X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kto testuje po 20 kwietnia zapraszam?!!!
Odpowiedz

Kto testuje po 20 kwietnia zapraszam?!!!

Oceń ten wątek:
  • g0s1a82 Debiutantka

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oczekuje wrote:
    kochane ale plamienie to nie okres...jest na to żywy dowod,kolezanka plamila i okazalo sie ze jest w ciazy :) wiec glowa do gory jeszcze nic straconego...gdzie Wasza wiara:)

Dokładnie moja koleżanka plamiła przez jakieś 4 miesiące i przez ten okres była już w ciąży :)

g0s1a82
  • anika Ekspertka

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odebrałam wyniki bety.Wyszła 3,4 :( wczoraj dostałam lekkiego plamienia które ustało. moze po prostu za wczesnie zrobilam bete jak myslicie? powtorze w pon moze bedzie przysrost. @ mam dostac dopiero za jakies 3-4dni.

fefa15317bdc514024168a480c517a28.png
  • g0s1a82 Debiutantka

Wysłany: 4 maja 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny byłam pewna,że @ nadejdzie a tu jak na razie skończyło się na brunatnym śluzie i już 4 dzień mi się spóźnia.Robiłam test w drugim dniu,ale wynik był negatywny czy to możliwe,że testy czasem nie wykazują ciąży?

g0s1a82
  • anika Ekspertka

Wysłany: 4 maja 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mozliwe.nie mozesz isc na betke?

fefa15317bdc514024168a480c517a28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2013, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    g0s1a82 wrote:
    Dziewczyny byłam pewna,że @ nadejdzie a tu jak na razie skończyło się na brunatnym śluzie i już 4 dzień mi się spóźnia.Robiłam test w drugim dniu,ale wynik był negatywny czy to możliwe,że testy czasem nie wykazują ciąży?

może za wcześnie zrobiłaś. nie widzę twojego wykresu. kiedy miałaś owulację? niektórym dziewczynom test dodatni wychodzi dopiero 4 dni po terminie @ powtórz test.

1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ