X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie kto testuje 27-28 września?
Odpowiedz

kto testuje 27-28 września?

Oceń ten wątek:
  • ceska Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jak myślicie owulke wedlug testów miałam 21,22,23 w te trzy dni wyszedł pozytywny gdybym jutro zrobiła test był by w miarę wiarygodny ?
    Czuje się okrutnie; boli mnie tak jak by jajnik, jestem senna i mam straszny humor związany praktycznie niczym czy któraś z was już tak miała ???

oar8skjod4lwslof.png
  • gosi_a Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem to za wcześnie. Poczekaj cierpliwie choć wiem że to trudne ale jak wyjdzie negatyw tobuznasz że było za wcześnie i dalej będziesz się zastanawiać.

wnidt5odau6o2x80.png
  • kryśka Ekspertka

Wysłany: 1 października 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lepiej się wstrzymaj do dnia kiedy powinna być teraz może być za wcześnie

fdf360f2c6116cc4388652c04f61f3a0.png
    co8pxgdslt0a9763.png
‹‹ 3 4 5 6 7
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ