kto testuje 27-28 września?
-
WIADOMOŚĆ
-
To i ja sie dopisuje. W poniedzialek robilam bete w 12 dpo i bylo tylko 0.46 wiec narazie negatywny. Postanowilam cierpliwie czekac na @ ktora wlasnie planowo ma 27 przyjsc.
Zobaczymy, oby ta jesien zaczela sie dla jak najwiekszej ilosci z nas szczesliwie!kmb, opu lubią tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
Witajcie dziewczyny!
Właśnie dołączyłam do OvuFriend, staramy się już 4 cykle, ale od tego cyklu dopiero zaczęłam mierzyć temperaturę i robić wykres, wcześniej robiłam testy owu, ale w dwóch ostatnich miesiącach same negatywne wyniki... Temperatura wygląda na podwyższoną, więc mam nadzieję, że jednak owu była
A teraz mam nadzieję, że wytrzymam do 26-27 z testem... I że @ nie przyjdzie wcześniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 09:04
-
nick nieaktualny
-
Też trzymam za Was wszystkie kciuki!
Teraz się trochę miotam kiedy ewentualnie testować, bo cykle miałam ostatnio między 32 a 36 dni, dopiero się wprawiam w obserwacjach (ha, w ubiegłym tygodniu po raz pierwszy poczułam szyjkę i zrozumiałam mniej więcej o co chodzi z tym jej macaniem!) i wyznaczyłam sobie te 26.09 zakładając cykl 34 dni (tak uśredniony:) )
Zawiodłam się mocno na testach owulacyjnych, zrobiłam ich w tym miesiącu z 15, i nic, najpierw sobie odpuściłam, bo stwierdziłam, że owu nie było, potem zaczęłam mierzyć temperaturę i podwyższona... Więc znów mam nadzieję, tylko nie wiem od kiedy dokładnie liczyć dpo, zwłaszcza że śluz też nie był idealny.
Ech, tyle warunków do spełnienia, a jak człowiek nie chce zajść, to ma wizję, że jeden plemnik się przyplącze i trafiony zatopiony
tyna7jg lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Ja mam termin @ na 27 wiec jesli jej nie bedzie to zareaguje w niedziele.
Co do objawów to sie przestałam nakręcać na jakiekolwiek.
W poprzednim cyklu miałam nawet mega metaliczny smak w ustach i nic ...
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.