Kto testuje 26.08 ??
-
WIADOMOŚĆ
-
bilibili, strasznie Ci współczuje tego stresu. Ja miałam robić betę, ale stwierdziłam, że nie chcę się stresować, co ma być to będzie.
w poprzedniej ciąży strasznie mnie stresował mały przyrost, a z drugiej strony dawał złudną nadzieję, bo beta jednak rosła. ale i tak poroniłam.
dlatego teraz mam wizytę u lekarza w piątek i do tej pory czekam i nie robię nic.
pozdrawiam i życzę aby było wszystko ok ! -
nick nieaktualnyBilibili bardzo sie ciesze z twojego szczescia. Jak na mnie to jestes w ciazy i tyle:) jasnosc kreski nie ma znaczenia jestes w ciazy i juz:) Ja dzis znow testowalam OT i ciazowy test. Oczywiscie ovu poz. CT neg... wedlog wykresu jestem 10 dpo... stracilam troszku nadzieje ale to moze wciaz za wczesnie...
-
Fredka jasne, że może być za wcześnie, zagnieżdżenie może trwać nawet do 12 dni, a hormon jest produkowany po 48 godzinach od zagnieżdżenia, może u Ciebie właśnie ono dłużej trwa, negatywny wynik tak wcześnie jeszcze nic nie oznacza.
Bilibili super, niech teraz maleństwo zdrowo rośnie i nie stresuj się, nie potrzebne mu to teraz:) -
No jest bladziocha:) ale test oczywiście powtórz, albo zrób bete w poniedziałek i w środę ilościową żeby zobaczyć czy dobrze przyrasta:)
Gratulacje oczywiście!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 09:09
dorota1987 lubi tę wiadomość