kto testuje 27-28 września?
-
WIADOMOŚĆ
-
kmb wrote:A jak myślicie czy jeśli ten spadek to implantacja. To kiedy mogę testować bo chyba z 3 dni to zawczesnie
Wykrywalne stężenie beta-HCG (1 mIU/ml) w surowicy krwi i moczu kobiety ciężarnej można stwierdzić po 48 godzinach od zagnieżdżenia zapłodnionej komórki jajowej
Jednak mozna a nie trzeba a widzialam takie wyniki ujemne bety nawet 6 dni po terminie spodziewanej @ a ciaza byłaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 20:19
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyAaaaaa!!! Dziewczyny!!! Czy Wy widzicie to co ja?!
22.09.-10 dpo : http://zapodaj.net/002553e2b0fab.jpg.html
23.03.-11 dpo : wynik bety: wątpliwy
25.09.-13 dpo : http://zapodaj.net/1c55c66805c96.jpg.html
Zjadam śniadanie, lecę jak na skrzydłach na betę.
P.S. Wczoraj jak już pisałam, pojawiło się trochę różowego śluzu. Dzisiaj jest go trochę więcej. Planowany termin @: jutro. Mam się martwić, czy złożyć na karb plamienia w pierwszych tygodniach ciąży? Ciąży... aaaa!!! -
Lauda gratuluję!
Bergamotka a to nie będzie za wcześnie na testowanie? będziesz chyba wtedy w 26dc? iludniowe masz cykle?
Pytam bo ja mam termin @ na 30.09 a korci mnie strasznie żeby zatestować 27.09 bo mamy wtedy rocznicę ślubu serce podpowiada żeby robić test i mieć fajny prezent, a rozum każe zaczekać -
tak, walka serca i rozumu- chyba każda z nas to przechodzi teraz
ja na razie utrzymuje się dzielnie przy postanowieniu, że najwcześniej zatestuje 27
dzisiaj przewidywany dzień przyjścia @.
Na razie bez żadnych znaków wskazujących na totyna7jg lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lauda, też gratuluję!
Który to cykl starań, że tak się zapytam z ciekawości?
Ja nie mogę wysiedzieć do jutra, żeby testować, już dzisiaj rano przed wstaniem prowadziłam sama ze sobą dialogi w myślach, czy testować, czy nie, ale wyperswadowałam sobie, żeby wytrzymać i się nie dołować dzisiaj. No a jak już po porannym siku, to już łatwiej mi sobie wytłumaczyć, że trzeba zaczekać do kolejnego porannego
Grrr, staram się nie nastawiać za bardzo, bo może po prostu któryś kolejny z długich cyklów mam i @ przyjdzie w niedzielę... -
nick nieaktualny
-
Werbenka wrote:Lauda gratuluję!
Bergamotka a to nie będzie za wcześnie na testowanie? będziesz chyba wtedy w 26dc? iludniowe masz cykle?
Pytam bo ja mam termin @ na 30.09 a korci mnie strasznie żeby zatestować 27.09 bo mamy wtedy rocznicę ślubu serce podpowiada żeby robić test i mieć fajny prezent, a rozum każe zaczekać
Werbenko, no niby na to wychodzi, że 26dc... Jednak nie mam wyjścia. 28 wyjeżdżamy z M do Niemiec. Mam nadzieję, że test coś wykaże. Jak nie, mimo wszystko będę na siebie uważać, nabiorę magnezu, witamin, dodatkowy test na powtórzenie...
Jedziemy swoim autem, M prowadzi i jak tylko zajdzie ochota możemy się zatrzymać... będzie dobrze Mam cykle 28-30 dniowe. Ze dwa razy w tym roku miałam 27-dniowe. No zobaczymy Gdyby nie ten wyjazd pewnie poczekałabym do tego 30-stego... Ja na Twoim miejscu bym poczekała z podjęciem już dzisiaj decyzji co do testowania 27. Może w sobotę rano po obudzeniu się podejmiesz decyzję? Mimo to jaką byś nie podjęła trzymam z Ciebie kciuki!
Lauda ale super! Gratuluję! Czekam na dalsze wieści
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 15:02
Werbenka lubi tę wiadomość
SYNEK FLORIAN
-
nick nieaktualnyDziewczyny, to już oficjalne!
Wyniki Beta HCG: 237,2 mIU/ml
Jestem przeszczęśliwa + mam mdłości (ale to raczej z emocji
Ślę Wam wiruski *********************
P.S. Wiecie o wynikach szybciej niż mój mężuś. Ba... mam podejrzenie, że on wcale niczego nie podejrzewa...
P.S.2. Teraz już oficjalnie dziękuję za wszystkie gratulacje i ciepłe słowa oraz wsparcie. Jesteście wspaniałe!Tosia 1981, Bergamota, zAgatka, Lena83, kmb, AniaBania, Czarnulka84, Ania24 lubią tę wiadomość