kto testuje 27-28 września?
-
WIADOMOŚĆ
-
To i ja sie dopisuje. W poniedzialek robilam bete w 12 dpo i bylo tylko 0.46 wiec narazie negatywny. Postanowilam cierpliwie czekac na @ ktora wlasnie planowo ma 27 przyjsc.
Zobaczymy, oby ta jesien zaczela sie dla jak najwiekszej ilosci z nas szczesliwie!
kmb, opu lubią tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander

-
Witajcie dziewczyny!
Właśnie dołączyłam do OvuFriend, staramy się już 4 cykle, ale od tego cyklu dopiero zaczęłam mierzyć temperaturę i robić wykres, wcześniej robiłam testy owu, ale w dwóch ostatnich miesiącach same negatywne wyniki... Temperatura wygląda na podwyższoną, więc mam nadzieję, że jednak owu była
A teraz mam nadzieję, że wytrzymam do 26-27 z testem... I że @ nie przyjdzie wcześniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 09:04

-
nick nieaktualny
-
Też trzymam za Was wszystkie kciuki!

Teraz się trochę miotam kiedy ewentualnie testować, bo cykle miałam ostatnio między 32 a 36 dni, dopiero się wprawiam w obserwacjach (ha, w ubiegłym tygodniu po raz pierwszy poczułam szyjkę i zrozumiałam mniej więcej o co chodzi z tym jej macaniem!) i wyznaczyłam sobie te 26.09 zakładając cykl 34 dni (tak uśredniony:) )
Zawiodłam się mocno na testach owulacyjnych, zrobiłam ich w tym miesiącu z 15, i nic, najpierw sobie odpuściłam, bo stwierdziłam, że owu nie było, potem zaczęłam mierzyć temperaturę i podwyższona... Więc znów mam nadzieję, tylko nie wiem od kiedy dokładnie liczyć dpo, zwłaszcza że śluz też nie był idealny.
Ech, tyle warunków do spełnienia, a jak człowiek nie chce zajść, to ma wizję, że jeden plemnik się przyplącze i trafiony zatopiony
tyna7jg lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny

Ja mam termin @ na 27 wiec jesli jej nie bedzie to zareaguje w niedziele.
Co do objawów to sie przestałam nakręcać na jakiekolwiek.
W poprzednim cyklu miałam nawet mega metaliczny smak w ustach i nic ...
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.

Zbliża się ta @ jedna, no...