Kto testuje 26.08 ??
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie za 2 dni termin @. Strasznie mnie korci ale wyjeżdżam jutro i wracam dopiero po weekendzie więc testowanie przełożone na poniedziałek przynajmniej myśleć nie będę nadmiernie.. A i dopadło mnie wczoraj przeziębienie jakieś.. Katar zimno i ból gardła i jeszcze wydaje mi się dziś że zapalenie pęcherza, żebym weekendu pod kołdrą nie przeleżała (z ciążowymi myślami o zgrozo!)
Tym którym nie pogratulowałam to serdecznie GRATULUJĘ!
A tym, które jeszcze czekają życzę powodzenia i ściskam kciuki!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fredka wrote:Hej. Jestem tutaj nowa. Ja bede testowala 28/8. Dzis robilam test owulacyjny i odziwo kreska testowa bardziej wyrazna niz kontrolna... Probowalyscie kiedykolwiek testow owu. po owulacji?
w lipcu robilam przed i po...zawsze wychodzily pozytywneZakochana -
Fredka wrote:A to te pozytywne wychodza wczasie wszystkich dni owulacji, czy po tez? Bo ja juz jestem po owu. 6 dni (wg wykresu) i moich odczuc tez...
To zależy, bo u jednych poziom LH spada niedługo po piku, a czasami utrzymuje się długo na wyższym poziomie, dlatego testy owulacyjne robi się tylko do pierwszego pozytywnego wyniku. Temperatura i inne obserwacje potwierdziły owulkę? Czasami jest też tak, że organizm przygotowuje się do owulacji a do niej nie dochodzi i potem może być następne podejście.
Mówi się też, że test owulacyjny może (nie musi) wykryć ciąże wcześniej niż ciążowy, ale to naprawdę różnie bywa, ja bym w to nie wierzyła.
-
Zakochana wrote:hej dziewczyny :)Owu mialam prawdopodobnie 19.08...jaak myslicie kiedy najwczesniej moge zrobic test? No i jaki polecacie
Ja miałam dzień wcześniej niż Ty i robię 31go chociaż zastanawiam się czy to nie za wcześnie.
ROZGADANA kuruj się! Gdy czas zorganizowany to szybciej leci;) -
Rozgadana wrote:U mnie za 2 dni termin @. Strasznie mnie korci ale wyjeżdżam jutro i wracam dopiero po weekendzie więc testowanie przełożone na poniedziałek przynajmniej myśleć nie będę nadmiernie.. A i dopadło mnie wczoraj przeziębienie jakieś.. Katar zimno i ból gardła i jeszcze wydaje mi się dziś że zapalenie pęcherza, żebym weekendu pod kołdrą nie przeleżała (z ciążowymi myślami o zgrozo!)
Tym którym nie pogratulowałam to serdecznie GRATULUJĘ!
A tym, które jeszcze czekają życzę powodzenia i ściskam kciuki!!
ja dzisiaj wstalam z takim bolem garda ze sliny nie mam jak przelkac...dodam ze w kwietniu i lipcu mialam angine i kuracje antybiotykami..Zakochana -
nick nieaktualny
-
Fredka wrote:Nic tylko uzbroic sie w cierpliwisc... choc to wcale nie jest latwe... ale jak nie bedzie terax to bedzie nastepny cykl... nic straconego jestem pozytywnie nastawiona- staram sie przynajmniej...
my zaczelismy od kwietnia ale wtedy pol miesiaca bralam Augmentin,w maju zaczelam prace w wiekszosci noce wiec nadrabialismy w dzien,czerwiec to samo...lipiec znowu Augmentin (ta angina mnie wykonczy)...dopiero w sierpniu jakos tak czuje ze jest inaczej,przyłożylismy sie,nie jest juz "na wariata" zaczelam obserwowac cykle,owulacje....bylam u lekarza kory uspokoil mnie ze to za krotko aby sie martwic,ja chcialam na juz,teraz juz mysle inaczej,tymbardziej ze w sierpniu sa to starania 100%,mam cichą nadzieje ze sie uda...a jak nie ?
Napewno sie nie poddamyZakochana -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny