Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie kto testuje 27-28 września?
Odpowiedz

kto testuje 27-28 września?

Oceń ten wątek:
  • ceska Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jak myślicie owulke wedlug testów miałam 21,22,23 w te trzy dni wyszedł pozytywny gdybym jutro zrobiła test był by w miarę wiarygodny ?
    Czuje się okrutnie; boli mnie tak jak by jajnik, jestem senna i mam straszny humor związany praktycznie niczym czy któraś z was już tak miała ???

oar8skjod4lwslof.png
  • gosi_a Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem to za wcześnie. Poczekaj cierpliwie choć wiem że to trudne ale jak wyjdzie negatyw tobuznasz że było za wcześnie i dalej będziesz się zastanawiać.

wnidt5odau6o2x80.png
  • kryśka Ekspertka

Wysłany: 1 października 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lepiej się wstrzymaj do dnia kiedy powinna być teraz może być za wcześnie

fdf360f2c6116cc4388652c04f61f3a0.png
    co8pxgdslt0a9763.png
‹‹ 3 4 5 6 7
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ