kto testuje 27-28 września?
-
WIADOMOŚĆ
-
Powtórzone rano.... pierwszy test z porannego moczu - na początku nie było nic, po 20 min blada kreska. Ekscytowałam się ale starałam nie nakręcać po wiadomo po 20 min... a tam pisze żeby odczytać po 5.I pojechałam zrobić krew - w ceny od 48-59 zł w gabinetach stwierdziłam olewam najwyżej dostane okres w środę albo wtedy test sikany wyjdzie pozytyw. Ale pokusiło mnie, kupiłam drugi test... zrobiłam z moczu nie porannego choć może cos na dnie zostało. I co - nie minęło 5 minut.... jest druga krecha widoczna - blada - ale widoczna - żaden cień cienia tylko normalna
cati lubi tę wiadomość
-
No.. strasznie droga - ja słyszałam, że jest po 20 zl? Dziewczyny tak pisały, więc wtedy się nie opłaca testów kupować tylko od razu iść na betę... Tym bardziej dziwne, że to w Krakowie - gdzie przecież konkurencja jest duża, to powinno być taniej. Pierwszy test: Quixx a drugi Vitam (obydwa płytkowe i czułość 25. Ten pierwszy z porannego po dłuższym czasie więc mogłam podejrzewać, że nie prawdziwy. Ale drugi już normalnie po 3 m wyszło. Ja pierniczę... sama nie wierzę - w śr albo czw pójdę na betę potwierdzić jeśli okres nie przyjdzie ( jeśli to nie biochemiczna ciąża).
-
niestety moją powtórkę z testowania wyprzedziła @
chociaż już wiem w czym leży problem, lekarz mnie pocieszył, ze za 3 miesiące na pewno będę w ciąży, muszę tylko uregulować hormony pijąc Regularne Cykle, chociaż wiem gdzie leży problem wiec jest kolejny cykl i kolejne starania -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo zdecydowalam sie zdecydowalam bo robilam badania progesteronu od razu po pracy ( nie mialam czasu na test innej firmy sikany) ale i tak znam wynik tej bety - nie wiem co mnie podkusilo chyba fakt ze jak juz jestem to zrobmy bede miala spokoj i spokojnie bede oczekiwac malpy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rano dwa testy pozytywne, blade ale pozytywne... I poszłam a betę, zobaczymy. Naprawdę nie przypuszczałam, że teraz tak szybko pójdzie. 5 miesięcy tylko Jak wszystko pójdzie dobrze i będzie się rozwijać bez problemów to ciekawe co będzie - polowaliśmy na chłopca
Cigaretta, Bergamota, Bloom lubią tę wiadomość
-
Hej!
Dziewczyny ja czekam na testowanie do 3 października, jak do czwartku oczywiście @ nie przylezie.
A już wczoraj tak się czułam jakbym miała @ dostać. Dziwnie jakoś bo brzuch tak mnie ciągną i czułam się jakby temp mi spadła. idąc do toalety byłam pewna, że ujrzę krew. Ale, uff nie. Zmierzyłam temp i... 37,4! Dzisiaj rano o zwykłej porze zmierzyłam i było 37,1st.
Czekam cierpliwie i z nadzieją, że jednak 3 października (32dc) zobaczę swoje cudowne, wyśnione i wymarzone dwie krechy na teście...
Amberla - gratulacje!
Nati85 - dopóki nie ma @ jest nadzieja trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 12:11
SYNEK FLORIAN