Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kto testuje po 20 kwietnia zapraszam?!!!
Odpowiedz

Kto testuje po 20 kwietnia zapraszam?!!!

Oceń ten wątek:
  • g0s1a82 Debiutantka

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oczekuje wrote:
    kochane ale plamienie to nie okres...jest na to żywy dowod,kolezanka plamila i okazalo sie ze jest w ciazy :) wiec glowa do gory jeszcze nic straconego...gdzie Wasza wiara:)

Dokładnie moja koleżanka plamiła przez jakieś 4 miesiące i przez ten okres była już w ciąży :)

g0s1a82
  • anika Ekspertka

Wysłany: 30 kwietnia 2013, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odebrałam wyniki bety.Wyszła 3,4 :( wczoraj dostałam lekkiego plamienia które ustało. moze po prostu za wczesnie zrobilam bete jak myslicie? powtorze w pon moze bedzie przysrost. @ mam dostac dopiero za jakies 3-4dni.

fefa15317bdc514024168a480c517a28.png
  • g0s1a82 Debiutantka

Wysłany: 4 maja 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny byłam pewna,że @ nadejdzie a tu jak na razie skończyło się na brunatnym śluzie i już 4 dzień mi się spóźnia.Robiłam test w drugim dniu,ale wynik był negatywny czy to możliwe,że testy czasem nie wykazują ciąży?

g0s1a82
  • anika Ekspertka

Wysłany: 4 maja 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mozliwe.nie mozesz isc na betke?

fefa15317bdc514024168a480c517a28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2013, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    g0s1a82 wrote:
    Dziewczyny byłam pewna,że @ nadejdzie a tu jak na razie skończyło się na brunatnym śluzie i już 4 dzień mi się spóźnia.Robiłam test w drugim dniu,ale wynik był negatywny czy to możliwe,że testy czasem nie wykazują ciąży?

może za wcześnie zrobiłaś. nie widzę twojego wykresu. kiedy miałaś owulację? niektórym dziewczynom test dodatni wychodzi dopiero 4 dni po terminie @ powtórz test.

1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ