Kto testuje 26.08 ??
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam, mam wynik "wątpliwy" Kobitka powiedziała,żeby powtórzyć w pon bo za mało hormony! ale to nie negatyw więc jestem dobrej myśli A jako,że weekend na horyzoncie to tym bardziej
Dodatkowo mam pełne objawy - jestem meeega głodna i zaraz usnę na stojąco nie wiem tylko co na to mój SynMoje Szczescia
[img][/img] -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dzisiaj moj 10dpo, testy owszem pozytywne ale bladziuchna ta 2 linia! Wynik bety " wątpliwy" to przedział między 5 a 25... Musze gdzies tam być ale ponieważ nie robiłam ilościowej to nie wiem....
Mi też sie wydawało,ze to niemożliwe ale kto to ich tam wie Nic czekam do poniedziałki i się zapewne wszystko wyjaśni z samego rana! Trzymajcie za mnie kciuki! Zrbe jeszcze jutro sikańca - zobacze czy linia ciemnieje!
Licze na to,że po prostu zbyt szybko poszłam i wszystko jest ok...Moje Szczescia
[img][/img] -
Cześc Dziewczyny, dołączam do Was jako oczekująca na testowanie. To mój 4 cykl starań... dziś 7dpo aczkolwiek bardzo sie martwie bo testy pokazały owulacje 11dc i 16dc... staranki były w okolicach tego 11dc. Ale dziś mam pierwszy objaw taki którego ne miałam w żadnym poprzednim miesiącu otóż mam straszną niestrawnośc- lekkie mdłości, ból brzucha, wszystko staje mi w gardle... Nieprzyjemne uczucie ale sie ciesze! Może to pierwsze objawy... Ja planuje zatestowac 10dpo czyli 26.08 może już coś wyjdzie...??
Nasz pierwszy cud 1.04.2015 Kornelia :* -
Shaja88 spójrz na moj przypadek - wstrzymaj się do 12dpo chociaż ! Ja zbzikowałam i zrobiłam dikańce 10dpo - oba wyszły pozytywne z bladziusieńką kreską, beta - "wątpliwa" czyli jestem w granicach 5-25! Pani powiedziała,że możliwe ze za mało hormonu jeszcze... objawy mam jak trzeba do tego tempka jak trzeba i multum nerwów! a tak to poszłabym 12dpo i sytuacja byłaby znana odgórnie! A tak to czeka mnie czas nerwowy!Moje Szczescia
[img][/img]