Kto testuje po 20 kwietnia zapraszam?!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, pomocy
Miałam dostać @ w sobotę, ale w piątek dostałam plamienia i tak zostało do dzisiaj. @ nie widu, ni słychu, brzuch leciutko pobolewa, temperatura wysoka, tylko te plamienia zostały. Zrobiłam wczoraj test i wyszedł negatywny. Myślicie, że jest jeszcze jakaś szansa? Chcę powtórzyć test jutro. Do tej pory cykle miałam jak w zegarku.
-
nick nieaktualny
-
Maximka84 nie mam objawów ciążowych ale czuje się bardziej zmęczona i czasami było mi duszno ale takie objawy mogłam mieć nawet nie bedąc w ciąży. w pierwszej ciąży tez nie miałam objawów tylko wyczuwałam na odległość czosnek orzeszki i żurawinę
i to tyle. Żadnych zachcianek napadów głodu..
Marzycielko29 teraz ta kreseczka jest wyraźniejsza i o wiele bardziej widoczna Przekazałam już wiadomosć Mężowia w srode jestem umówiona do ginekologa. Zrobie jeszcze test jutro i w srode rano i zobaczymy:) ale juz poprostu czuje i wiem ze jestem w ciąży
))))
sylwiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MamaMadzia wrote:Maximka84 nie mam objawów ciążowych ale czuje się bardziej zmęczona i czasami było mi duszno ale takie objawy mogłam mieć nawet nie bedąc w ciąży. w pierwszej ciąży tez nie miałam objawów tylko wyczuwałam na odległość czosnek orzeszki i żurawinę
i to tyle. Żadnych zachcianek napadów głodu..
Marzycielko29 teraz ta kreseczka jest wyraźniejsza i o wiele bardziej widoczna Przekazałam już wiadomosć Mężowia w srode jestem umówiona do ginekologa. Zrobie jeszcze test jutro i w srode rano i zobaczymy:) ale juz poprostu czuje i wiem ze jestem w ciąży
))))
gratulujęja czekam do środy może @ się nie pojawi
"Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności, jakie panują w naszych sercach".Jan Paweł II
-
Witam. Fajnie tu u was
U mnie dziś 9d po owulacji i nie wytrzymałam. Niestety tylko jedna kreska. Mam nadzieję, że to przez to, że za wcześnie. Boli mnie brzuch. W pierwszej ciąży też tak było. Plamiłam, testowałam negatywnie i tak naprawdę przez przypadek zorientowałam się, że jestem w ciąży. Chciałam ambitnie zacząć pomiary temperatury, tylko jakaś dziwnie wysoka była na początku cyklui to mi dało do myślenia. Teraz mam większe parcie na dziecko niż za pierwszym razem. Do pierwszej ciąży nie byłam chyba przygotowana. Bardziej mąż chciał dziecka. Dzisiaj i mnie zależy. Po trzech miesiącach starań zaczynam patrzeć na kobiety w ciąży z zazdrością...
-
mamuleska wrote:Witam. Fajnie tu u was
U mnie dziś 9d po owulacji i nie wytrzymałam. Niestety tylko jedna kreska. Mam nadzieję, że to przez to, że za wcześnie. Boli mnie brzuch. W pierwszej ciąży też tak było. Plamiłam, testowałam negatywnie i tak naprawdę przez przypadek zorientowałam się, że jestem w ciąży. Chciałam ambitnie zacząć pomiary temperatury, tylko jakaś dziwnie wysoka była na początku cyklui to mi dało do myślenia. Teraz mam większe parcie na dziecko niż za pierwszym razem. Do pierwszej ciąży nie byłam chyba przygotowana. Bardziej mąż chciał dziecka. Dzisiaj i mnie zależy. Po trzech miesiącach starań zaczynam patrzeć na kobiety w ciąży z zazdrością...
nie martw się będzie dobrze"Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności, jakie panują w naszych sercach".Jan Paweł II