mogą wskazywać na dzień wcześniej.
-
lipss wrote:A jak wygląda taki spadek implantacyjny ? i koło którego dnai można się spodziewać? Czy to jest oznaka ciąży ?
Implantacja zazwyczaj ma miejsce w 5-12 dniu po owulacji. Nie jest on regułą, czasami występuje, ale nie zawsze. Na temperaturę ma wpływ wiele czynników i widziałam też wykresy ze spadkiem bez ciąży i odwrotnie. -
Ja na przykłąd w 1 ciąży nie miałam spadku implantacyjnego w ogóle... więc tak jak martika piszę - nie jest to stała!!
Jestem po sikańcu - pozytyw silniejszy jak wczoraj!!!
Czekam na wyniki bety ilościowej ( tym razem chce znać dokłądny poziom,żeby wiedzieć co dalej).....wyniki około 13!!!!Audobrandessa lubi tę wiadomość
Moje Szczescia
[img][/img] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kobietki. U mnie temp sie ladnie utrzymuje. Jedyne moje objawy to mdlosci i wzdecia masakryczne!!! Procz tego jakies zawroty, apetyt ale te wzdecia masakra... mam brzuch jakbym byla w 4 miesiacu a nie ewentualnym tygodniu... w czwartek dopiero testuje ciazowym;)
-
nick nieaktualny
-
hej Dziewczyny,
nie wytrzymałam i zrobiłam dziś bete 10dpo po 15 bedzie wynik , trzymajcie kciuki !! Cycki bolą, latam do łazienki raz na godzine minimum, tylko dziwne ...senna nie jestem ... ale ogólnie przez ostatnie dwa lata cierpie na bezsennosć .. -
dziewczyny moja beta na 12dpo to 53 mIU/ml...
Kobitka powiedziała,że jeszcze jest niskie ale nie pytała,który to dzień po owulka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 13:05
surreal95, Audobrandessa, emka@ lubią tę wiadomość
Moje Szczescia
[img][/img] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny