Kto testuje 26.08 ??
-
WIADOMOŚĆ
-
aina wrote:ktoś jeszcze jutro będzie testował? Mnie korci, właśnie kupiłam, ale nie wiem czy jest sens skoro w 13 dpo wyszedł negatywny...
A macie jakies doświadczenie z Pink Test ? Jutro u mnie 12dpo IUI. -
Hej Karola, ja mam złe, już gdzieś o tym pisałam na forum. Jeden mi się rozlał chociaż zrobiłam go we właściwy sposób, a drugi pokazał miejsce po kresce, to taka kreska tylko nie zabarwiona na różowo i to normalne, że czasami widać na testach taki ślad, ale uważaj, bo można się dopatrzyć kreski, a to nie będzie ona. Ja miałam dwa pink testy te co wykrywają 6 dpo, płytlowe.
-
nick nieaktualnyHej kobietki. U mnie negatyw:( ale to dopiero 12 dpo... zobaczymy. Temp. i objawy ciagle mam... no chyba ze mam jakas dziwna grype jelitowa z mdlosciami i biegunka... Jednak w czwartek mam wedlug mnie dostac @ wiec nie predzej niz czwartek,piatek rano testuje. Ale nie powiem, troche jestem zawiedziona tym testem...
-
Fredka - ja też bylam za 1 razem! Nie poddawaj się U mnie nawet była taka sytuacja,że test w domu pokazał 2 kreskę słabą ale była a beta była w granicach 5-25!! Tak więc spokojnie!!
Twoja tepmka idzie ślicznie w górę więc wiary Ci życzę!!!Moje Szczescia
[img][/img] -
Fredka wykres bardzo ładny, jeszcze nic nie jest przesądzone.
Delicious gratulacje, ale jak byś chciała kiedyś mierzyć temperaturę, to taki rozstrzał godzinowy jest zdecydowanie za duży i niewiele Ci powie, tak samo jak mierzenie tylko w drugiej fazie. Pięknej bety! -
nick nieaktualnyDziewczyny nie mam żadnych totalnie objawów ciążowych(poza dużą ilością kremowego śluzu ale to mój pierwszy cykl z olejem lnianym). Wiem ze jest jeszcze wcześnie ale ile bym dała żeby choć trochę było mi nie dobrze albo żeby mnie cycki rozbolały a tu nic! Porąbane to wszystko ...
-
Emka to dobrze, bo na takim etapie to ciążowe objawy są takie same jak przed okresem, ja nic nie interpretuje na korzyść ciąży, jak czegoś naprawde bardzo wyraźnie nie czuję to nie zaznaczam żeby mi detektor punktów nie napykał. Przypomnij kiedy testujesz?
emka@, surreal95 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiekawe czy sobie wkręcamy takie objawy czy rzeczywiście coś można wyczuć
ja mam baardzo wrażliwe piersi, dużo kremowego śluzu i czasem lekkie nudnoscie (takie bardziej kręcenie w brzuchu), poza tym kłuło mnie w brzuchu przez kilka dni i jestem wieczorem zmeczona. Ale ja się nie nakręcam Bo to mój pierwszy cykl w którym wogóle zastanawiam się nad tym co się dzieje z moim ciałem więc nie mam żadnego porównania jak było np w tamtym miesiąc. Pożyjemy zobaczymy. -
Dziś 26.08, której wyszedł pozytyw? Dzień się jeszcze nie kończy, mam nadzieję, że będzie pełno pozytywów. Ja dziś robiłam bete i chyba nie wytrzymam do 15:00, kiedy będą wyniki. WIerzę, że tylko beta jest na sto procent wiarygod na i będe mogła zacząć się cieszyć, jak będzie ładny wynik.
-
nick nieaktualnymartika wrote:Emka to dobrze, bo na takim etapie to ciążowe objawy są takie same jak przed okresem, ja nic nie interpretuje na korzyść ciąży, jak czegoś naprawde bardzo wyraźnie nie czuję to nie zaznaczam żeby mi detektor punktów nie napykał. Przypomnij kiedy testujesz?
-
U mnie, że bolą to za dużo powiedziane, ale muszę mieć dwa rozmiary staników jeden do owulacji, a drugi większy po owulacji:p Zawsze też po ovulce mam zaokrąglony lekko brzuszek na dole do samego okresu i dużo czulszy węch, a przy myciu zębów rano chce mi się wymiotować i to występuje u mnie co miesiąc i jest normą
emka@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie nie ma co w stanik wkładać więc nie ma z tym problemów . Ale powiem Ci że pierwszym objawem ciążowym mojej siostry było właśnie to jak rano chciała umyć zęby i prawie się zhaftowała, tak miała przy każdej ciąży. Ja w sumie przy poprzedniej też nie miałam za dużo objawów więc może tak mam .