kto testuje 27-28 września?
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie też dziś negatywnie test wyszedł. Następny 29 lub 30 września jak @ nie przyjdzie...
Do Niemiec nie jedziemy. Mój M złapał taką anginę, że ledwo może mówić.
Kusiczka - przed Tobą nowy cykl, mam nadzieję, że będzie owocny!!!
Kmb - to może być za wcześnie, Werbenka ma rację. Z resztą tak jak u mnie...
A właśnie WERBENKO, zdecydowałaś się na dzisiejsze testowanie?
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu!!! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 13:12
SYNEK FLORIAN
-
Bergamota wrote:U mnie też dziś negatywnie test wyszedł. Następny 29 lub 30 września jak @ nie przyjdzie...
Do Niemiec nie jedziemy. Mój M złapał taką anginę, że ledwo może mówić.
Kusiczka - przed Tobą nowy cykl, mam nadzieję, że będzie owocny!!!
Kmb - to może być za wcześnie, Werbenka ma rację. Z resztą tak jak u mnie...
A właśnie WERBENKO, zdecydowałaś się na dzisiejsze testowanie?
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu!!! :*
Rano wstałam do łazienki i się zastanawiałam, mierzyć tempkę czy testować. I w końcu rozum zwyciężył, testu rano nie zrobiłam...
ale potem coś mnie podkusiło i zrobiłam ok. godz. 12 i negatywny oczywiście
Nie wiem co mnie podkusiło, było to kompletnie bezsensu, tyle dni przed terminem i to jeszcze nie z porannego moczu próbuję znowu w poniedziałek, albo wtorek.
Czyli jedziemy na tym samym wózku
dziękuję za życzenia i zdrówka dla męża!!!!!
Kusiczka przykro mi ale nowy cykle nowe nadzieje, trzeba się teraz przestawić z oczekiwania na walkę -
Ha! Ja też się dzisiaj rano biłam z myślami: robić czy nie robić testu, zwłaszcza jak okazało się, że nie jedziemy! Pomyślałam, że przecież to może być za wcześnie... no i masz babo placek! Ciekawość zwyciężyła, niestety...
Mam nadzieję, że się coś wyjaśni u nas Werbenko do końca miesiąca
Miłego weekendu dziewczyny!!!
SYNEK FLORIAN
-
nick nieaktualnyJa nie bede testowac ... Niczego nie czuje, zadnych boli oprocz malpowych czaem , zero sluzu a w ciazy ponoc zalewa zero bolu piersi ... Ujme to tak : ciazy sie nie spodziewam poprostu ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 19:31
-
opu wrote:Ja nie bede testowac ... Niczego nie czuje, zadnych boli oprocz malpowych czaem , zero sluzu a w ciazy ponoc zalewa zero bolu piersi ... Ujme to tak : ciazy sie nie spodziewam poprostu ...
ten śluz ciążowy to nie pojawia się tak od razu. Ja przy pierwszej ciąży przed terminem @ objawów nie miałam żadnych
-
Kusiczka, szkoda z @, ale nowy cykl=nowa nadzieja!
Opu, jak się człowiek nie spodziewa, to dalej może przyjść ciąża oby się udało!
U mnie dzisiaj spadek temperatury. Wprawdzie nie mam jeszcze praktyki z temperaturą w swoim cyklu, ale wygląda jak książkowy spadek przed @, więc już nawet nic nie kombinuję z testami i nastawiam się na następny miesiąc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmberla wrote:Zrobilam rano test, jest cien cienia. 10dpo... Sama nie wiem, moze sobie wmawiam. @ wypadalaby dopiero kolo środy...
Amberla, ja też miałam cień cienia 10 dpo. A po dwóch dniach już kreski grubaski. Także trzymam kciuki!Amberla lubi tę wiadomość
-
Werbenka wrote:Zgadzam się z Amberlą
Bergamotka a kiedy testujesz? ja chyba do wtorku poczekam
jak mi się uda oczywiście
Jak do wtorku nie p[rzyjdzie @ to testuję 1 października. Tam myślę... chyba że nie wytrzymam i zrobię test 30-stego
Jeszcze zobaczę.
Wiem, że nie mam odniesienia do temp z I fazy cyklu, ale pomimo tego, to chyba dobrze, że utrzymuje się (od 20-stego września, tj. mój 19dc) na poziomie 37 - 37,2 st? Mierzę od kilku dni, stale o tej samej porze przed wstaniem z łóżka...
SYNEK FLORIAN
-
Jak temperatura utrzymuje się wysoka, to dobry znak
Moja temperatura nie kłamała - dzisiaj spadek, teraz wieczorem plamienie, ból na @, pewnie jutro @ w pełni będzie. Ale Tobie życzę równej i podwyższonej temperatury aż do dwóch kresek na teście!
Dobranoc Dziewczyny!