X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kto testuje po 20 kwietnia zapraszam?!!!
Odpowiedz

Kto testuje po 20 kwietnia zapraszam?!!!

Oceń ten wątek:
  • g0s1a82 Debiutantka

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oczekuje wrote:
    kochane ale plamienie to nie okres...jest na to żywy dowod,kolezanka plamila i okazalo sie ze jest w ciazy :) wiec glowa do gory jeszcze nic straconego...gdzie Wasza wiara:)

Dokładnie moja koleżanka plamiła przez jakieś 4 miesiące i przez ten okres była już w ciąży :)

g0s1a82
  • anika Ekspertka

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odebrałam wyniki bety.Wyszła 3,4 :( wczoraj dostałam lekkiego plamienia które ustało. moze po prostu za wczesnie zrobilam bete jak myslicie? powtorze w pon moze bedzie przysrost. @ mam dostac dopiero za jakies 3-4dni.

fefa15317bdc514024168a480c517a28.png
  • g0s1a82 Debiutantka

Wysłany: 4 maja 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny byłam pewna,że @ nadejdzie a tu jak na razie skończyło się na brunatnym śluzie i już 4 dzień mi się spóźnia.Robiłam test w drugim dniu,ale wynik był negatywny czy to możliwe,że testy czasem nie wykazują ciąży?

g0s1a82
  • anika Ekspertka

Wysłany: 4 maja 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mozliwe.nie mozesz isc na betke?

fefa15317bdc514024168a480c517a28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2013, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    g0s1a82 wrote:
    Dziewczyny byłam pewna,że @ nadejdzie a tu jak na razie skończyło się na brunatnym śluzie i już 4 dzień mi się spóźnia.Robiłam test w drugim dniu,ale wynik był negatywny czy to możliwe,że testy czasem nie wykazują ciąży?

może za wcześnie zrobiłaś. nie widzę twojego wykresu. kiedy miałaś owulację? niektórym dziewczynom test dodatni wychodzi dopiero 4 dni po terminie @ powtórz test.

1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ