Kto testuje 26.08 ??
-
WIADOMOŚĆ
-
annix moje gratulacje drugiej kreseczki niech maleństwo rośnie zdrowe i silne trzymam kciuki za was.
-
Witajcie dziewczyny
Ja tez sie staram owu miałam miedzy 15-17 sierpnia, teraz bolą mnie tylko piersi i jakies kłucie takie pod pępikiem dzis miałam ..... test zrobiłam dzisiaj i negat ale wiem że to za wcześnie ;p powinnam testować ok 28 -29 ? prawda ?
-
Rozgadana wrote:Ja stara się zająć pracą ale nie tak łatwo Gdyby chociaż nie było w biurze internetu to może jakoś łatwiej by mi się było skupić a może jakiś film dla odprężenia wieczorkiem?
-
Hej dziewczyny, 3mam za Was kciuki, a tym, które zobaczyły już dwie kreseczki serdecznie gratuluje:) Ja sama nie wiem kiedy będę testować, myślę o niedzieli 31go, ale boje się czy nie za wcześnie. Jak myślicie (owu najprawdopodobniej 18go sierpnia i był to 18 dc, zresztą wykres mam widoczny)?
-
Kassandra - udostępninj wykres swój dla nas 15-17 to duży rozdział może dojdziemy dokładnie do daty ale za testowanie wzięłabym się dopiero po 12 dniach
Anix - gratulacje!!!!!!!!!!
MAMY JUŻ 2 MAMUŚKI - NOJANIEWIEM I ANNIX !!!!! TRZYMAM KCIUKI ZA CAŁĄ RESZTĘ!Moje Szczescia
[img][/img]