Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie kto testuje 27-28 września?
Odpowiedz

kto testuje 27-28 września?

Oceń ten wątek:
  • kmb Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj test. Negatywny :-( i zapewne jutro max poniedziałek przyjdzie @. Trzymam za pozostałe dziewczyny kciukasy :-D

• Werbenka Przyjaciółka

Wysłany: 27 września 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może jeszcze było za wcześnie? to był dopiero 27dc. U mnie przy pierwszej ciąży w dniu @ druga kreska była taka blada, że tylko ja ją widziałam pod światło, dopiero po kilka dniach wyszły "prawdziwe" tłuste krechy :)

f2w3rjjgw78wzbcc.png
  • kusiczka Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny- ja już nie muszę testować, @ przyszła :(

f2w3gov3j7kctpp8.png
  • Bergamota Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też dziś negatywnie test wyszedł. Następny 29 lub 30 września jak @ nie przyjdzie...
    Do Niemiec nie jedziemy. Mój M złapał taką anginę, że ledwo może mówić. :(

Kusiczka - przed Tobą nowy cykl, mam nadzieję, że będzie owocny!!!

Kmb - to może być za wcześnie, Werbenka ma rację. Z resztą tak jak u mnie...

A właśnie WERBENKO, zdecydowałaś się na dzisiejsze testowanie?
    Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu!!! :) :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 13:12

<3 SYNEK FLORIAN <3
  • Werbenka Przyjaciółka

Wysłany: 27 września 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bergamota wrote:
    U mnie też dziś negatywnie test wyszedł. Następny 29 lub 30 września jak @ nie przyjdzie...
    Do Niemiec nie jedziemy. Mój M złapał taką anginę, że ledwo może mówić. :(

Kusiczka - przed Tobą nowy cykl, mam nadzieję, że będzie owocny!!!

Kmb - to może być za wcześnie, Werbenka ma rację. Z resztą tak jak u mnie...

A właśnie WERBENKO, zdecydowałaś się na dzisiejsze testowanie?
    Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu!!! :) :*

Rano wstałam do łazienki i się zastanawiałam, mierzyć tempkę czy testować. I w końcu rozum zwyciężył, testu rano nie zrobiłam...

ale potem coś mnie podkusiło i zrobiłam ok. godz. 12 i negatywny oczywiście ;)

Nie wiem co mnie podkusiło, było to kompletnie bezsensu, tyle dni przed terminem i to jeszcze nie z porannego moczu :D próbuję znowu w poniedziałek, albo wtorek.

Czyli jedziemy na tym samym wózku :D
    dziękuję za życzenia i zdrówka dla męża!!!!!

Kusiczka przykro mi :( ale nowy cykle nowe nadzieje, trzeba się teraz przestawić z oczekiwania na walkę :)

f2w3rjjgw78wzbcc.png
  • Bergamota Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha! Ja też się dzisiaj rano biłam z myślami: robić czy nie robić testu, zwłaszcza jak okazało się, że nie jedziemy! Pomyślałam, że przecież to może być za wcześnie... no i masz babo placek! :/ Ciekawość zwyciężyła, niestety...
    Mam nadzieję, że się coś wyjaśni u nas Werbenko do końca miesiąca :)

Miłego weekendu dziewczyny!!!

<3 SYNEK FLORIAN <3
  • ceska Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez czekam i czekam... staram sie od pol roku i nici,od 3 mc na testach owu. Dzisiaj 5dpo boli mnie podbrzusze i plecy l na dole .., no i humor zajebisty.. nic ino plakać

oar8skjod4lwslof.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie bede testowac ... Niczego nie czuje, zadnych boli oprocz malpowych czaem , zero sluzu a w ciazy ponoc zalewa zero bolu piersi ... Ujme to tak : ciazy sie nie spodziewam poprostu ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 19:31

• Amberla Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    opu, kiedy się nie spodziewasz najczęściej przychodzi. Bóle małpowe są na początku i to duże. A śluz i piersi to ściema, nie każdy tak ma :)

Werbenka lubi tę wiadomość

• Werbenka Przyjaciółka

Wysłany: 28 września 2014, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    opu wrote:
    Ja nie bede testowac ... Niczego nie czuje, zadnych boli oprocz malpowych czaem , zero sluzu a w ciazy ponoc zalewa zero bolu piersi ... Ujme to tak : ciazy sie nie spodziewam poprostu ...

ten śluz ciążowy to nie pojawia się tak od razu. Ja przy pierwszej ciąży przed terminem @ objawów nie miałam żadnych ;)

f2w3rjjgw78wzbcc.png
  • Werbenka Przyjaciółka

Wysłany: 28 września 2014, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się z Amberlą :)

Bergamotka a kiedy testujesz? ja chyba do wtorku poczekam :)

jak mi się uda oczywiście :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 07:22

f2w3rjjgw78wzbcc.png
  • ale.ale Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kusiczka, szkoda z @, ale nowy cykl=nowa nadzieja!

Opu, jak się człowiek nie spodziewa, to dalej może przyjść ciąża :) oby się udało!

U mnie dzisiaj spadek temperatury. Wprawdzie nie mam jeszcze praktyki z temperaturą w swoim cyklu, ale wygląda jak książkowy spadek przed @, więc już nawet nic nie kombinuję z testami i nastawiam się na następny miesiąc :(

m3sx3e3kqurga36a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ambrela ja mam baaaardzo delikatne i krotkie bole malpowe pojawiaja sie i znikaja za minute… ;) wiec to pewnie nie to

dziekuje dziewczyny za cieple slowa :)

• Amberla Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobilam rano test, jest cien cienia. 10dpo... Sama nie wiem, moze sobie wmawiam. @ wypadalaby dopiero kolo środy...

lauda lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kciuki za nasycenie koloru na tesciku ;))) a potem soczysta zielen na wykresie ;)))))

lauda lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla wrote:
    Zrobilam rano test, jest cien cienia. 10dpo... Sama nie wiem, moze sobie wmawiam. @ wypadalaby dopiero kolo środy...

Amberla, ja też miałam cień cienia 10 dpo. A po dwóch dniach już kreski grubaski. Także trzymam kciuki!

Amberla lubi tę wiadomość

• Czarnulka84 Koleżanka

Wysłany: 28 września 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj rano testowałam w 12dpo i niestety jedna kreseczka :-( wmawialam sobie ,ze za wcześnie zeby test był pozytywny . Dziś przyszły plamnienia @ :-(( dziwne bo bez żadnych objawów .
    Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny , które jutro testują .

• Amberla Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w sumie już nie wierze. Teraz wieczorem jak patrze na ten test to nie widzę... A olać to, za wcześnie się ucieszylam a moze nic nie ma :-/

• Bergamota Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werbenka wrote:
    Zgadzam się z Amberlą :)

Bergamotka a kiedy testujesz? ja chyba do wtorku poczekam :)

jak mi się uda oczywiście :D

Jak do wtorku nie p[rzyjdzie @ to testuję 1 października. Tam myślę... ;) chyba że nie wytrzymam i zrobię test 30-stego :)
    Jeszcze zobaczę.
    Wiem, że nie mam odniesienia do temp z I fazy cyklu, ale pomimo tego, to chyba dobrze, że utrzymuje się (od 20-stego września, tj. mój 19dc) na poziomie 37 - 37,2 st? Mierzę od kilku dni, stale o tej samej porze przed wstaniem z łóżka...

<3 SYNEK FLORIAN <3
  • ale.ale Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak temperatura utrzymuje się wysoka, to dobry znak :)

Moja temperatura nie kłamała - dzisiaj spadek, teraz wieczorem plamienie, ból na @, pewnie jutro @ w pełni będzie. Ale Tobie życzę równej i podwyższonej temperatury aż do dwóch kresek na teście!

Dobranoc Dziewczyny!

m3sx3e3kqurga36a.png
‹‹ 3 4 5 6 7
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ