Kto testuje 26.08 ??
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGRATULUJĘ DZIEWCZYNKI I ŻYCZE ZDRÓWKA
mi już brakuje cierpliwości... Kiedyś nawet nie wiedziałam kiedy mam owu... czasami jajnik zabolał i tyle. Teraz odkąd starania idą pełną parą zaczynam wariować. tyle symptomów, że szok. Myślę, że owu miałam 2-3 dni temu a boli mnie brzuch tak jak na @ prawie cały czas- przewalam neta co to moze znaczyć z nadzieją, że ktoś napisze CIĄŻA.
Nie chce mi się już nawet mysleć o tym wszystkim. Sama się nakręcam, a potem kupę łez... ahh -
nick nieaktualny
-
Alika wrote:GRATULUJĘ DZIEWCZYNKI I ŻYCZE ZDRÓWKA
mi już brakuje cierpliwości... Kiedyś nawet nie wiedziałam kiedy mam owu... czasami jajnik zabolał i tyle. Teraz odkąd starania idą pełną parą zaczynam wariować. tyle symptomów, że szok. Myślę, że owu miałam 2-3 dni temu a boli mnie brzuch tak jak na @ prawie cały czas- przewalam neta co to moze znaczyć z nadzieją, że ktoś napisze CIĄŻA.
Nie chce mi się już nawet mysleć o tym wszystkim. Sama się nakręcam, a potem kupę łez... ahh
Alika mnie też brzuch dzisiaj pobolewał. Może to od tego nadmiernego myślenia. Który to Twój cs? Kiedy testujesz? W takim razie miałyśmy owu w podobnym terminie. -
nick nieaktualnymartika możliwe, że od myslenia. 3 cykl, z tym że 1 to tak na czuja, 2 już z mierzeniem temp. ale mąż wyjechał na kurs wiec lipa wyszła.
Testować chyba będę 31.08- 1.09. ale pewnie nie wytrzymam i zrobie wczesniej.
A Ty ile cykli się starasz? kiedy testujesz? -
Ja bede testowac ok 27 o ile mnie wczesniej jie zaleje. Wiaze z tym cyklem duze nadzieje, to pierwszy cykl, po hsg i leczeniu meza. Dzis 5 dpo na wykresie spadek i malpowate bole brzucha. Nie chce sie nakrecac ale to silniejsze odemnie.
Mati 16.07.2009
-
Kassandra - uznałas,że 15-17 tylko z wyglądu sluzu?? Kochana zacznij mierzyc tempkę bo tak jak testy owulacyjne tak i sluz pokaża Ci jedynie,że Twoje ciało przygotowuje się do owulacji! Jedynie tempka wskażę Ci,że ona była! Pamiętaj,że u zdrowej kobiety w ciągu roku mogą być nawet 2 cykle bezowulacyjneMoje Szczescia
[img][/img] -
i tego Ci życzę beti97!!!! Ja też miałam testy z allegro ale powiem Ci ze kupiłam sobie raz z bobo testu czy jakos tak i owszem wychodz jedne i drugie pozytywne ale na allegrowych nigdy nie mialam 2 pieknych tłuściutkich kresek więc trzea wysilic mózgownice a na tych z apteki piękne - takie samiutki albo i testow ciemnijesza!Moje Szczescia
[img][/img] -
ALIKA no ja też myślę, że 31go będę, nasz 2 cs, w pierwszym chyba za szybko zaprzestaliśmy starań, a potem już było za późno. Zobaczymy jak będzie w tym.
BETI97 a Ty jaki ładny spadek miałaś wczoraj 3mam kciuki!
AGJOT1979 fakt, ciężko się nie nakręcać jak człowiek tak planuje i bardzo czeka.
Co do testów owulacyjnych, to ja w tym cyklu pierwszy raz ich używałam, apteczne 5 sztuk kupiłam za 10 zł.
Mykam spać, już się nie mogę doczekać jutrzejszej tempki:DRozgadana lubi tę wiadomość