Kto testuje po 20 kwietnia zapraszam?!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, pomocy Miałam dostać @ w sobotę, ale w piątek dostałam plamienia i tak zostało do dzisiaj. @ nie widu, ni słychu, brzuch leciutko pobolewa, temperatura wysoka, tylko te plamienia zostały. Zrobiłam wczoraj test i wyszedł negatywny. Myślicie, że jest jeszcze jakaś szansa? Chcę powtórzyć test jutro. Do tej pory cykle miałam jak w zegarku.
-
nick nieaktualny
-
Maximka84 nie mam objawów ciążowych ale czuje się bardziej zmęczona i czasami było mi duszno ale takie objawy mogłam mieć nawet nie bedąc w ciąży. w pierwszej ciąży tez nie miałam objawów tylko wyczuwałam na odległość czosnek orzeszki i żurawinę i to tyle. Żadnych zachcianek napadów głodu..
Marzycielko29 teraz ta kreseczka jest wyraźniejsza i o wiele bardziej widoczna Przekazałam już wiadomosć Mężowi a w srode jestem umówiona do ginekologa. Zrobie jeszcze test jutro i w srode rano i zobaczymy:) ale juz poprostu czuje i wiem ze jestem w ciąży ))))sylwiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MamaMadzia wrote:Maximka84 nie mam objawów ciążowych ale czuje się bardziej zmęczona i czasami było mi duszno ale takie objawy mogłam mieć nawet nie bedąc w ciąży. w pierwszej ciąży tez nie miałam objawów tylko wyczuwałam na odległość czosnek orzeszki i żurawinę i to tyle. Żadnych zachcianek napadów głodu..
Marzycielko29 teraz ta kreseczka jest wyraźniejsza i o wiele bardziej widoczna Przekazałam już wiadomosć Mężowi a w srode jestem umówiona do ginekologa. Zrobie jeszcze test jutro i w srode rano i zobaczymy:) ale juz poprostu czuje i wiem ze jestem w ciąży ))))
gratuluję ja czekam do środy może @ się nie pojawi"Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności, jakie panują w naszych sercach".Jan Paweł II
-
Witam. Fajnie tu u was
U mnie dziś 9d po owulacji i nie wytrzymałam. Niestety tylko jedna kreska. Mam nadzieję, że to przez to, że za wcześnie. Boli mnie brzuch. W pierwszej ciąży też tak było. Plamiłam, testowałam negatywnie i tak naprawdę przez przypadek zorientowałam się, że jestem w ciąży. Chciałam ambitnie zacząć pomiary temperatury, tylko jakaś dziwnie wysoka była na początku cyklu i to mi dało do myślenia. Teraz mam większe parcie na dziecko niż za pierwszym razem. Do pierwszej ciąży nie byłam chyba przygotowana. Bardziej mąż chciał dziecka. Dzisiaj i mnie zależy. Po trzech miesiącach starań zaczynam patrzeć na kobiety w ciąży z zazdrością... -
mamuleska wrote:Witam. Fajnie tu u was
U mnie dziś 9d po owulacji i nie wytrzymałam. Niestety tylko jedna kreska. Mam nadzieję, że to przez to, że za wcześnie. Boli mnie brzuch. W pierwszej ciąży też tak było. Plamiłam, testowałam negatywnie i tak naprawdę przez przypadek zorientowałam się, że jestem w ciąży. Chciałam ambitnie zacząć pomiary temperatury, tylko jakaś dziwnie wysoka była na początku cyklu i to mi dało do myślenia. Teraz mam większe parcie na dziecko niż za pierwszym razem. Do pierwszej ciąży nie byłam chyba przygotowana. Bardziej mąż chciał dziecka. Dzisiaj i mnie zależy. Po trzech miesiącach starań zaczynam patrzeć na kobiety w ciąży z zazdrością...
nie martw się będzie dobrze"Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności, jakie panują w naszych sercach".Jan Paweł II